Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasımızın Amator Klupleri

Sivasımızın Amator Klupleri Sivas'ın Bütün Amatör Klüplerine Ait Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 23.07.2005, 17:18   #1
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selam,Divriğili Hemşerilerim,

DÇ.DİVRİĞİ SPOR'A DESTEKTE BULUNALIM.TAKIMIMIZ LİGE ÇIKMAMAYLA KARŞI KARŞIYA
DESTEK HATTI: 0.346.418 20 97
VAKIFLAR BANKASI DİVRİĞİ ŞUBESİ - DÇ.DİVRİĞİ SPOR HESAP NO: 2001568

"www.memleketimdivrigi.com " a CHAT bölümü eklenmiştir.
Sitemize yeni temalar eklenmiştir,hesabın'dan girerek beğendiğiniz temayı kullanabilirsiniz.Yeniliklerim iz devam edecek
Sitemizde Divriği ile ilgili neleri görmek istiyorsanız,lütfen tavsiyelerinizi yazınız
Yayınlanmasını istediğiniz;Divriği ve köylerimiz ile ilgili,toplantılar ve dernekler,özel günler ile ilgili,haber,yorum,fotoğraf, varsa gönderin,sizin adınızla yayınlayalımveya siz forumlarda yazın,sesinizi heryere duyurun.Divriği ile ilgili özlemlerinizi bize yazın ,belki çare oluruz.Divriği Kent Rehberine gurbette yaşayan hemşerilerim işyerlerinin tanıtımı için adres,telefon girebilirler.
Herkesi Bekliyoruz
Saygılarımızla
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2005, 17:20   #2
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Demir Çelik Divriğispor

Kuruluş Tarihi
1984

Takimin Renkleri
Mavi - Kırmızı

Teknik Direktör
Mustafa Yılmaz

Başkan
Salih Uzun

Telefon
346 - 4191121 - 346 -4191125 !

Faks
346 - 4191150 - 346 - 4191150 !

Adres
Selavattepe Site Lojmanları PTT Alti Kulüp Binası - Divhan Atatürk Stadyumu Divriği - Sivas !

bütün hemserilerimizin yardımlarını bekliyoruz su anda divrigisporun lige başlayabilmesi için 300 milyara ihtiyacı var erdemir çelik yardımı kesti ve bütün oyuncular ve yönetim sabırsızlıkla divrigi sporun kurtulmasını bekliyorlar
Alt 23.07.2005, 17:22   #3
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Divriğispor Satılıyor...

D.Ç Divriğispor Yönetim Kurulu Başkanı Halit Yazıcı, Erdemir Yönetiminin değişmemesi üzerine Divriğispor’u satma kararı aldı...

Divriği Demirçelikspor’da korkulan oldu. Divriği Yönetim Kurulu Erdemir Yönetiminin değişmemesi üzerine takımı satma kararı aldı. Divriği Yönetimi takım satın alan olmaması halinde ise kulübü kapatma kararı aldı. Divriğispor Yönetim Kurulu Başkanı Halit Yazıcı, futbolcuların hepsini teker teker arayarak kulübü kapatacağını ve başılarının çarelerine bakmalarını istediğini söylediğini belirterek, “Divriği’nin tek sosyal aktivitesi olan bir spor kulübü kapanıyor.

Buna rağmen kimse çıtını çıkarmıyor. Biz tek başımıza mücadele ederek buraya kadar getirdik. Artık bundan sonrası için yapabileceğimiz bir şey yok Erdemir bize verdiği sözlerin hiç birini tutmadı. İsteyen olursa takımı satmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 18 futbolcunun bonservisi elimizde bonservis bedellerini belirledik parasını getiren istediği kulübe gider. Futbolcularımıza bir şey diyemiyoruz onlar ekmeklerini bu işten kazanıyorlar. Kaymakamımızla hafta içinde bir görüşme yapacağım eğer olumlu sonuç çıkmazsa D.Ç Divriğispor kulübü kapanacaktır” şeklinde takımı satma kararı aldıklarını söyledi.

Yazıcı bu durumlara düştükleri için büyük bir üzüntü duygunu belirterek “Elimizde olsa da takımı götürebilsek ama yok hiç kimseden 5 kuruş destek alamıyoruz. İlimizin takımı olan Sivasspor bile başka takımlara destek veriyor. Bizim yapacak bir şeyimiz kalmadı. Tek çare kapatmak” dedi.
Alt 23.07.2005, 17:24   #4
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

sivasspor yönetimi tokat spora verecegin ve verdiğin destegin yarısını divrigispora versen keşke haksızmıyım kendi ilimiz dururken başka illere yardım ediyoruz
Alt 23.07.2005, 17:31   #5
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

http://members.lycos.nl/sivasspor/divrigi.ssk
http://www.memleketimdivrigi.com/index.php

bu sezon maddi sıkıntı ve zorluklarla uğraşan divriği spor parasızlıga rağmen ligi 10. sırada bitirdi
Alt 23.07.2005, 17:49   #6
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

D.Ç Divriğispor Ligden Çekilecek mi? (21.06.2005)

