16.12.2013, 18:25
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Yıldızeli'nde Birlik
önce elimizdeki değerlerin kıymetini bilmiyoruz ,sonrada destek yok köstek çok diye ağlıyoruz,yıldızeline geçmeden önce ,bundan yıllar önce sivas demirspor vardı,sivasın rakibi gibi şampiyonluk yarışlarında bize çelme taktı sonrada ilgisizlikten ligden düştü,sivas tekçayspor vardı ,şampiyonluğa oynuyordu bir oyuncusunun lisansımı yokmuş ne ,sivasdan birileri bunu tff ye uçurmuş tff de tüm puanlarını sildi ,onlarda küme düştü,d .ç divriğispor vardı okadar işadamı olduğu halde hiçbiri destek olmadı ,ligde tutmak için sivasspor yönetimi elini uzattığı halde divriğili geçinen fakat divriğine ve divriği halkına zerre kadar hayrı olmayan dernekler vs vs buna engel olup gözgöre göre küme düşürdüler,zamanında kangalspor tüm rekorları alt üst ederek geldiği 3.lige çıkma final maçında hakem marifetiyle yenilip çıkamadı, sivas vekilleri ve kangallılar destek olsa çıkarlardı,şimdilerde adı bile geçmiyor ,bikaçsezondur zaraspor ciddi ciddi yatırım yapıp 3.lige çıkmaya çalışıyor,ben onların busezon çıkacağına inanıyorum,yıldızelisporunda bukadar desteksizlik ilgisizliğe rağmen ,düşecek takım gözüyle bakılırken 2.olma şansını devam ettirmesi bizleri memnun ediyor,zarayla yıldızeli elele 3.lige çıkabilir ,buna rağmen ilçe halkının yada bu ilçenin kaymakamı ,belediyesi, yurtiçi ve yurt dışındaki işadamlarının destek olmayışı klasik ,tipik sivaslı davranışıdır,sivasspor 3.ligden çıkma mücadelesi verirken istanbulda gün yaptıda 1500 kişi anca geldi,sivasspor şampiyonluk kupasının kulpundan tuttuğu sezonlaR sivaslı işadamları 1 2 oyuncu alsalardı ,ondanda geçtim sadece sivaslılar maçlarda destek olsalardı,2 defa şampiyon olurdu,sivasspora bile bukadar ilgisiz ,destek azlığı varken yıldızeli ilçemizin niye zor durumda olduğunu daha iyi anlamak gerekir ,yıldızeli ,hiçdeğilse 3.ligde olsalardı tff ,idda geliri vs derken takım kendini idare ederdi ,amatör takımların buşansı yok,imkansızlıklar içinde mücadele eden tüm oyunculara teşekkür edip başarılar diliyorum,kaymakam belediye ve işadamlarımızın bu takıma destek olmasını umuyorum,yaw devlete okadar vergi ödeyen işadamı var bunlardan bikaçtanesi yıldızeline yardım yapsa yaptığı yardımı vergiden düşüyor biraz uzun olduya okuyan herkes hakkını helal etsin
|
|
|