Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ
Alt 25.03.2008, 02:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ

Sivasspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona eren Konyaspor maçını toplam 7 bin 602 biletli seyirci izledi.

Turkcell Süper Lig’in 27. haftasında sahasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve 3-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile tamamlanan Sivasspor-Konyaspor maçını 7 bin 602 biletli seyircinin izlediği açıklandı. Konya maçından elde edilen toplam gelir ise 52 bin 800 YTL olarak bildirildi.

Bunanla beraber 33 Konyaspor taraftarı da 4 Eylül Stadı’nda takımlarını desteklediler.

Hürdoğan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ
Alt 25.03.2008, 02:41   #2
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1513 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ

Ya Stadyumun kapasitesinde yanlislik var yada kombineler dahil edilmedi . Havuz kale arkasi haric statda bosluklar göremedim ben. 10 bin kisi rahat vardi tahminen. Maraton tiklim tiklimdi, kale arkasinin biride full cekiyordu, bi havuz tarafinda bosluklar
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TracyMcGrady58'a Teşekkür Ediyor...
-->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ
Alt 25.03.2008, 02:46   #3
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ

Galiba kombineliler dahil olmadan elde edilmis bir rakam tabi bir de belesciler...!
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ
Alt 25.03.2008, 07:23   #4
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ

rakam fazla değil ama ilerde daha da artacaktır
son haftalar çok zevkl oluyor tabi bir hedef varsa
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2008, 08:07   #5
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

stadın kapasitesi 12 bin deniyor maçta full gibi görünüyordu. ama nerdeyse 5 bin fire var.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2008, 09:14   #6
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HEP DESTEK TAM DESTEK...............
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2008, 09:15   #7
izmirliyigido
Gast

Sanırım satılan bilet sayısına göre bu rakam. Önceden satılan kombine bilet alanları saymamışlar. Yoksa stad ağzına kadar dolu görünüyordu. Beleşçi de olsa olsa 500 ya da 1.000 kişidir. Bu rakam bile ciddi anlamda çok ve kötü bir adet. Kulübünü ve SİVASSPOR'u seven beleşçiliğe yatmaz ama bizim insanımız beleşi sever.

.
Alt 25.03.2008, 09:34   #8
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar burdan bir konuya değinmek istiyorum maraton tiribününe girerken içerden bir polis yaklaştı ve gişelerin önünde bekleyen bir kişiyi içeri almak istedi,görevli turnikenin bilet olmadan açılmayacağını söyledi ama bizim uyanık polis durmak bilmedi o zman yan kapıyı açın ordan alın kardeşim sizde dedi ve ben olduğum yerde dondum kaldım.Bu duruma bir çözüm getirilmesi gerek o stada para verip giren bizler sivasspora destek olmak için gidiyoruz eğer 15 günde takıma tek bir 10 YTL veremiyorsan gelme kardeşim maça. Ayıp ayıp bir de devlet memuru olacaksınız ve sözüm ona asayişi sağlamakla görevlisiniz ama sen henüz kendi içinde asayişi sağlayamamışsın yazıklar olsun
Alt 25.03.2008, 09:47   #9
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar burdan bir konuya değinmek istiyorum maraton tiribününe girerken içerden bir polis yaklaştı ve gişelerin önünde bekleyen bir kişiyi içeri almak istedi,görevli turnikenin bilet olmadan açılmayacağını söyledi ama bizim uyanık polis durmak bilmedi o zman yan kapıyı açın ordan alın kardeşim sizde dedi ve ben olduğum yerde dondum kaldım.Bu duruma bir çözüm getirilmesi gerek o stada para verip giren bizler sivasspora destek olmak için gidiyoruz eğer 15 günde takıma tek bir 10 YTL veremiyorsan gelme kardeşim maça. Ayıp ayıp bir de devlet memuru olacaksınız ve sözüm ona asayişi sağlamakla görevlisiniz ama sen henüz kendi içinde asayişi sağlayamamışsın yazıklar olsun

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN. 15 GÜNDE BİR TAKIMA 10 YTL VEREMİYORSAN ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN, TİYATRO SEYRETMEK İÇİN GİTME KARDEŞİM MAÇA. SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK. SONRA DA BU BAŞARIDA PAY SAHİBİ OLMAYA KALKIŞIYORSUNUZ UTANMADAN.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.03.2008, 10:24   #10
Rallim58
Gast

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya Stadyumun kapasitesinde yanlislik var yada kombineler dahil edilmedi . Havuz kale arkasi haric statda bosluklar göremedim ben. 10 bin kisi rahat vardi tahminen. Maraton tiklim tiklimdi, kale arkasinin biride full cekiyordu, bi havuz tarafinda bosluklar
Kombineler dahil edilmediği gibi telaffuza dikkat BİLETLİ SEYİRCİ
Yani bilet alıp girenler (Kombineler hariç)

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galiba kombineliler dahil olmadan elde edilmis bir rakam tabi bir de belesciler...!
Artık beleşçilere geçit yok, biletsiz almak YASAK, daha geçen hafta geldi bize ceza. Beleş alınırmı ?????.

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keşke o sorumsuz memur arkadaşın yaka numarasını alabilseydin. Neden mi işte o ve onun gibilerin sayesinde
-Stada biletsiz seyirci almaktan 1000 YTL ceza aldık (geçen hafta) yazık değilmi?

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN. 15 GÜNDE BİR TAKIMA 10 YTL VEREMİYORSAN ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN, TİYATRO SEYRETMEK İÇİN GİTME KARDEŞİM MAÇA. SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK. SONRA DA BU BAŞARIDA PAY SAHİBİ OLMAYA KALKIŞIYORSUNUZ UTANMADAN.
.
Ayda 20 YTL Sivassporu izlemek üzere bütçesinden ayıramıyorsa o kişilerden ASLA TARAFTAR OLMAZ.
Onlardır, işte hem bize biletsiz seyirci diye ceza verdirir...
Onlardır, kuru kalabalıkları yüzünden stad dolu gibi gösterilip tezahüratlarda, ne sesi ne de hareketi vardır.
Ve yine Onlar olacaktır, Senden Benden önce Sivassporun Şampiyonluğunu kutlayarak Sivasspora sahip çıkan...
Çünkü Onlar UTANMAZLAR
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...