Akıllarda soru işareti bırakan bu soru hala cevabını bulmadı. Sivas basının da geniş yankı uyandıran takımımızın durumu hala netlik kazanmamış durumda. Başkan Halit Yazıcı “ben bu şartlarda götüremem” diyor. Erdemir’den ses seda yok. Takıma hiçbir yerden destek gelmiyor. Futbolcularda bu sessizlikten oldukça huzursuz. Ne olacakları belli değil.
Alt 23.07.2005, 17:49   #7
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
D.Ç Divriğispor Ligden Çekilecek mi? (21.06.2005)

Akıllarda soru işareti bırakan bu soru hala cevabını bulmadı. Sivas basının da geniş yankı uyandıran takımımızın durumu hala netlik kazanmamış durumda. Başkan Halit Yazıcı “ben bu şartlarda götüremem” diyor. Erdemir’den ses seda yok. Takıma hiçbir yerden destek gelmiyor. Futbolcularda bu sessizlikten oldukça huzursuz. Ne olacakları belli değil.
Alt 23.07.2005, 18:04   #8
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Süper ligde başarılı olmalarını canı gönülden istiyorum.

Fakat birazda DÇ.Divriği Spor'a destek olsalar.

Gidiyorlar Tokat Spor'u pilot takım yapıyorlar.Tamam yapın ama,Divriği'yede destek çıkın.

Ayağınızın altında profesyonel takım var,üstelikl Sivas'ın ilçesi.............

Bekliyoruz,inşallah destek olurlar,yanlışlarından dönerler....

bu yazı www.memleketimdivrigi.com dan alınmıştır
Alt 23.07.2005, 18:09   #9
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Sevgili Hemşerilerim,

Memleketimizin futbol takımı DÇ.Divriği Spor'da sessizlik devam ediyor.Çünkü hiç bir yerden destek yok.Şimdiye kadar yani beş senedir maddi ve manevi bütün kuvvetini takım için harcayan Sayın Başkan Halit YAZICI artık bu konuda yıprandığını belirterek bu şekilde devam ederse takımımızın 2005 -2006 sezonunda lige devam etmeyeceğini ifade etti.

Şöyle bir eskileri anımsayarak düşünüyorum da Divriği Halkının hafta sonlarını iple çektiğini.Maça gitmek,seyretmek için sabırsızlandıklarını. Evet,ne kadar hoş ve güzel bir ortam oluyordu. Birlik beraberlik içinde Divriği Halkı paylaşmayı orada daha iyi öğreniyor ve sergiliyordu. Gittikçe küçülen Divriği'nin tek sosyal faaliyeti sadece takımımızın Divriği'de yaptığı maçları seyretmekten ibaretti bir zamanlar.

Fakat şimdi Divriği Halkının elinden duyarsızlığımız,aman sendeciliğimiz yüzünden yok olup gitmekte. Düşünün profesyonel ligde olamayan yığınlarca il takımları var iller var.Profesyonel ligden düşmek çok kolay ama çıkmak 2 -3 trilyonun hesabı. Ayrıca Divriği'nin tanıtımına çok büyük katkılar sağladığı şüphesiz.Gerçek bir roman takımımızın yaşantısı.Ne emeklerle ne maddiyatlarla buralara gelindi. Şimdi özveri zamanı sevgili hemşerilerim.Şimdi bu takıma sahip çıkma ve destek zamanı.

Hepinize soruyorum,pazartesi ve salı günleri aman hemen gazete alalım bakalım Divriği ne yapmış diye koşuşturdunuz ve kendinize göre yorumlar yaptınız,gazetede yazan DÇ.Divriği Spor ile ilgili yazıları arkadaşınıza ,eşinize ve dostunuza gösterdiniz.

Peki,hiç gururlanmadınız mı?

Aslında anlatılacak,yazılacak çok şeyler var ama..... Başka bir sefere onları da siz sevgili hemşerilerimle paylaşacağım. Şimdi herkes şunu söylüyor;DÇ.divriği Spor ligden çekilecek,maçlara çıkmayacakmış diyorlar. Evet,böyle giderse aynen öyle olacak. Sevgili hemşerilerim,duyarlı olalım,birlik olalım,sahip çıkalım,destek olalım. Diğer takımlar transfer yapıyor,kamp yapıyor.Biz ise seyrediyoruz.

Bu takımın yürümesi için maddi destek şart,tabi manevi destek mutlaka olacak. Demiyorum ki herkes milyarlar versin,gücümüzün yettiği kadar,damlaya damlaya göl olur. Divriği'nin tek sosyal aktivitesi olan ve sizlerin gurur kaynağı olan bu takıma SAHİP ÇIKALIM,DESTEK OLALIM. İnanıyorum ki,bu senede takımımız lige devam edecektir. Saygılarımla
Alt 23.07.2005, 20:53   #10
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Kardeşler birşeyi anlayalım; bir toplum düşünün hep kendi çıkarını düşünen.O toplumdan hayır gelirmi?Gelmez.İşte bizim insanımızda böyle. 4 tane müdür gelmiş memleketi çalıp oynatıyor.Bu insanlar Kangal'da olsalar veya başka bir yerde olsalar fizana kadar sopa yerler. Bu gün olmuş tirilyonluk esnafımız ne koparırsam o kar derken erdemirin peşinde koşarken diğer insanlardan ne bekliyebiliriz.Yok efendim diyorlarki bu beldeye futbol fazla neyimiz varki fazla olsun.Zaten bişey yok şu beldede üç esnafın bütçesi Çetinkaya beldesinin bütçesinden daha fazla şimdi hal böyle olurken ne yapılması lazımgelir sizce.