çift forvetle maça çıkarsak 5-6 rahat yeriz her atak gole döner beyler takımımızı iyi tanıyalım lütfen bizim hızlı bir geri 4lümüz yok ! da Costa - Ümit - Navratil yavaş. Murat hızlı ama kontrolsüz güç
(Cicinho ve Ziyayı katmıyorum onlar zaten hızlı olmalı ) ortasahamız pas yapan Barça tipi bi ortasaha yumuşak ama ayağa oynayan. bu nedenle 2li mücadelelerde zayıf bir takımız, çift forvetle ortsahada top çeviremeyiz
sivas tek forvet 2 ön ortasahayla devam etmeli.bu maç ligde kontratağı en iyi oynayan takımlardan biriyle oynayacağız . Bu nedenle ortasaha ne kadar kalabalık olursa o kadar yakınız 3 puana ! Carlos Allahını kitabını seversen ortasahayı (hakan - adem) yap ! 1 golün garanti, duran toplarda Hakan çok etkili ! adem defansif ortasaha olarak her maç elinden geleni en iyi şekilde yapıyor ben beğenmeyen arkadaşları anlamıyorum ! topu her ayağına aldığında takımı rahatlatıyor evet biraz yumuşak ama garanti oynuyor ! Bu arada Mehdi 30 yaşında diye beğenmemiştim ama adam oynuyor arkadaş !!