Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Maç Anılarınız
Alt 31.12.2007, 20:17   #1
hafikli1983
Yeni Yiğido

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 hafikli1983 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Maç Anılarınız

MAÇ ANILARINIZ VARSA PAYLAŞIN

şuanki adı ile 1.lig ogünkü adı ile 2.lig a katagorisiydi.a katagorisinde fatih karagümrükspor ile olimpiyatta maçımız vardı.yanlış hatılamıyosam 3-2 godumuz maç.nese ben maç öncesine geçeyim.arkadaşımı bi ara maç öncesi dışarda kaybettim.sonra kendisini benden 5 metre ilerde bi taşın üzerinde otururken gördüm.yanına gittim sayı sayıyordu.52-53-54-55-56 vs...
dedim la olum noluyor kafayımı yedin.bana dediki, maç başlayana kadar burada durcam.dedim niyeki.çekirdekciden çekirdek alanları sayıyorum dedi.dedim la gardaş salakmısın kak gidek içeri.inat etti sayacam dedi.tamam öle olsun dedim.ancak 2 çekirdekci vardı karşımızda.arkadaş her ikisine gelenleri sayıyordu.diğer çekirdekcileri bilmiyoz.ama çok çekirdek satan vardı.ama bizim kitlendiğimiz karşımızdaki 2 çekirdekci idi.2 saatte 2200 kişi saydı.maça daha 1 saat vardı.dedi pes ediyom saymıyacam daha.la şaşırdım vala arkadaşa.adam saydı 2200 kişi.helal olsun dedim.dedim ama bu demek oluyorki onlar maçı çekirdekle izledi.bide bunun bu tarafı var.kötü bi durum.diceksiniz maça saatler var.çekirdekleri yemişlerdir.hiç demeyin.siz bilmiyomusunuz bizimkiler dışarda yemeye alışık değil.illa içerde yiyecekler.zaten dikkat ettik paketleri açan yoktu.haa bu arada diğer çekirdekciler ne kadar satmıstır bilemeyiz.ama bizim saydımız sayıya yakındır.
sonra biz çekirdekcinin yanına gittik.arkadaşım mamut dediki adama.abi kaçtan satıyon paketi.dedi 1 milyon(1 ytl)...oha dedik.
oha der demez adam bize böle dedi.her yerde bu fiyatta.ayrıca ben maçlarda bu tür işler yaparım.ama bugün iyi kazandım.hemşerilerim sağolsun...
adamda sivaslı çıktı.gerisini anlatmayayım
ama ben artık taraftarımıza şöyle bakıyorum.
1-yiğidolar
2-çekirdekciler

BEN ALAY ETMEK İÇİN DEİL.ÇEKİRDEKCİLERE ÖRNEK OLSUN DİYE ANLATTIM.
SİZİNDE VARSA ANILARINIZ PAYLAŞIN.
hafikli1983 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hafikli1983'a Teşekkür Ediyor...
-->: Maç Anılarınız
Alt 31.12.2007, 20:41   #2
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Maç Anılarınız

bnde bu sene İst. gitmiştim 10 15 günlügüne o haftada Fb-Sİvas maçı vardı maçtan once biletleri almaya gittik adam dedi Sivas tarafı bitti felan dedi bizde fb tarafından aldık tam stada geldik ark. dedim gel bide surdakı biletixe soralım sorduk adam dedi var Sivas bileti dedi degişelim alan biri olursa 1 saat bekledik sonra degiştirdik Sivas tarafından aldık sonra giriş yerini aradık rakip takım en az 3 kere dolandık stadı gorevliye soruoz o bile bilmio sonra bi polıs saolsun gosterdıde girdik 1 0 yenılmıstık 2 top direkten donmustu
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2007, 20:52   #3
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yıllar öncesi...sivasspor amatör kümeye düşmüştü ve dış sahada maç

oynanıyordu ( toprak sahada ). İç sahada her hafta belli sayıda maç olurdu

ve sivassporun maçı o hafta dışardaydı. o toprak sahanın etrafı tamamen

doluydu, tel örgülerle çevrili stadın etrafına baktığınızda her yer ama her

yer doluydu, tribünlerin alt kısmında izleyenler bile vardı, ağaçlara

çıkanları saymıyorum. o günlerden bugünlere geldil Allah'a şükürler

olsun...

O günü hatırladıkça gözlerim doluyor hep....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Maç Anılarınız
Alt 31.12.2007, 20:58   #4
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Maç Anılarınız

1 - Bu seneki Sivasspor-Denizli maçına Almanya'dan gelen amcamın oğlu ile gittim. Stada girerken polis aramasında amcamın oğlunun tiki olduğundan polis dokununca huylandı. Polis de "Sende tik mi var" diye sordu. Amcamın oğlu "Tik" ne demek bilmediğinden "Hayır , Cep telefonu var " dedi. Polisler de kahkahaya boğuldular tabi.

