Unutkanlık Aklın Kör Noktasıdır..(!)
İnsanoğlu'nun yıllardır süre gelen alışkanlığıdır unutkanlık.. Çoğu zaman körü tecrübeler, yıllar sonra tekrar karşınıza çıktığında, geçmişte yaptığınız hatayı tekrarlamak insanoğlunun hafızasındaki kör noktayı hedef alır ve yine aynı hataları tekrarlarsınız ve buna da kader dersiniz..
Hayır bu kader değil, amiyane deyimle eşekliktir..
SİVASSPOR yönetimi maalesef düşmemeye oynadığımız senelerde yaptığı yanlışlıkları ve hataları bu sene olanca gücüyle tekrarlamaya, taraftarı ve ondan beklentisi olan tüm Sivas camiasını sükütû hayale uğratmaya devam ediyorlar..
Sezon başında Yönetimin Roberto Carlos hamlesi tüm camianın beklentilerini bir tık yukarı çıkarınca hepimizde heyecanlanmıştık.. İlk yari beklenilenin üzerine olumlu neticelerde gelince beklentiler degil artık hedefler konuşulmaya başlanmıştı.. Devre arasına girilirken, futbol'dan az çok anlayan herkesin birleştiği tek nokta, 2 veya 3 tane, kulübe icin degil, direk onbirde oynayabilecek kalitede futbolcu alındığında Avrupa hedeflerinin sezon sonuna canlı tutulacağından eminlerdi..
Lakin, gelin görün ki, bu hamlelerin hiç biri yapılmazken, hatta eldeki kalifiye oyuncularla bir iki yollar ayrılmaya başlandı... Transfer döneminde cebinde akrep olan "ağustos böcegi" rolünün hakkını fazlasıyla verirken, diğer yandan tüm rakiplermiz adeta "karınca" kararınca değil, büyük adımlar atarak, puanları birer, üçer almaya başladılar..
Kadro derinliginin olmaması, ligin devre arasınının kısa oluşu, kupa serüveninin sonunda takımın hırpalanmış ve yorgun çıkması lige yansıması ile tepetaklak gitmekteyiz..
Mazallah yakın zamanda bir Orduspor, geçmiş dönemlerde Manisaspor'un yaşadığı akıl tutulmalarının, bizde şu an tüm yönetimi, teknik kadroyu ve camiayı etkisine almış bulunan "unutkanlık" aklın kör noktası, tedbirler alınmazsa bizi PTT ligine adım adım yaklaştırmakta..
Umarım ben yanılırım..