Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

İnanılmaz Bir Olay...!!!
Alt 03.09.2009, 06:19   #1
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart İnanılmaz Bir Olay...!!!

Sergio Pacheco de Oliveira... Geçtiğimiz sezon başında Sivasspor’a transfer olmuştu. Büyük umutlarda geldiği Sivas’ta kadroya girememiş ve yeni sezon öncesi de Azerbaycan’ın Bakü kulübüne transfer olduğu açıklanmıştı. Ancak Brezilyalı futbolcunun eşi Debora Pacheco, FANATİK’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu... İşte olay yaratacak sözler:

FANATİK’e konuştu
“Sivasspor’dan açıklanan eşimin Azerbaycan takımı Bakü’ye satıldığı haberinin yalan olduğunu söylemek isterim. Bu haber yayınlandığı zaman biz Brezilya’da tatildeydik ve bu olaydan çok sonra haberimiz oldu. Kocam Hollanda’da NAC Breda ve Roda takımlarında oynadığı futbolla yıldızlaşmıştı. Bunun sonucunda da bir çok kulübün transfer listesine girmişti. Bunlardan birisi de Sivasspor’du... Teknik direktör Bülent Uygun, her transfer sezonunda onu Sivasspor’a transfer edebilmek için elinden geleni yapıyordu. Yenilediği teklifler sonunda iki oğlumuzla (Gabriel ve Levy) 2008 ocak ayında Sivas’a geldik ve eşim Sivasspor’la mayıs 2011’e kadar sözleşme imzaladı.”

‘Sebepsiz yere oynatılmadı’
“Buraya geldiğimiz zaman yöneticiler tarafından çok iyi karşılandık. Aylar geçtikçe her şey değişmeye ve problemler su yüzüne çıkmaya başladı. Eşim önce sebepsiz yere yedek kalmaya daha sonra da maçları tribünden izlemeye başladı. Biz ailece dinimize çok bağlıyız. Eşim hiç bir zaman şikayet etmedi ve işini yapmaya devam etti. Antrenmanlarını aksatmadı. Antrenörü onu küçük düşürücü şakalar yapmasına rağmen hiç bir zaman hocasına ne kötü bir söz soylemiş ne de bir terbiyesizlik yapmıştır. Bunun dışında Sivasspor kontratta yazılan maddelere de riayet etmemiştir.”

‘Tesislere girmesi yasaklandı’
“Şimdi de kocamın tesislerde idman yapmasını yasakladılar. Buna rağmen kocam yine tesislere gitti. Diğer oyuncuların olmadığı saatlerde tek başına antreman yapması söylendi. Günlük hayatımızda kullandığımız arabayı elimizden aldılar. Kontratımızda yazan ve kullanmamız gereken arabamızı, ‘bakıma götüreceğiz’ bahanesiyle aldılar ve bir daha geri getirmediler. Çocuklarımı okula, hastaneye nasıl götüreyim”

‘Sivas’a güvenmiştik ama...’
“Geçtiğimiz aralık ayında Sivas’ta oğlum İbrahim Josue dünyaya geldi. Eşim daha fazla çalışmalı. Çünkü artık ailemizde bir kişi daha var. Brezilya’da borçlarımız var. Hayalimiz olan kendime ait bir evi sonunda aldık. Şimdi bu borçlarla nasıl baş edeceğiz. Kulüpten iki yıllık kontratımız olduğu için kazanacağımız paraya güvenmiştik. Sivasspor’un 2009-2010 takım kadrosunda Sergio’nun ismi ve resmi yok. Bu haksızlıktır. Kocam bu takımın resmi bir çalışanıyken, biz Sivas’ta değilmişiz gibi davranıyolar. Ben Sergio’nun karısı olarak kendimi aşağılanmış, saygısızlığa ve haksızlığa uğramış hissediyorum. Her gün ağlamaktan bıktım artık. Evimize her gün telefon açıp, kontratı iptal etmemiz için baskı yapıyorlar. Bunu yapmamız için bize yapılan teklifler çok gülünç.”

Kaynak:Fanatik
Alt 03.09.2009, 06:21   #2
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İnanılmaz Bir Olay...!!!

