Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Futbolculardan maç değerlendirmesi
Alt 30.01.2011, 01:49   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Futbolculardan maç değerlendirmesi

Sivas'ta MP Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığımız karşılaşmanın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri...

ENERAMO: “1 PUAN İÇİN SEVİNMELİYİZ”
Sivasspor’un Nijeryalı golcüsü Eneramo, maçın çok zor şartlar altında oynandığını belirterek, “Hava koşulları maçı zorlaştırdı. Kazandığımız puan için sevinmemiz gerekiyor. Kaybedebilirdik de bu şartlarda. Önümüzdeki haftaki maça daha çok çalışıp kazanacağız” dedi.

GROSİCKİ: “ELİMDEN GELENİ YAPTIM”
Kırmızı Beyazlı ekibin yeni transferlerinden Grosicki, karşılaşmada elinden geleni yaptığını belirterek, “Atmosferik şartlar nedeniyle istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve istediğimizi alamadık. Daha önce hiç bu şartlar altında maça çıkmadım. İlk oldu benim içinde. Zor oldu, o kadar savaşmama rağmen böyle bir sonuç çıktı” dedi.

MENDONÇA: “3 PUANA İHTİYACIMIZ VARDI”
Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya çıkan Sivasspor’un yeni transferlerinden Mendonça da, zemin koşullarının maçı zorlaştırdığını kaydetti.
Üç puan ihtiyaçları olduğunu da kaydeden Mendonça, “Önümüzdeki maçlarda bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

KILIÇ: “UMUT VERDİK”
Karşılaşmanın beraberlik golünü atan Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç ise, “Bizim adımıza çok zor bir maçtı. İki takımda hava koşulları nedeniyle zorlandı. İki bölüm halinde oynandı. İlk devre Antaylaspor biraz daha iyiydi. İkinci yarı ise maç ortada geçti. Ayrıca umut verdiğimizi düşünüyorum. İlerleyen haftalar için de bu önemli” diye konuştu.

ANTALYASPOR CEPHESİ:
ÖZDİLEK: “DEPLASMANDAN ALDIĞIMIZ 1 PUAN BİZİ MUTLU ETMEDİ”

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Sivas’a gelirken saha ve zemin olarak bu kadar zor şartlarla karşılaşacağımızı tahmin etmedik. Aslında bakıldığı zaman bizi deplasmanda 1 puan mutlu etmeli gibi ama çok mutlu değiliz” dedi.

“RAKİBİMİZİN 90 DAKİKA BOYUNCA TEK BİR ATAĞI VAR”
Karşılaşmada çok net pozisyonlar bulduklarını ancak bu pozisyonları gole çeviremediklerini de kaydeden Özdilek, “İlk devre özellikle 2′yi, 3′ü bulmalıydık ki, bu pozisyonları bulduk. Direkten döndü. Rakibin 90 dakika boyunca tek bir atağı var, o da kalemizde golle neticelendi. Dolayısıyla alınan 1 puan hanemize yazılsa da normalde buradan 3 puan alıp gitmeliydik. Her iki takımı da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sivasspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

“İRDELENECEK POZİSYONLAR VAR, BANA PENALTI GİBİ GELDİ”
Maçın hakemiyle ilgi soru üzerine Özdilek, Yunus Yıldırım’ın çok beğendiği, değer verdiği hakemlerden biri olduğunu belirterek, ”Bugün maçta irdelenebilecek 3-4 pozisyon var. Geçen hafta aynı pozisyonun belki biraz daha gerisinde olan pozisyonda penaltı çaldı, bugün maalesef lehimize iki tane pozisyon var. Akşam izlendiğinde daha net görülecek ama benim gördüğüm kadarıyla penaltı gibi görünüyor” diye konuştu.

“SAHA ALTTAN ISITMALIYDI ANCAK YEŞİL ZEMİNİ GÖREMEDİK”
Hava şartları nedeniyle maçın iptal edilmesi gibi bir düşüncesinin oluşup oluşmadığı konusunda da açıklama yapan Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, ”Hayır, top zıplıyordu, o konuda bir sıkıntı yok ama Sivas stadının zeminin ısıtmalı olduğunu biliyorum. Kar yağışı belli bir süredir yağıyor ama maalesef o görevi belki de tam yerine getirilmedi, getirmedi. Çünkü bazı maçlarda çok kar yağışı olmasına rağmen yeşil zemini görebiliyorduk. Bunu bugün maalesef bunu göremedik” dedi.

DAĞAŞAN: “BEN SİVASLIYIM”
Sezon başında Sivasspor’dan M.P. Antalyaspor’a transfer edilen İbrahim Dağaşan, “Öncelikle iki takımı da kutluyorum. Bu şartlarda oynamak çok zor. Maçın genelinde iki takımda iyi mücadele etti. Ama bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Onları gole çevirseydik çok daha farklı olurdu. Sivas deplasmanından bir puan aldık mutluyuz” dedi.
Taraftarların tepkisine de değinen Dağaşan, “Sezon başında başka bir takıma transfer olmuş olabilirim. Ben Sivaslıyım. Gittiğimde takımıma para kazandırdım. Bana yapılan tezahüratlar bir saat sonra üzüyor beni” diye konuştu.

