Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

BASINDA SİVASSPOR
Alt 25.12.2007, 15:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BASINDA SİVASSPOR



Tarih Yazdı (FOTOMAÇ)

Müthiş performansıyla 37 puan toplayan, sahasında oynadığı 9 maçı da kazanan Yiğido, istatistikleriyle ligde tavan yaptı Futbolculuk döneminde Kocaeli'de liderlik sevinci yaşayan Bülent Uygun, Sivas'ın hocası olarak bu başarıyı yine tekrarladı. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak bitiren Sivasspor, Kocaelispor'dan sonra, ligde geride kalan 49 sezonda ''4 büyüklerin'' dışında ilk yarıyı zirvede tamamlayan ikinci Anadolu takımı olarak tarihe geçti. Topladığı 37 puanla, aynı puana sahip olan Fenerbahçe'nin önünde averajla ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde 12 galibiyet, 1 beraberlik elde etmeyi başardı, 4 de mağlubiyet aldı.

'Yıldız'lı pekiyi (FANATİK)

Sivasspor, Gençlerbirliği'ni süper golcüsü Mehmet'le geçti, zirveye oturdu. Dokuz eksikle sahaya çıkan Yiğidolar, 54 dakika 10 kişi oynadıkları maçtan zaferle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar, 1992-93 sezonunda devreyi lider kapatan Kocaeli'den sonra aynı başarıya ulaştı. Sivas 4 Eylül Stadı’nda Sivasspor, tarih yazdı. Yiğidolar, her şeyin parayla olmadığını adeta gösterircesine, rakiplerine ders verdi. Gençlerbirliği gibi, herşeyin tıkır tıkır gittiği bir ekibi, hem de 10 kişiyle devirmek, her babayiğidin harcı değil... Kazanmak için iyi takım olcaksın ama her şeyden önemlisi sahaya yüreğini koyacaksın. İşte Sivasspor gerçeğinin altında yatan bu...

Sivas Damga Vurdu (SABAH)

2007-08 sezonunun ilk yarısı bitti ve nefes nefese bir şampiyonluk yarışı izliyoruz. Sezonun sürpriz takımı Sivasspor, sahasında oynadığı 9 maçı da kazandı, 12 galibiyetle ligin en çok kazanan takımı oldu ve liderlik koltuğuna averajla olsa da oturdu. Üstelik kısıtlı imkanlarla bunları yaptı. Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'u yıllardır üç büyüklerle başa çıkamamış Anadolu futbolunda yeni bir heyecan, yeni bir rekabet yarattıkları için kutlamamız gerekiyor. Futbolcular da birer asker gibi sahada görevlerini şartlar ne olursa olsun yerine getirdiler.

Anadolu'nun yeni sesi (TAKVİM)

2007-2008 Sezonu'nun ilk yarısını lider kapatan Sivasspor; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı solladı. Yiğidolar oynadıkları cesur futbolun karşılığını alırken Mehmet Yıldız ve M.Ali gibi oyuncularla, "Şampiyonlukta ben de varım" mesajı verdi. Süper Lig'de 2007-2008 Sezonu'nun ilk yarısı sona ererken ligde Sivasspor fırtınası esti. Hiç kimsenin bu kadar büyük bir başarı beklemediği Yiğidolar, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde rakiplerini sürklase ederek ilk devreyi lider kapadı. M.Yıldız ve M.Ali gibi çok önemli 2 yıldıza sahip olan Sivasspor özellikle kendi evinde oynadığı 9 maçta da hiç fire vermeyerek 27 puan topladı. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'nin önünde averajla liderlik koltuğuna oturan Sivas 2. yarı F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı evinde ağırlama avantajına da sahip.

Yiğidoların İhtilali (AKŞAM)

Alkışlar Sivasspor’a ve onun ele avuca sığmaz golcüsü Mehmet Yıldız’a.. Sezonun flaş ekibi, Galatasaray yenilgisinden sonra dün Gençlerbirliği’ni net bir skorla yenerek zirve iddiasından kolay kolay vazgeçmeyeceğini dosta düşmana gösterdi.

Onun Adı YİĞİDO (MARATON)

Sahasında dün Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor, sahasında rakip takımlara geçit vermiyor. Aynı puana sahip Fenerbahçe'nin önünde averajla ligin zirvesinde yer alan Sivasspor, bu sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Gençlerbirliği maçı öncesinde sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor karşısında oynadığı 8 maçın tamamını kazanan Sivasspor, Gençlerbirliği'ni de yenerek sahasındaki galibiyet serisine devam etti ve ligin ilk yarısında iç sahada 9'da 9 yapan tek takım oldu. İlk yarıda iç sahada oynadığı 9 maçta rakip filelere 18 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol gören Sivasspor, sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor maçlarında gol yedi. Bu sezon evinde 9 maçı kayıpsız geçerek 27 puan toplayan lider Sivasspor, iç saha maçlarına göre de ilk yarıda ligin en başarılı takımı olarak kayıtlara geçti.

