Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Uygun'dan Açıklamalar
Alt 14.05.2009, 20:35   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uygun'dan Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, takımının başarısını beklenmedik ya da tesadüf sayan köşeyazarı ve yorumculara yanıt verirken, yine enteresan sözler sarfetti...

Bülent Uygun dur durak bilmiyor. Sivasspor'un başarılı çalıştırıcısı, Sivasspor'un başarısını tesadüfi gören ya da yakalanan rüzgârın değerlendirilmesine bağlayan futbol adamlarına sert çıktı.

Uygun, geçtiğimiz sezon başından bu yana televizyonlarda sık sık, "Sivasspor artık çökecek" türü yorumlarla karşılaştığını; ancak takımının başarılı gidişatı sürdükçe bu tarz yorum sahiplerinin mahçup olduğunu vurgulayarak, "Önceki seneye 'tesadüftü' diyenler, bu sefer 'gazla gidiyor' diyor. Gazla gidilseydi, millet Gazman olurdu" açıklamasında bulundu.

Daha önce sarfettiği ve tartışma yaratan "İstanbul'da Laila, Sivas'ta La ilahe illallah" şeklindeki sözlerine de açıklık getiren Uygun, "İki seneden beri başarmamız bizi hâlâ onlara antipatik gösteriyor. Niye antipatik oluyoruz? İyi tesis yaptığımız ve şampiyonluğa oynadığımızdan dolayı mı? Neymiş, (İstanbul'da Laila, Sivas'ta La İlahe İllallah) demişim. Ben demek istiyorum ki; İstanbul'da gezebilirsin; fakat bunu Sivas'ta yapamazsın. Ben oyuncuma izin veririm, o da gider İstanbul'da gezer gelir. Burada idmanına çıkar ve haftasonu maçına çıkarak formasını terletir. Bu kadar basit ama neredeyse tarikatçı, vatan haini ilan edilecektim" diye konuştu.

Belediye Maçı İçin 'Şanssızlık' Yorumu...
Şampiyonluk yolunda mutlak suretle baskı yaşanacağını vurgulayan Uygun, ''Tabii ki belli bir baskı yaşayacaksınız bu yolda. Ben büyük kulüplerde bu başarıları yaşamış bir olarak belki bu baskılara dayanabilirim ama sizin takımınızda 2. ve 3. ligden gelmiş arkadaşlar belli ölçülerde bu baskıyı kaldıramayabiliyor. Ve yan etkiler de bu işi tetiklediği zaman birşeyler kaybedebiliyorsunuz. İşte biz iki haftalık periyodda 60. dakikada kendi kalemize attığımız golden sonra demorilize olunca takım o maço kaybettik. İkinci maçta ise bir an önce kazanma isteği ile futbolcularımızın öne çok çıkmış olmasından dolayı iki tane yediğimiz gol ve şanssızlıkla birlikte o maçı da kaybettik. Kalan 3 haftada bunlardan tecrübe kazanarak başarıyı elde etmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Haftasonu oynayacakları Hacettepespor maçı hakkında konuşan teknik direktör Uygun, ''Hacettepespor çok genç ve kendi transferini isteyecek bir çok futbolcu ile birlikte kendini kanıtlamak isteyen futbolcular var. Galatasaray maçında inanılmaz oynadılar ve 2-0 gibi bir skorla geçtiler. Onun dışında baktığınız zaman bu süreç içerisinde kazanmak isteyeceklerdir. Ben takımımı her türlü bu maça hazırlamaya çalışıyorum. İyi konsantre etmeye çalışıyorum. İnşallah bunu başarır ve zor bir deplasmandan 3 puanla döneriz'' dedi.

Hayallerimi Başarmak İstiyorum...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, amacının Anadolu'dan şampiyon çıkarmak olduğunu belirterek, ''UEFA Kupası'nı, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak istiyorum. Milli takımla büyük başarılar yakalamak istiyorum. Türkiye'de ekol sorunu var. İtalya'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, Brezilya'nın ekolü var. Bizde ise sistemsizlik sistem. Ekolümüz yok'' diye konuştu.

Profesör Baltaş'a Cevap
Daha önce yaptığı ''İstanbul'da Laila, Sivas'ta La İlahe İllallah'' açıklamasıyla ilgili olarak kendisini eleştiren Prof. Dr. Acar Baltaş'a da yanıt veren Uygun, şunları kaydetti:''Profesörün birisi sallamış. Arkamdan konuşan çok. Okumuş, ama sadece profesör olmuş. Ben şunu demek istedim, İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da 24 saat gezebilirsiniz. Bu doğaldır. Gezmek için Sivas'ta yer yok. Alışveriş merkezini bile yeni yapıyoruz. Ben bir futbolcuya 700 milyar verip barda pavyonda gezdirmem. Antrenmanlarım çok disiplinlidir. Bizim ulemalar çok biliyorlar. Üzerime çullandılar hemen. (6 hafta sonra düşmeye başlarlar) dediler, olmadı. (14. haftada düşer) dediler olmadı. İlk yarıyı lider bitirdik. Başarının devamlılığına alışmamışlar.''

Hesapta Hata Yaptım...
Teknik direktör Uygun, şampiyonluk mücadelesinde kendisinin ve Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin ligdeki yerleriyle ilgili demeçler verdiğini anımsatarak, ''Ben de hesapta hata yaptım. Diğer hocamız da hesapta hata yaptı. İkimizin de hesapları tutmadı. Ama ben şampiyonluk istiyorum'' dedi.

