Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Yönetim ve Transfer Politikalar Üzerine..!
35 Yıldır sivassporu takip eden ,3.lig zamanlarını bilen,2.ligden düştüğü diyarbakır maçını dün gibi hatırlıyan,yıllarca 3.lig batağından çıkmasını bekleyen ,istanbuldaki sivas maçlarının 10 da 7 sine gitmiş taraftar olarak şunları söylemek isterim, sivasspor 3.lig batağından hep kılpayı çıkamadı ,ya iyi kaleci buldular ,golcü bulamadılar,ya golcü buldular ortasaha ve defans bulamadılar hep biyerimiz eksik mücadele ettik yıllarca çıkamadık,nezamanki osman seçilmiş yönetime geldi profesyonel ekip kurdu,onlarda 2.lig ayarında takım kurmalıyızki 2.lige çıkalım dediler,vede yaptılar,vandan halil,antalyadan caner,ibb den ayhan , filan çok büyük katkı yaptılar,mecnun bey birazda zoraki olarak yönetime geçince zaten hazır kurulu takıma 2 3 takviye yapıp süper lige çıkarttı,lige çıktığımızdan beri,bu takımın transferlerinden ,hocasından,hep bülent uygun sorumluydu,kendiside hocalık yaptı,o dönemden beri transfer politikamız hep aynıydı,nerde ,takımından alacağını alamamış oyuncular varsa ,nerde savaştan kaçmak isteyen oyuncu varsa,nerde futbolunun son demini yaşıyan ,yeni yeni sakatlıktan çıkan oyuncu varsa hep bu tip oyunculardan takım kurduk,doğruyu söylemek gerekirse çoğunuda tutturduk,bu politika 1 yere kadar gitti,bülent hoca takımı dağıtıp gittikten sonra hepimizin bildiği gibi ,internetten hoca bulduk,futbolu bitmiş,ceyhunlardan ,ersen martinlerden,kamenarlardan ,yasin elmaslardan medet umar olduk,hep kılpayı kurtardık paçayı,mesut bakkal ,rıza çalımbay bu zor dönemleri ucuz atllattılar ,hepsinede teşekkür ederim,r.caRlos döneminde cicinyo,utaka, dacosta tam cuk oturdu,şuanda takımın belkemiği oyuncular atıfda dahil,görünen köy kılavuz istemez ,futbol 4 bilinmeyenli denklem değildir profesr dr. da anlar ,çobanda anlar,az çok futboldan anlıan herkes bu takımın biyerlerinin eksik olduğunu görüyor ,kaleci lazım,ortasaha ve önlibero lazım diyor ,bu eksiklikler geçen sezondan beri bilindiği halde ,önlem için çaba sarfedilmemiştir,elbetteki yönetim kendi çapında uğraş veriyordur ,ancak bu saatten sonra alınacak oyuncularıın adaptasyon sorunu,şehre alışma devresi ,takıma adapte süresi vs vs göz önüne alındığında enaz 5 6 hafta faydalanamıyacağımızı düşünüyorum,petkoviçten sonra kaledeki sorun devam ediyor, rıza hocanın ramoviç,ve borjan denemeleri yeterli olmadı,mecnun beyin yönetimindeki birçok kişinin ALLAH canımı aldiye yönetimde bulunduklarına ,ve futboldanda ,futbolcudanda pek anladıklarını sanmıyorum,kovulmuş,kaçmış,söz leşme feshetmiş oyuncular biyere kadar fayda sağlıyabilir ,unutulmaması gereken, çekirge 1 zıplar 2 zıplar3.de biyere batar kalırmutlaka onlarda eksikleri görüyordur vede çalışıyorlardır ,ancak çok geciktik bu transferlerin lig biter bitmez olması ,kampta takımla çalışması gerekirdi
|