28.09.2015, 02:35
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Neler Oluyor ?
SİVASSPORDA ters giden birşeyler olduğunu sanmıyorum,takıma katılan oyuncular yeni yeni alışıyor,ilk hafta kova dediğimiz setcus çok iyi kaleci,j boyede ,konede ,barolesde takıma alışıyor,abola henüz istediğimizseviyede değil,ben yekta ve eneramonun,takıma girmesiyle dahada güçlü takım olacağımıza inanıyorum,sergen hocanında hatalarını görmezden gelemeyiz,futbolun dili birdir,sana göresi bana göresi yoktur,cicinyo bu takımın vazgeçilmez sağ bekidir,ileriye çıkışlarına hoca müdehale etmemeli,oyunun 60dan sonrasında mehdi hertürlü şekilde bu takımda oynar,eneramo en az 1 devre bu takımda oynar,yektanında artık kalitesini ispatlaması gerekiyor,burası florya değil,berabere kaldığımız tüm maçlara baktığımızda galibiyeti hakettiğimi<z görülür,puan kaybettiğimiz takımların aldığı sonuçlar ortada,osmanlı ts yi tokatladı,rize antalyayı 5 ledi ,gs geçen yılın şampiyonu,konyanın 1 malubiyeti var ,rizenin mağlubiyeti yok,gs kazayla 1 kez yenildi,ençok yandığım eskişehir maçı ,onlarıda bitürlü yenemiyoruz eskişehirde,antalya bu sezonun etosuyla beraber flaş takımı ,tüm bunlarıda görmek lazım,enaz 3 beraberliği galibiyetle bitirebilirdik olmadı.
|
|
|