NECATİ ATEŞ: “İKİ TANE PENALTI POZİSYONUMUZ VAR”
Böylesi bir zeminde gerçekten bugün futbol oynamanın çok zor olduğunu belirten Necati Ateş de, “Çok net pozisyonlarımız vardı. 2-0 yapabilseydik maçı kopartacaktık. İki tane penaltı pozisyonu var. Bunları hocamız göremedi sanırım. Bunlardan biri penaltı olmuş olsa maçı alarak dönecektik. Buradan puan çıkartmak önemliydi. Bunu da başardık. Trabzon maçına hazırlanacağız” dedi.
Antalyaspor’un file bekçisi Ömer Çatkıç ise, Sivas’tan aldıkları beraberliğin kendileri için galibiyet kadar önemli olduğunu söyledi.

SİVAS OLAY / SPOR

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Kara gömüldük!
Alt 30.01.2011, 02:22   #2
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kara gömüldük!

yw arkadas ibrahim dagasan icin yapilanlardan bende uzgunum birakin sivaslilari baska takima gidince ne yuhalayin nede tebrikleyin bosverin delikanlilik gerekiyorsa o futbolcu delikanliligi icin bulundugu klup icin calismasidir lutfen birakalim bu seyleri sivasliymis degilmis onemli degil profosyonel sonucda !!1
Alt 30.01.2011, 02:46   #3
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Stadda olmadığım için görmedim ama bence o herif ne kadar tepki görsede hak ediyor kafa kağıdında Sivas yazıyo diye Sivaslı olunmaz birader bakın Ertuğrul Aslanda antalyada top oynadı kaç yıl şimdi konyada hiç bir gün olsun bu taraftarın tepkisini almışmı hemde iki kulüptede yanlış hatırlamıyorsam 58 numarayı giydi insanda vefa ahlak olmalı bilica bile gitti fenerde 58 giyiyo ama bu vatandaş hadi geçtim 58 giymesin zaten bizim sahamızda Sivasta 4 Eylülde bizim oyuncumuza dirsek atıyor sonrada geçmiş ahkam kesiyor bende Sivaslıyım diye insan olsun bence o herif önce bizim oyuncumuz hiçbir suçu olmadığı halde sarı kart gördü bu herif yüzünden eee oldu da yine kart görüp bu adam kritik bi maçta cezalı duruma düşerse ne olacak sizi bilmem de benim midem kaldırmıyo bu adamı gardaş katılan olur katılmıyan olur Herkese Saygılar ...
Alt 30.01.2011, 02:48   #4
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Taraftarların tepkisine de değinen Dağaşan, “Sezon başında başka bir takıma transfer olmuş olabilirim. Ben Sivaslıyım. Gittiğimde takımıma para kazandırdım. Bana yapılan tezahüratlar bir saat sonra üzüyor beni” diye konuştu.
Hakettin Gitmeseydin Bucaya ne oldu sonra bülent Sizleri bırakop başka yere gitti
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı H_Turan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2011, 03:37   #5
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Enaramo umarım takıma alışır ve istedigimızı verir bize.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 03:58   #6
Djamoka
Yiğido

Djamoka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Djamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISI

Valla biz tribünde daha fazla kara gömüldük. Millet sırılsıklam oldu. Keşke bi de 3 puanla dönebilseydik bari.
Djamoka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Djamoka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2011, 07:30   #7
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sadece kara gömülmekle kalinmadi,horoz dögüsüne benzeyen futbolda takim sakatda vermedi bu sevindirici bir olay.Üzücü tarafi ise bu maca okey veren hakemleri burada kinamak istiyorum.INSAN SAGLIGI BU KADAR UCUZMU?Sahamiz altdan isitmali oldugundan beri zemini ilk defa böyle gördüm.Aciklikla söyliyeyim üc büyüklerden hic biri dünki saha kosullarinda sahaya cikmazdi.Allem eder ,kullem eder macin iptalini isterdi.Dogrusuda bu olurdu.Ama Manisa tarzani Yunus Yildirim böyle bir maca okey vermistir,yaziklar olsun.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi
Alt 30.01.2011, 09:15   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1600 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi

Herkes saha ve zeminden şikayetçi,Şu görüntüye bakarsak şikayetçi olmaları gayet normal.Madem top zıplıyor bu maç oynanabilir deniyor alttan ısıtma neden erkenden çalıştırılıp önlem alınmıyor anlayamadım gitti.

Hava raporunu hiçmi takip etmez önlem almazlar...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2011, 09:17   #9
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

onumuzde cok zorlu 2 mac bizi bekler onlari dusunmeliyiz belki bursaya ve ardındanda trabzona supriz yaparsak şaşırmayın
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2011, 09:25   #10
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Herkes saha ve zeminden şikayetçi,Şu görüntüye bakarsak şikayetçi olmaları gayet normal.Madem top zıplıyor bu maç oynanabilir deniyor alttan ısıtma neden erkenden çalıştırılıp önlem alınmıyor anlayamadım gitti.

Hava raporunu hiçmi takip etmez önlem almazlar...
maç başlamadan önce maç tatil olsa iyi olur diye düşündük ama yunus yıldırım beyfendisi maçı oynattı maç başlamadan yerde kar 5 cm maç başladıktan sonra maçboyuncada 10 cm yağdı el insaf hakem beyler oyuncular ayakta duramıyordu fotoğraflar için teşekürler salim abi
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirmesi, futbolculardan, gömüldük, kara, maÇ