İki Futbolcu İle Anlaştık...
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Uygun, ''2 tane futbolcuyla prensipte anlaştık. Şampiyonlar Ligi hayalimiz var. Bu futbolcularla birlikte antrenmana çıkıp her şeyi konuştuktan sonra anlaşacağız'' ifadelerini kullandı.
Uygun'un, söyleşi sırasında, ''Yurt dışında futbolcularla biraraya geldiğimde oturur konuşurum. Bakarım bir şişe içki içiyorsa durum kötü, 1 kadeh içiyorsa bir şey yok'', ''Sigara içmem, çünkü dayım her sigara almaya gönderdiğinde 7 kilometre yürürdüm. Onun için başından beri nefret ederim'' sözleri gülüşmelere neden oldu.

Foseptikten Çıkmış Futbolcu...
Takımların transfer politikalarını eleştiren Uygun, şöyle konuştu: ''Gidiyor bir takımın yönetiminde olan belediyeci futbolcu alıyor geliyor. Adamın uzmanlık alanı foseptik çukuru. Alıp geldiği futbolcu da foseptikten çıkmış gibi. Bir ara 1 milyon 200 bin Avro verip Graf diye futbolcuyu alıp getirdiler''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Uygun'dan Açıklamalar
Alt 14.05.2009, 20:45   #2
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Uygun'dan Açıklamalar

Ya bu Laila meseleside abartıldıkça abartıldı... Devamlı Cumhuriyet'in kurulduğu şehir Sivas, Atatürk'ün aydınlığının şehri Sivas derken kimse aferin demedi... Güzel konuşuyor demedi, bu cümleye laf ediyorlar...
Bizimkininde hatası medyanın ne olduğunu bilmiyormuş gibi ince laflar etmesi... Bu adamlar cümlenin başını sonunu bırakıp ortasından cımbızlarlar... Sende ona göre konuş hoca... Allah Allah...

Sezon sonu şampiyon olalım al takımı git Laila'ya eğlenmeye, şampiyonluk kutlamasını GS maçından sonra Laila'da yapın bunlarda laflarının altında ezilsinler...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2009, 20:47   #3
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya bu Laila meseleside abartıldıkça abartıldı... Devamlı Cumhuriyet'in kurulduğu şehir Sivas, Atatürk'ün aydınlığının şehri Sivas derken kimse aferin demedi... Güzel konuşuyor demedi, bu cümleye laf ediyorlar...
Bizimkininde hatası medyanın ne olduğunu bilmiyormuş gibi ince laflar etmesi... Bu adamlar cümlenin başını sonunu bırakıp ortasından cımbızlarlar... Sende ona göre konuş hoca... Allah Allah...

Sezon sonu şampiyon olalım al takımı git Laila'ya eğlenmeye, şampiyonluk kutlamasını GS maçından sonra Laila'da yapın bunlarda laflarının altında ezilsinler...
Burak abi yeni transferlerden haberin var mı acaba. Biliyorsan biraz bilgilendirimisin bizleri
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.05.2009, 20:56   #4
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

millet konusacak catacak yer ariyor, bizim hocamiz ne derse olay oluyor onlara gore, bulent hocamiz dogrulari soyluyor, dogrulari soyledigi icinde sozleri carpitiliyor. hocam bosver sen, sen kendini kimseye ispat etmene gerek yok, kimseyede hesap vermek zorunda da degilsin. sivas icin neler yaptin bu bizim icin yeterli zaten. sizinle gurur duyuyoruz.
Alt 14.05.2009, 21:01   #5
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu alemde tek kral SİVASSPOR...millet zaten çekemediğinden en ufak açıgımızı abartıyorlar..
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 07reis58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2009, 21:02   #6
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bu satılık medya ne yapacağını artık şaşırmış durumda. Tabi diğer takımlara yüklenmeye yürekleri yetmiyor. Bir yanda Aziz, Diğer yanda Demirören ve Adnan Polat... Bu takımlara bişey demeye onurları , haysiyetleri tabi yetmiyor. Sivasspor'a ve hocamıza yüklendıkce yüklenıyorlar. Ama kimse Sivasspor'u sahipsiz sanmasın...

Hocamızı , Takımımızı eleştirenler şimdiye kadar Türk Futboluna ne hayranız dokundu. İleriye götürmek için ne yaptınız... Bari bırakın bir tane adam gibi bir takım çıktı bari buna saygı duyun çekilin önümüzden aksi taktirde üzerineze basmak zorunda kalacağız...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2009, 21:05   #7
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burak abi yeni transferlerden haberin var mı acaba. Biliyorsan biraz bilgilendirimisin bizleri
Var canım 2 kişiyi biliyorum ama şampiyonlar ligine direk katılmamıza bağlı... O yüzden söyleyemem
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2009, 21:17   #8
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

boşver hoca konuşanı s....... sanki
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2009, 22:02   #9
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Var canım 2 kişiyi biliyorum ama şampiyonlar ligine direk katılmamıza bağlı... O yüzden söyleyemem
İş yaş gibi o zaman Beşiktaşın puan kayıplarını beklicez bizimde maçları almamız lazım. İnşallah şampiyon oluruz ve gruplara direk katılırız
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2009, 22:32   #10
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

degerlı bülent hocam çok degerlı yigidolar bizi heryerde atıp tuyolarlar ben burda çok çıppındım da pek kayda alan olmadı internette bi çok kanalda atan tutan çok bület hoca azını açmadan vay şunu dedi vay bunu dedi kabadayı mafya benzetmeleri bülent hocam bu bence tamamen pisikolojik bir savaş halıne girdi ama ne olursa olsun biz bu savaştan alnımın ak cıkacagız herşey biyana namertlere karşı var olan şampıyon biz olacaz
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklamalar, uygundan