Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın isteği ile Kasımpaşa maçı hazırlıkları Bolu kampında yapılacak.
Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 yenilen Sivasspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Bolu Dorukkaya'da yapma kararı aldı.
Bugün kentten ayrılan takım Kasımpaşa maçına burada hazırlanacak.
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, İstanbul Belediye karşısında kendi evinde aldığı 4-0'lık farklı mağlubiyet ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalmbay'ın isteği ile takım Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Bolu'da yapmayı kararlaştırdı.
Yönetim kurulunun onay vermesi ile birlikte Sivasspor kafilesi bugün Bolu'ya hareket etti. Futbolcuların kentteki stresten uzak kalması ve tamamen Kasımpaşa maçına konsantre olmalarını sağlamak amacıyla bu kararın alındığı bildirildi.
Kırmızı-Beyazlılar maç hazırlıklrarını Bolu Dorukkaya tesislerinde yapacağı kampla sürdürecek.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Rıza Hoca güzel düşünmüş şehirdeki stres den uzak kalmaları işe yarayacaktır toparlanmalarının zamanı geldi ben kazanmadan Sivasa döneceklerini düşünmüyorum