İlk yarının lideri Yiğidolar (SPORX)

Sivasspor tutulmuyor! Süper Lig'de ilk yarının flaş takımı Sivasspor, 54 dakikasını 10 kişi sürdürdüğü maçta Gençlerbirliği'nin 2-0 mağlup etti. 4 Eylül Stadı'nda Yiğidolar'ı galibiyete taşıyan goller yıldız oyuncusu Mehmet Yıldız'dan geldi. İlk yarısı da 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona eren maçta goller 8 ve 85. dakikada Mehmet Yıldız'dan geldi. Sivasspor bu sonuçla evinde oynadığı 9. maçından da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Sivasspor'da Devran maçın 36. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sivasspor 10 kişi kaldıktan sonra oyunun ağırlıklı olarak kendi sahasında kabul etti ve Mehmet Yıldız'a attığı uzun toplar ile gol aradı.

Sivasspor Lig Tarihine Geçti (İNTERNETSPOR)

Turkcell Süper Lig’in ilk yarısını lider olarak bitiren Sivasspor, Kocaelispor’dan sonra, ligde geride kalan 49 sezonda "4 büyüklerin" dışında ilk yarıyı zirvede tamamlayan 2. Anadolu takımı olarak lig tarihine geçti. Bu sezon ligde başarılı bir grafik çizen ve topladığı 37 puanla, aynı puana sahip olan Fenerbahçe’nin önünde averajla ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde 12 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de mağlubiyet elde ederken, "4 Büyükler" olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u geride bıraktı. 1992-1993 sezonunda devreyi lider olarak tamamlayan Kocaelispor, o sezon ligi topladığı 59 puanla 4. sırada tamamlamıştı.

Özlenen tablo (TÜMSPOR)

Kocaelispor'un ardından 15 yıl sonra ilk kez bir Anadolu takımı ilk yarıyı zirvede tamamladı. '4 büyük dışında şampiyon' bekleyen futbolseverlerin heyecanı ve sevinçleri katlandı. Süper Lig'de 34 haftalık 2007-08 sezonu maratonunun ilk yarısı sona erdi, averajla da olsa zirveye bir Anadolu takımı kuruldu. Aynı başarıyı 15 sene önce 1992-93 sezonunda Kocaelispor göstermişti. Kocaelispor, aynı sezon sonunda ise 4. tamamlamıştı. Tabii ki bu olguya bakarak bu sezon sonu için yorumda bulunulmaz ancak Sivasspor'un başarısının lige ayrı bir hava kattığı tartışılmaz.

Zirvenin "Yiğido"su (AJANSSPOR)

Ve yıllar sonra, devre bitiminde zirve bir Anadolu takımının oldu! Sivasspor 2007-2008 sezonunun ilk yarısını zirvede tamamladı! Turkcell Süper Lig'de 17. ve ilk yarının son haftasında Sivasspor, sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek ilk yarıyı lider olarak tamamladı. Büyük bölümünü 10 kişi olarak sürdürdüğü karşılaşmada Mehmet Yıldız'ın golleriyle 3 puana ulaşan Sivasspor, Galatasaray'ın Ankara deplasmanında puan bırakmasıyla liderlik koltuğuna bir kez daha oturdu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 25.12.2007, 18:04   #2
SivasLady
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

evet SivasSpor tarih yazdi
baslilarda gayet güzel olmus
Anadolu`dan bir ses geliyor artik herkes onu konusacak
bizler takimimizla gururluyuz
insallah ikinci devre daha cok duyuracagiz
  Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
TRT'NİN YORUMU...sivasımıza övgü......
Alt 25.12.2007, 18:05   #3
gizemliömerr
Acemi Yiğido
 
gizemliömerr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.12.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 62
Thanks: 49
7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 gizemliömerr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart TRT'NİN YORUMU...sivasımıza övgü......

Dün en çok konuşulan konulardan biri hiç şüphesiz Sivasspor’un Zaferiydi. Yazılı medyanın manşetlere taşıdığı Sivasspor, görsel medyada da dakikalarca süren övgüler aldı.

25/12/2007

Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek, ilk yarıyı lider kapatan Sivasspor’da yüzler gülüyor. İlk yarının son maçında 4 Eylül Stadyumunda Gençlerbirliği’ni Mehmet Yıldız’ın 2 golüyle deviren Sivasspor, günün en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı.



Bugüne kadar yaygın medyada umduğunu bulamayan Sivasspor, bu skorla manşetlere yerleşmeyi ve spor programlarında uzun süre kendinden bahsettirmeyi başardı. Sivasspor’un sezonun ilk yarısını lider olarak kapatması Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Gazetelerin birinci sayfalarında başlıklar şu şekildeydi.