2 - Geçen senelerde Konyalıların arasında Konya-Sivas maçını seyretmiştim. İkinci ligdeydik. Kalecimiz Abdullah abi idi. Konyaspor bastırıyordu. Abdullah kurtarıyordu. Tabi bütün çevremdeki Konyalılar, Abdullah'a , hakeme falan kızıyor. Ben de içimden seviniyorum Abdullah kurtardıkça ama millet çakmasın diye de yalandan kızıyorum tabi. Neyse en sonunda Konya bir penaltı golü ile bizi yendi. Sevinir gibi göründüm ama içimden ağlıyordum.

3 - Üçüncü ligdeyken Artvin Hopa ile oynuyoruz. Hopa takımı sahaya çıkınca ellerinde paketler vardı. Ben numaralı tribündeydim o zaman. Bize doğru yaklaştılar. Belli ki birşey atacaklardı. Tabi tribün hareketlendi. Millet paketleri kapmaya çalışıyordu. Bir tanesi önümüze düştü. Paketi açtık ve içinden HOPA İkinci Kalite Çay yazılı bir çay çıktı. Ne günlerdi. Artvin Hopa, Ofspor, Pazar, Turhal nerelerden nerelere.

4- Bir keresinde de tribünde Sivaslı bir yaşlı taraftarımız kalecimize kızıyordu. Kalede oynayan Tuna idi. O haftaya kadar genelde Cengiz koruyordu kaleyi. Bizim taraftar kaleciyi Cengiz zannedip ne yaparsa yapsın kızıyordu. Bir keresinde baya bağırarak kızdı. Uzaktan birisi kaleci Tuna deyince adam baya şaşırdı. İkinci yarıda Tuna kurtarışlar yapmaya başlayınca bu sefer de Tunay'yı övemeye başlamıştı.

5 - Yine bir keresinde Amasyaspor ile oynuyoruz. Kalecilerinin ismi Sezai idi. Bütün tribün bu uzun saçlı kaleci ile uğraştı. Sezai diye bağırıp takılıyorlardı adama.

6 - Bir keresinde Kayserispor'da oynayan Metin Diyadin ve eski Trabzon ve Bjk'lı Orhan ile bütün tribünler uğraşmıştı.

7 - Elazığspor'un 11 numaralı sol açık oyuncusuna adam yere düştükçe veya bağırdıkça o zaman meşhur olan Reha Muhtar'ın "Acı var mı acı ?" repliği ile takılmıştı bir taraftarımız.

ŞİMDİLİK HATIRLADIKLARIM BUNLAR.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2007, 22:08   #5
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

birgün maça gidiyordum.kar yağmış,kaydım düştüm....
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2007, 22:16   #6
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1278 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

SENE 2004-2005 SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR YER:OLİMPİYAT STADI SEYİRCİLER DOLDU VE TAŞTI STADDA YAKLAŞIK 40.000 50.000 SİVASLI ÇOK GÜZELDİ STAD ADETA YIKILIYORDU 1-1 BİTİCEK DERKEN YANILMIYORSAM MOHAMMED ALİ GOL ATMIŞTI..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Maç Anılarınız
Alt 31.12.2007, 22:32   #7
Haberler Benden
Acemi Yiğido

15 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 Haberler Benden FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Maç Anılarınız

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birgün maça gidiyordum.kar yağmış,kaydım düştüm....
acayip güldürdün beni.hay çok yaşa hemi.
Alt 31.12.2007, 22:38   #8
Yigido_Burak
Yiğido

Yigido_Burak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 Yigido_Burak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ßjk Sivas Macına Gidioruz Alabıldıgınce Sel Gidio ßen Tisortle gitmiştim eve geldım corabplarımı sıktım 2 bardak suyu cıktıD: cok zevkli bı mactı yagmura rahmen

http://www.hizliresim.com/2008/10/23/1616.jpg
Yigido_Burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2007, 22:42   #9
GOSt
Yiğido

GOSt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 GOSt Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

baya ilginc konusmalara mevzular yasanıyor ozellkle sivas ta....
birkeresinde gecen sene süperligdeyden sivassporumuzn kayseriden 5 yediği macta adamın birisi demediği laf kalmadı bida gelirsem ...... dedi 2haftasonra yine evimizde oynadımız macta aynı adam maca gelmıste ve yine kale arkasında hatta aynı yerinde oturuyordu...tabi o macı kazanmıstık

2.lig de iken cumhuriyet kupası macımız vardı mersinidman yurduna yenilmiştik galiba tam hatırlamıyorum.. yozgatla mersin oynuoyrdu mersinlı taraftarlar takımalrnı desteklıyorlar maraton da yaklasık bi 50 kişiydik heralde 5 metre yanlarındada biz yozgatı destekliyorduk ama adamlar neye uğradıklarnı şaşırmıslardı

birgün chelsea macındayızz diye başlayan anıları yasamayı Cenabı Allah bize bu sene gosterir inş... KraL Sivas

Bugün,

Yarın

ve Hergün...

Sadece !!!

sivaSSporluyuz

Anti-İstanbul
GOSt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2007, 23:07   #10
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

başkentliyiğidolar olarak duzenlı bır şekılde ilk organıze maçımızdı bız ve sıvastan gelen arkadaslarla ankaragucunu 4-1 yendığımız maçta tum herkes ustlerını çıkarıp atkıları sallamıstık ve 10 dk felan hıç susmamıstık ne gundu heç unutamıyorum
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla