Sevgili Hemşerilerim,
Memleketimizin futbol takımı DÇ.Divriği Spor'da sessizlik devam ediyor.Çünkü hiç bir yerden destek yok.Şimdiye kadar yani beş senedir maddi ve manevi bütün kuvvetini takım için harcayan Sayın Başkan Halit YAZICI artık bu konuda yıprandığını belirterek bu şekilde devam ederse takımımızın 2005 -2006 sezonunda lige devam etmeyeceğini ifade etti.
Şöyle bir eskileri anımsayarak düşünüyorum da Divriği Halkının hafta sonlarını iple çektiğini.Maça gitmek,seyretmek için sabırsızlandıklarını. Evet,ne kadar hoş ve güzel bir ortam oluyordu. Birlik beraberlik içinde Divriği Halkı paylaşmayı orada daha iyi öğreniyor ve sergiliyordu. Gittikçe küçülen Divriği'nin tek sosyal faaliyeti sadece takımımızın Divriği'de yaptığı maçları seyretmekten ibaretti bir zamanlar.
Fakat şimdi Divriği Halkının elinden duyarsızlığımız,aman sendeciliğimiz yüzünden yok olup gitmekte. Düşünün profesyonel ligde olamayan yığınlarca il takımları var iller var.Profesyonel ligden düşmek çok kolay ama çıkmak 2 -3 trilyonun hesabı. Ayrıca Divriği'nin tanıtımına çok büyük katkılar sağladığı şüphesiz.Gerçek bir roman takımımızın yaşantısı.Ne emeklerle ne maddiyatlarla buralara gelindi. Şimdi özveri zamanı sevgili hemşerilerim.Şimdi bu takıma sahip çıkma ve destek zamanı.
Hepinize soruyorum,pazartesi ve salı günleri aman hemen gazete alalım bakalım Divriği ne yapmış diye koşuşturdunuz ve kendinize göre yorumlar yaptınız,gazetede yazan DÇ.Divriği Spor ile ilgili yazıları arkadaşınıza ,eşinize ve dostunuza gösterdiniz.
Peki,hiç gururlanmadınız mı?
Aslında anlatılacak,yazılacak çok şeyler var ama..... Başka bir sefere onları da siz sevgili hemşerilerimle paylaşacağım. Şimdi herkes şunu söylüyor;DÇ.divriği Spor ligden çekilecek,maçlara çıkmayacakmış diyorlar. Evet,böyle giderse aynen öyle olacak. Sevgili hemşerilerim,duyarlı olalım,birlik olalım,sahip çıkalım,destek olalım. Diğer takımlar transfer yapıyor,kamp yapıyor.Biz ise seyrediyoruz.
Bu takımın yürümesi için maddi destek şart,tabi manevi destek mutlaka olacak. Demiyorum ki herkes milyarlar versin,gücümüzün yettiği kadar,damlaya damlaya göl olur. Divriği'nin tek sosyal aktivitesi olan ve sizlerin gurur kaynağı olan bu takıma SAHİP ÇIKALIM,DESTEK OLALIM. İnanıyorum ki,bu senede takımımız lige devam edecektir. Saygılarımla
|