HAFTALARDIR GÖZLERİM SAHADA HAYRETTİN VE ERTUĞRULU ARIYOR,TAMAM YERLERİNE OYNAYANLARDA CANIMIZ CİĞERİMİZ AMA ONLAR AYRI BENİM İÇİN!SAKATLIK ONLARIN TERCİHİ DEĞİL AMA ONLARI ÖZLEDİK VE SAHALARDA GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ.
İSMAİL HOCAM SİVASSPORUN DOKTORLARI NE OLUR ONLARI BİR AN ÖNCE İYİLEŞTİRİN ONLARI ŞAMPİYONLUK İÇİN SABIRSIZLANAN YİĞİDOLAR AŞKINA!
Bu kadar uzun bir sakatlık olur mu yaaaaaaaaaaaaaa.
Gelin artııııııııııııııııııııııııııı ıııııııık....
Lütfeeeeeeeeeeeeeeen.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Neden bu ayrılık bu kadar uzun sürdü.....
Bir anlam veremedim...Sizler takımın orta saha ve defanstaki beyinlerisiniz....
Gelin artıııııııııııııııııık.
gerçektende bu arkadaşların yerlerinde olmadığı belli.sakın yerlerine oynayan oyuncuların kötü olduğu anlaşılmasın butun futbolcularımıza saygımız sonsuz....
______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY
S&S
İkisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Ama şunu söylemek lazım HAYRETTİN her sene böyle ağır sakatlıklar geçiriyor bunun nedeni talihsizliğimi dikkatsizliğimi bilmem ama şunu çok iyi biliyoruz SİVASSPOR un ve SİVASIN size ihtiyacı var HAYRETTİN ve ERTUĞRUL hepinizi çok seviyoruz
vivtory gardaşımı kullandığı avatardan dolayı kınıyorum. KULLANDIĞI avatar kendisini ne kadar küçülmüş olduğunu analar umarım. Yazık FENERBAHÇELİ biri bunu görünce küfürü basacak o zaman ne diyecek. Gardaşım bu senin ayıbın....