Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Yeni hoca, yeni sinerji ve son umut...
Krdeşlerimin fikirlerine katılıyorum,artık bu hoca müsfettesinin sivasspora vereceği birşey yoktur,bu işler kalite,fizik,taktik,inanç,dest ek,özgüven,pskolojik,mantık,fe lsefe maddi güç,lobi, meselesidir,şuanda bunların hiçbiri sivassporda mevcut değil,eğer tff isteseydi 2 maçı rakipten alıp bize verebilirdi,şuan bizde korkulu rüya görmezdik,geçmişte bunun çok örnekleri var çook,geldiğimiz noktada rakiplerimiz bize 10 11 puan fark attı,3 puanlı sistemde 14 haftada matematiksel olarak bu fark kapanabilirmi?elbette kapanabilir,ancak bu hocayla değil,gençler maçı bizim için çok önemli ,inşallah rıza hoca bize bi iyilik yaparda gençleri yener,gençler kazanırsaligde kalma şansımız çok çok azalır,bu haftadan itibaren artık seyircimizde umudunu kaybetmeden herşeyi kabullenip trübünleri doldurup destek olmalı,buligden düşmeyeceğimizi,düşmek istemediğimizi tüm futbolculara inandırmalı,hissettirmeli,tesi slerden büyük coşkuyla takımı stada getirmeli,kaybedecek birşeyimiz yok,önümüzde iyi 1 fixtürvar,bu açığı kapatabiliriz,isteyen bana gülebilir,matematiksel olarak bu iş bitmeden ben umudumu sonuna kadar koruyacam ,şu saatten sonra elinde teknik direktör diploması olan herkes sivasspora katkı yapar,oda olmadı ,cicinyoyu hem kaptan, hem hoca olarak takımın başına teknik sorumlu olarak getirmeliyiz, 50 tane okan eder ,yeni hoca babasının hayrına gelmiyor kafadan 1 milyon €ister,kurtarıp kurtarmıyacağıda belli değil yönetim bu borca girmez,transferin son gününe kadar 250 bin € ya kıyıp 1 forvet almayan yönetimmi gidip kaliteli hoca getirecek ?şaşarım,anca şöyle olur,kendine güvenen 1 hoca ortalama 1 maaşla gelir takımı kurtarırsam 1 milyon € nuzu alırım derse olur,yada bu işi beleşe karın tokluğuna yapacak sivasda görev yapmış bir hoca ,yada takımın düştüğünü kabul edip ptt ligdede görev verilecek kurtarırsa kurtaracak bir hocayla anlaşılabilir,ersun hoca yada ertuğrul sağlam gelmez sanırım,bülent uygunda sezon sonu bırakır arap takımını sanıyorum,eskişehirde başarısız olan ismail kartal ikna edilebilir,rıza hocanın yardımcısı bülent albayrak sezon sonuna kadar görev alabilir,işimiz çok zor, kafam karıştı ,ALLAH bu yönetime ve taraftara kolaylıklar versin
|