MAÇ ANILARINIZ VARSA PAYLAŞIN
şuanki adı ile 1.lig ogünkü adı ile 2.lig a katagorisiydi.a katagorisinde
fatih karagümrükspor ile olimpiyatta maçımız vardı.yanlış hatılamıyosam 3-2 godumuz maç.nese ben maç öncesine geçeyim.arkadaşımı bi ara maç öncesi dışarda kaybettim.sonra kendisini benden 5 metre ilerde bi taşın üzerinde otururken gördüm.yanına gittim sayı sayıyordu.52-53-54-55-56 vs...
dedim la olum noluyor kafayımı yedin.bana dediki, maç başlayana kadar burada durcam.dedim niyeki.çekirdekciden çekirdek alanları sayıyorum dedi.dedim la gardaş salakmısın kak gidek içeri.inat etti sayacam dedi.tamam öle olsun dedim.ancak 2 çekirdekci vardı karşımızda.arkadaş her ikisine gelenleri sayıyordu.diğer çekirdekcileri bilmiyoz.ama çok çekirdek satan vardı.ama bizim kitlendiğimiz karşımızdaki 2 çekirdekci idi.2 saatte 2200 kişi saydı.maça daha 1 saat vardı.dedi pes ediyom saymıyacam daha.la şaşırdım vala arkadaşa.adam saydı 2200 kişi.helal olsun dedim.dedim ama bu demek oluyorki onlar maçı çekirdekle izledi.bide bunun bu tarafı var.kötü bi durum.diceksiniz maça saatler var.çekirdekleri yemişlerdir.hiç demeyin.siz bilmiyomusunuz bizimkiler dışarda yemeye alışık değil.illa içerde yiyecekler.zaten dikkat ettik paketleri açan yoktu.haa bu arada diğer çekirdekciler ne kadar satmıstır bilemeyiz.ama bizim saydımız sayıya yakındır.
sonra biz çekirdekcinin yanına gittik.arkadaşım mamut dediki adama.abi kaçtan satıyon paketi.dedi 1 milyon(1 ytl)...oha dedik.
oha der demez adam bize böle dedi.her yerde bu fiyatta.ayrıca ben maçlarda bu tür işler yaparım.ama bugün iyi kazandım.
hemşerilerim sağolsun...
adamda sivaslı çıktı.gerisini anlatmayayım
ama ben artık taraftarımıza şöyle bakıyorum.
1-yiğidolar
2-çekirdekciler
BEN ALAY ETMEK İÇİN DEİL.ÇEKİRDEKCİLERE ÖRNEK OLSUN DİYE ANLATTIM.
SİZİNDE VARSA ANILARINIZ PAYLAŞIN.