Akşam Gazetesi: Yiğidoların İhtilali

Fanatik Gazetesi: Sivasspor Tarih Yazdı

Fotomaç Gazetesi: Ligin Kralı Sivasspor

Hürriyet Gazetesi: Lig’de İlk Yarı Lideri Sivas

Milliyet: Aslan Koltuğu Sivas’a devretti

Posta Gazetesi: Cimbom Zirveyi Sivas’a bıraktı

Radikal Gazetesi: Ligin zirvesinde Sivas Sürprizi

Star Gazetesi: Aslan’ın tahtı Sivas’ın

Vatan Gazetesi: İlk Yarının lideri Sivas

Zaman Gazetesi: Ligin ilk yarısını Sivas Lider kapattı



Yazılı medyada kendinden söz ettirmeyi başaran Sivasspor, yine televizyon kanallarında da dakikalarca süren övgüler aldı. Reyting sıralamalarında ilk sıralarda yer alan ve trt’de yayınlanan stadyum programı da yiğidoların uzun süre konuşulduğu programlar arasındaydı

Spor yazarı Ömer Üründül ve Mehmet Demirkol’un özgün yorumlarıyla yarım saat boyunca Sivasspor’un konuşulduğu stadyum programında, programı hazırlayan ve sunan Erdoğan Arıkan, Sivaslı bir seyricinin elektronik postayla gönderdiği soru karşısında önce biraz şaşırdı, sonra, kırmızı beyazlı topun stüdyodaki yerini ne zaman alacağına dair soruya, ikinci yarıda bunun gerçekleştirileceği sözünü vererek toparladı. Devran’ın aldığı kırmızı kartın haksız olduğunu defalarca yineleyen yorumcular, Sivasspor’a haksızlık edildiğini ve bu konuda yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini ifade ettiler. Mehmet Demirkol, bir ara daha ileri giderek, “Sivasspor için taraf tutuyorum. Bu kırmızı kart haksız bir kart. Başka takımlar olsa bu kadar tartışmam ama Sivasspor söz konusu olursa tartışırım. Çünkü Sivassporun Şampiyon olmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Bir diğer Usta yorumcu Ömer Üründül ise, Sivasspor’un Şampiyon olması gerektiğinin altını çizerek destek verilmesinin şart olduğunu söyledi.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
 
gizemliömerr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 25.12.2007, 18:25   #4
Del Piero
Usta Yiğido
 
Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 01.10.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 2.341
Thanks: 1.278
545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

Yiğidoların İhtilali (AKŞAM)

Alkışlar Sivasspor’a ve onun ele avuca sığmaz golcüsü Mehmet Yıldız’a.. Sezonun flaş ekibi, Galatasaray yenilgisinden sonra dün Gençlerbirliği’ni net bir skorla yenerek zirve iddiasından kolay kolay vazgeçmeyeceğini dosta düşmana gösterdi.



En gerçekçi başlık budur !!! Yiğidoların İhtilali
__________________
Anti-İstanbul
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Del Piero'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 25.12.2007, 18:42   #5
EyüphanAydın
Usta Yiğido
 
EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.08.2007
Mesajlar: 6.006
Thanks: 3.350
1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

NEREDEYSE YİĞİDOM TÜRKİYENİN TÜM GAZETELERİNE ÇIKMIŞ TEBRİK EDERİM bundan sonrada daha çok gazetelerde yer verilcektir sivasspora..
__________________
http://img.blogcu.com/uploads/erkans...0000266796.gif
Hayat böyledir dostum,
Geçer beklemekle,
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 25.12.2007, 19:17   #6
sivas_kangallı
Usta Yiğido
 
sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.02.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 2.944
Thanks: 2.827
509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

tarihin tarihini yazdık avrupa türkiye hatta dünya bile bizi konuşuyo
__________________
sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivas_kangallı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 26.12.2007, 00:53   #7
sabri simsek
Acemi Yiğido
 
sabri simsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2007
Mesajlar: 100
Thanks: 7
10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 sabri simsek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

ligin ikinci yarisindada bu basari devam ederse hic mansetlerden dusmeyiz. liderlik yigidolara cok yakisti insallah lig sonuna kadar boyle gider.
__________________
sabri simsek
sabri simsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sabri simsek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 26.12.2007, 08:07   #8
zaralım 58
Usta Yiğido
 
zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.09.2006
Yaş: 36
Mesajlar: 1.902
Thanks: 19
151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

bencede destek çıkılmalı artık KALE KİLİT,TRANSAY TURİZM,DİZAYN GROUP,ŞENCANLAR,EMLAX,SAHİPLER İ ELLERİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ GELDİ LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zaralım 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 26.12.2007, 08:08   #9
zaralım 58
Usta Yiğido
 
zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.09.2006
Yaş: 36
Mesajlar: 1.902
Thanks: 19
151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

BU ARADA BUNLAR AKLIMA GELENLER BAŞKA BİLEN VARSA YAZSIN
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zaralım 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 26.12.2007, 12:31   #10
gizemliömerr
Acemi Yiğido
 
gizemliömerr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.12.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 62
Thanks: 49
7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 gizemliömerr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

sivasım acı keder na yazar sana...............
gizemliömerr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git