4 takımın katılımıyla Turnuva şeklinde enson 07-09.Eylül.2007 tarihinde düzenlenen Geleneksel hale gelmiş olan, CUMHURİYET KUPASI TURNUVASI'nın bu sene ligin geç başlaması sebebiyle 4 yıl aradan sonra TEKRAR DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ.
Hem lig için hazırlanmak adına, hemde taraftarımızın son gelişen olaylardan sonra takıma sahip çıkması ve destek vermesi adına, kamuoyunun da dikkatini dağıtmak için bu Turnuva çok iyi gelecektir. Hem o kadar da zaman varken zamanı değerlendirmiş oluruz.
Yönetimi bu konu da göreve çağırıyor ve güçlü takımların katılacağı bir turnuva düzenlenmesini bekliyoruz..
.
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Ben de dediklerine katılıyorum Yalçın abi.Zaten haberlerde biri konuşurken takımların bu arayı kendi aralarında turnuva yaparak doldurulursa iyi olur demişti sanırım.
Lig başlayana kadar böyle turnuva maçları,dostluk maçları yaparak lige iyi şekilde hazırlanmış oluruz.
Süper Lig`deki takımlar da buna itiraz etmezler heralde.Hiç yoktan kupa veriyoruz.
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Teklif Götürülebilecek Takımlar.
Galatasaray
Trabzonspor
Beşiktaş
Kayserispor
Bursaspor
Eskişehirspor
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Teklif gidecek takimlari neden sadece bu ligle kısıtlıyoruz..Biraz Avrupa'dan takim getirsek cokmu zor.. Benim Onerdigim Takimlarda Sunlar: 1)Mallarco
2)St Etienne
3)Roma
4)Feyenoord
5)Anderlecht
6)Sunderland
Bu takimlari buraya getirmek cokda zor degil..Ayrıca cabada bulanmalari bile yeter ama bizimkiler anca 2.ligdeki konya,denizli onlara teklif götürür..Ahanda buraya yaziyom...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Açıkcası ben artık bu turnuvayı çok önemli görmüyorum. Bu tür organizasyonları sponsorlara yaptırarak zarar etmeden kar etmenin yoluna gidilmeli Sivas'a getirilecek takımlara harcanacak para az para değil bilet satışından elde edilemez. Sponsorsuz bu işi yapmak kulubümüze ciddi manada zarara sokar. Sanırım yönetimde sponsor konusunda ciddi sorunlar yaşadığı için bu turnuvayı yapmıyor.
Avrupadan bir takım getirip bunu yapmam ise tam bir çılgınlık... Rahmetli Adile Naşit'in o paraya öküz alırız demesi gibi o paraya forvet alırız daha iyi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...