1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyeleri abilerim sizlere çok teşekkür ediyorum.Sözlerimiz size değil.Mutlaka her Sivas'lı destek olur buna inanıyorum.Ama Sivas Spor yönetimi bize hiç kardeş gözü ile bakmıyor.
Sivas Spor'u can-ı gönülden destekliyor ve gurur duyuyoruz çünkü memleketimiz,vatanımız,yurdumu z.
Dertler ise........................... .....
Başka illerin birinci lig veya 2A takımları ilinin 2. veya 3.lig takımlarına çok yardımda bulunuyorlar özellikle karadeniz ve egenin takımları.Biz Sivas Spor'dan bırakın topçu almayı yeni yaptıdığımız şeref tribünü için 200-300 adet plastik koltuklardan alamıyoruz.20-25 bin koltuğun içinde 200-300 tane.
Topçu istiyoruz bize amatör topçu veriyorlar,ne yapalım abi bizde amatör veya verdikleri ayarda topçu çok.Sivas'dan transfer ettiğimiz topçuları elimizden alıp rakiplerimize veriyorlar ne için yönetimdeki sözümona işbilir ticaret adamlarımız oraya yatırım yapacaklar.En basit örneği Volkan,al sen onu Tokat'a ver.
Abilerim biz demiyoruz ki topçuyu bize bonservisi ile verin,biz diyoruz ki kadroda düşünmediğiniz bize yarayan 2-3 topçuyu bonservisi sizin olmak üzere bir yıllığına bize verin hem o topçuya para boşa ödemeyin biz ödeyelim sezon bittiğinde yine sizin topçunuz.
Abilerim dert çok derman olacak yok.
Abi bir sitemimizde site yönetimine
www.memleketimdivrigi.com neden linkler bölümüne yetkililer tarafından eklenmiyor.Linklere bakıyorum köylerin bile siteleri eklenmiş Divriği'yi,DÇ.Divriği Spor'u temsil eden site eklenmiyor.Acaba neden ?