Cevap: Tribünleri Bekleyen Tehlike!
BU PASO lig denen uygulama yüzünden ,sadece sivasspor değil tsde ve diğer anadolu takımlarıda etkilenecektir,en sonundada bu uygulamadan vazgeçilecektir,bu uygulama hakkındaki düşüncelerimi daha öncede açıklamıştım tekrar hatırlatmakta fayda var,öncelikle bu uygulama taraftarların,futbolseverlerin fişlenmesi olayıdır,milyonlarca seveni olan takımların cefakar taraftarlarının açıkça soyulması olayıdır,bu soygundan en büyük payın iktidarın baş hortumcu prensinin 10 şubesi olmayan bANKASI tarafından alınması olayıdır,maksat kesinlikle üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir,eğer amaç şu olsaydı,stadlarda sahte bilet olayına sonvermek,bazı taraftar gruplarına beleşe dağıtılıp sonrada parayla başkalarına satılıp rant kapılarına son vermek olsaydı,trübünlerde kimler var herhangi bir olay olduğunda kameralardan tesbit edilmesi için olsaydı,bilet kuyruklarına son vermek olsaydı,sadece ve sadece takımların gelirlerinin artırılması için olsaydı ,bu uygulamaya olumlu gözle bakardım,velevki bu pasolig bu saydığım nedenlerden dolayı uygulamaya konuldu diyelim ,bu taraftar kartlarının basım ve dağıtım işleri kulüplere verilebilirdi,bu kart basım işinide hortumcunun bankası yerine ,devlet bankası aracılığıyla ücretsiz yaptırılabilirdi,bu geçişlerden hortumcuya kesilen ayak bastı paralarının cüzi miktarı kart bedeli olarak kesilebilirdi,bu uygulama tam olarak milletede anlatılmadı,bi hafta sonu bir taraftarın eşi ve çocukları bizi maça götür dese herkese ayrı ayrı kartmı b astırılacak ?böyle saçmalıkmı olur? ,bu uygulama yüzünden insanlar trübünlerden çekilecektir,bu şekeci tüpçü durup durup yeni kanunlar yumurtlamadan türk futbolunun baından defolup gitmelidir,istanbuldaki sivassporun tüm maçlarına [ 3 5 maç hariç]gitmiş biri olarak şahsen pasoligi düşünmüyorum,içime dert olsada maçları ist. taraftar derneğinde izlemeyi düşünüyorum bu lanet uygulamayada en fazla ligin ilk yarısına kadar süre tanıyorum ,ondan sonrada muhtemelen kaldırılacaktır
|