Mehmet Oflaz'ın adına açılmış sahte bir hesaptır, bu adamlar her şeyden önce göz önündeki kişiler göz göre göre böyle paylaşımlar yapmaz o kadar da değil. İtbar edilecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Biz Sivasspor'a gönül vermiş taraftarlar olarak yöneticimizin "ışığımız sensin Fenerbahçe " diyebiliyorsa demekki o yöneticinin bu takımda yeri yoktur ve derhal istifa etmelidir.
Ama ben öyle sanıyorum ki Mehmet Oflaz hesabı sahte, daha dogrusu öyle inanmak istiyorum ve Mehmet Oflaz'ın derhal bir açıklama yapması gerekir, yoksa şikeci damgasından kurtulamayız.
Ben Mehmet Oflaz gibi Sivasspor'a maddi ve manevi destek olmus bir insani başka bir takım için böyle şözler sarfedecegini düşünemiyorum.Bu benim şahsi görüşüm
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Daha önce fb şapkasıyla protokola gelen vekil gördük,ben sivassporluyum diyemeyen bjk liyim diyen bakan gördük,bilmemne zihniyetinin gençlik liderciğinin tıvıtırdan elimizden alınıp gs ye verilen maç sonrası enbüyük cimbom ulennn haddinizi bilin ...diye tıvıt attığınıda gördük, neticede sivasspor yönetiminin neredeyse tamamının içinde fb sevgisi olduğunuda dünya alem biliyor sayın başkanında geçmişte çekilmiş fb atkıları ve formasıyla resimleride var ,sivaslı geçinenlerin nerdeyse tamamının bir tarafında büyütülmüş takım sempatisi olduğunuda biliyoruz,hesap sahte veya gerçek önemli değil ,zihniyetler değişmediği müddetçe fb sempatizanı yönetim gider,bjk sempatizanı yada gs sempatizanı yönetim gelir,dün bakıyorumda takımları küme düşmüş kayseri halkı fbnin şampiyonluğunu kutluyor,oflaz istifa etse nolur etmese nolur,önce gerçek yiğidolar yalakalık yaptıkları it takımlarının taraftarlığından istifa etsin ,dün gerçek sivaslılar bjk maçını tercih ederken ,çakma yiğidoşlar fb maçını fb formalarıyla izledi gözümle şahit oldum üzüldüm
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
SİVASSPORUN sayesinde 2. BAŞKAN sıfatı olan RÜYASINDA göremeyeceğizi saygıyı SİVASSPOR sayesinde kazanan bir kişi Nasıl olurda ŞENEBAHÇE yalakalığı yapar TV'yede çıktığı zaman iki kelimeyi bir araya getirmeyen birisi sussunda SİVASSPORUN başarısını izlesin
MECNUN BAŞKANIMIZ bu konunun takipcisi olsun böyle adamlarla işimiz olmamalı