Yazık edilmiştir gerçekten.Sergio gerçekten kaliteli bir futbolcu tam bizim aradığımız orta saha oyuncusu.İyi şutlar çekiyor.Bileklerine hakim.Gerçekten yazık olmuş.
Cevap: İnanılmaz Bir Olay...!!!
Alt 03.09.2009, 07:34   #3
kocakss58
Yiğido

kocakss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 kocakss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu olay gerçekse,sivasa yakışmayan bir davranış.ayrıca bu futbolcunun gelmesine çok sevinmiştim.bugüne kadar neden oynatılmadı onada bir türlü anlam veremedim.kıvrak hareketleri ve milimetrik pasları vardı.
kocakss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 07:53   #4
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Beğenerek izlediğimiz kaliteli bir oyuncuydu. Antrenmanlarda gördüğüm halde kadroda niye olmadığına anlam veremiyordum bu sivassporda bankonunda bankosu oynar. Yönetim ne yapıyor hangi akla hizmet ediyor bilen varsa beri gelsin..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 08:22   #5
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eğer bunlar doğruysa ki ben böyle bişeye çok inanıyorummm çünki biz hep maçları izlerken bu durumu ilginç bi şekilde karşılıyordukk hani bülent uygununda bi sözü vardı türkiyeye ikinci alex hatta alexten daha kaliteli bi oyuncu getiriorum demişti bouzada çok ilginç bi şekilde kaçtı mehdi denen defansta önce çok mutlu olmuş ama yarım günde vazgeçmiş eğer böle bi ırkçılık yaptırımı varsa ben aşırı şekilde yadırgarım bunun bariz örnekleride var yannik kamanan hep ezildi diallo desen yine öle bomba gibi sylla hep muhtaç kalınca oynatıldı şimdi belediyede şov yapıo herve tum hep sonradan sıkışınca oyuna dahil edildi bilicaya gelince kendini ispatlayınca bülent uygun ona yamuk yapamadı ki kamananda o şekilde oynatılıo balili çok adaletsizce gönderildi bülent uygunun sözüdür bizde tercümana ihtiyaç yok balili yetiyor derken yabancılar birden kaçıverdi sivastan ve kadromuzu inceleyin tamam buna karşı değilim türk oyuncular çok kaliteli ve yeterli seviyede olsun hiç yabancı transferi yapmayalım ama yabancıların aldığı futbol eğitimi bizimkilerin aldığıyla çok farklı çünki sergio maça girince bi ahenk girerdi maça vede hep son dakika sokardı ben diyorumki bülent uygun zarar vermeye başlıor hatta ona özel mesaj bile attım okadar övücü ama geri alıorum ben bazı şeylere inanmaya başladım hep derdim neden bazı grup taraftarlar bu adamı neden sevmiooo die sadece şunu söylüorum biri bi konu açsın ve bülent uygun bu konular hakkında açıklama yapsın neden agbetu kocaelideki gibi çoşmuyor bunlar insanda hep soru işareti neden diallo gitti birinci lig tecrübesi olan ve takımı bilen yerine embemba geldi onada neyse neden bu adam oynatılıp pişirilmior
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 08:30   #6
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Eğer bu dogru ise Sivasımıza ve Sivassporumuza hiç yakışmamız , en azından biz misafir perver bir şehriz.Yalan isede yönetimin derhal bir açıklama yapması gerek bizim için kötü bir reklam oldu. Şu kötü günlerde
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 08:35   #7
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Eger hakikaten dogruysa yönetim ve Bülent uygunun cok ama cok büyük bir ayibidir bu.
Alt 03.09.2009, 09:13   #8
yigido_mami_58
Acemi Yiğido

yigido_mami_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 yigido_mami_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

aslı varmı bilinmez insallah yoktur bız ınsan sevdalısı ınsanlarız sergıo kötü futbolcu degildi anlamadan dinlemeden yorumda yapmak istemiyorum çünkü baskana da bülent hocayada güvendik hem kişilik lerine hem duruşlarına bunu açıklamaları lazım nihayetinde bu gazeteyi onlarda okumuştur
yigido_mami_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 09:26   #9
yigidoilyas
Acemi Yiğido

14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 yigidoilyas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ateş olmayan yerden duman cıkmaz fakat ben yinede ihtimal vermiyorum. kim olursa olsun severek kendi isteginle aldıgın bir oyuncuya böyle yapmak rezillikten başka birşey degildir. fakat ben inanıyorumki söylentidir. yönetimden açıklama bekliyoruz.
yigidoilyas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.09.2009, 09:35   #10
izmirliyigido
Gast

Kalitesi ortada olan bir futbolcu Sergio, oynatılmaması ise ilginç. Fakat esas ilginç olan bu olay. Ben inanmak istemiyorum. Takım zor durumlara düşmüşken, basının, medyanın çirkin oyunları tutmuşken, hocamızı iyice yıpratmak için yapılmış bir SENARYO gibi geliyor bana. Bu konuda kulübün tavrı ve açıklması çok önemli.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
olay, İnanılmaz