TRT Spor'a konuşan Erman Kılıç son haftalarda tribünleri doldurmayan taraftarlarına seslendi, "Bizi yalnız bırakmasınlar. Bizler geçiciğiz ama onlar her zaman var" dedi.
Ligin 11. haftasında Eskişehirspor'u yenerek hayat bulan Sivasspor'da söz takımın yıldız ismi Erman Kılıç'ta... Bu galibiyetin kendilerine büyük moral verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Bu maç öncesi oynadığımız karşılaşmalarda sahaya istediğimiz futbolu yansıtamamıştık. Takım olarak hareket edememiştik. Eskişehirspor karşısında tüm takım elinden geleni yaptı. Herkes birbirine yardım etti. Birimizin açığını diğer arkadaşımız kapadı. Böyle olunca da istediğimiz sonucu almayı başardık. Böyle devam edersek üst sıralara doğru emin adımlarla ilerleriz. Biz iyi bir takımız ve hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Son maçlarda onların desteğinden uzaktık. Onlardan ricamız bizi yalnız bırakmasınlar. 12. adamımızın desteğini aldığımızda daha güçlü oluyoruz. Onlar kulübün gerçek sahipleri. Bizler geçiciğiz ama onlar her zaman var" açıklamasını yaptı.