SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   MERKEZ TAYFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10471)

OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007 10:33

--->: MERKEZ TAYFA

[QUOTE=serhankaburcuk;194965][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce dün tribüne gelerek takımına destek veren tüm Yiğidolara teşekkür ederiz.Dün taraftarlar olarak özellikle başta ben olmak üzere yönetimimizle konuşarak bir karar aldık.Bu karar da şu idi...

Bundan sanra grup mevkumu gözetmeksizizn bütün gruplar HAVUZ TARAFI KALE ARKASINDA toplanacak.Bu kısımda herkes yanyana olacak.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği,Merkez Tayfa ve Çılgınlar58 Grubu omuz omuza olacak.Çünkü grupların daha üstünde bir kurum var ki o Da SİVASSPOR dur.Önemli olan Sivassporun başarısıdır.

Dün bu uygulamayı başlatarak Merkez Tayfa ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ve Çılgınlar Aynı tribünde omuz Omuza gelerek takıma destek oldular.

Bundan sonra bu sitede veya herhangi bir sitede bu tür taraftarların arasını açacak polemiklerin olmasını istemiyorum.Ben bütün hepsinin abisi olarak bundan sonra görev başındayım.Merkez Tayfa da Çılgınlarda 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği deartık stadyum da bir bütün dür.

Bu olaya yönetim de büyük destek veriyor.

Dünkü maçtada bu olguyu gösterdik.Dün biraz Çılgınlar tam olarak bu işe yanaşmadılarsa da bundan sonraki maçlardada onlarda aramızda olacaklar.
Bundan sonra Sivas tribünü ile alakalı bir sorusu olan ilk muhatap olarak beni arasın.

Dünkü tribündeki bütün yiğidolar teşekkür ediyorum.

SAYGILARIMLA...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B]Arkadaşım aldığınız karar sivasspor türübünleri için bir devrimdir.Sizi tebrik ederim sonuçta amaç sivassporu desteklemek ise ayrılıp her kafadan bir ses çıkmasına gerek yok.tek yürek tek ses olmamız gerek sizin birliğiniz maraton türübününü de atşledi ilerleyen haftalarda sayınızı çoğaltırsanız statda süper ambians olur çünkü sizize karşılık vermek için maraton da hareketleniyor.Çılgınlar bir ara yanınıza geldi ama sonra ne oldu ise geri ayrıldılar.Bu arkadaşlarada seslenmek istiyorum birlik olun hepinizin amacı aynı bölünüp gücünüzü düşürmeyin birlikten hep kuvvet doğmuştur unutmayın.Size başarılar.[/B]

pisko 26.02.2007 10:36

-->: MERKEZ TAYFA

[B][I][U][COLOR="Red"]BİR SİVASLI DÜNYAYA ZOR GELİR..SİVASLIYI BİLMEYEN ATASINI NE BİLİR[/COLOR][/U][/I][/B]

By Karayel+58 26.02.2007 10:39

[QUOTE=lise-tayfaapo;194740]taraftara olarak herkez görevini iyi biliyor gerek biz gerekse diğer gruptaki arkadaşlar.sivassporumuza hiç durmaksızın destek veriyoruz.takımımızın iç sahada şansı gülmüyor. taraftar el,inden geleni yapıyor
+....58[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][I]Anlıyorum seni Eywallah Gardaşım Ayrıca Takımımızı Üwey ewlat Gibi Yanlız Bırakmadığınız İçin Saolun Tşk Hepinize...Polimiğe Gerek Yok Bence Bir İki Arkadaşın Polimik Yaratmış Yaşca Çok Büyük x Birinden Formda..İnşallah Son Olur Daha Bu Şekil Yazıları Görmeyiz Eywallah.................+58[/I][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B][I] """Taşı Delen Suyun Kuwweti Değil Damlaların Sürekliliğidir"".......+58[/I][/B][/COLOR]

OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007 10:43

[QUOTE=serhankaburcuk;194965][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce dün tribüne gelerek takımına destek veren tüm Yiğidolara teşekkür ederiz.Dün taraftarlar olarak özellikle başta ben olmak üzere yönetimimizle konuşarak bir karar aldık.Bu karar da şu idi...

Bundan sanra grup mevkumu gözetmeksizizn bütün gruplar HAVUZ TARAFI KALE ARKASINDA toplanacak.Bu kısımda herkes yanyana olacak.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği,Merkez Tayfa ve Çılgınlar58 Grubu omuz omuza olacak.Çünkü grupların daha üstünde bir kurum var ki o Da SİVASSPOR dur.Önemli olan Sivassporun başarısıdır.

Dün bu uygulamayı başlatarak Merkez Tayfa ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ve Çılgınlar Aynı tribünde omuz Omuza gelerek takıma destek oldular.

Bundan sonra bu sitede veya herhangi bir sitede bu tür taraftarların arasını açacak polemiklerin olmasını istemiyorum.Ben bütün hepsinin abisi olarak bundan sonra görev başındayım.Merkez Tayfa da Çılgınlarda 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği deartık stadyum da bir bütün dür.

Bu olaya yönetim de büyük destek veriyor.

Dünkü maçtada bu olguyu gösterdik.Dün biraz Çılgınlar tam olarak bu işe yanaşmadılarsa da bundan sonraki maçlardada onlarda aramızda olacaklar.
Bundan sonra Sivas tribünü ile alakalı bir sorusu olan ilk muhatap olarak beni arasın.

[B]kardeş yanımda olsan seni anlının ortasından öperdim.Bu karar beni çok sevindirdi.Yaaaa bölünmek ne demek hepimiz sivassporu desteklemek için oradayız hepimiz tek yumruk olduk.Bizi kimse durduramaz artık.Gelsin taraftar görsünler bundan sonra[/B]

liseli 26.02.2007 14:54

[QUOTE=KıZıL_CeHeNNeM;194649]TEK KELİME İLE BRAVO MERKEZ TAYFA ÇILGINLARIN SESİ ÇIKMADI BUGUN MERKEZ TAYFA HİÇ SUSMADI YENSEKTE YENİLSEKTE TEKBİRKLER
MERKEZ TAYFA 10
ÇILGINLAR 1[/QUOTE]

Yorumunu yaparken sakın Çılgınları karalamaya kalkma.Ayrıca Merkez ve 1967 Derneğinin yapmış olduğu birliktelik güzeldi inş. önümüzdeki maçta bizde bu birliktelikte ÇILGINLAR 58 olarak yer alacağız.Serhan reiside kutluyorum inşallah kalıcı bir birliktelik olur...

melih1 26.02.2007 15:09

benım bıldıgım en eskı grup çılgınlar..konusanlar dıkkatlı olsunlar...

cıncık1967 26.02.2007 15:49

dün takım sahada yenildi ama merkez tayfa tribünde takımını son saniyeye kadar desteklei takımı tribüne çağırdık gelmediler.Başka bi konuya değinecem kimse merkez tayfaya sahiplenme ayaklarına girmesin merkez tayfa grubu tamamen bağımsız taraftar grubudur ve yeniçerilerin devamıdır.Biz kimsenin boyundurluğu altına filan girmeyiz bizi sahiplenir gibi yazılar yazmıssınız bizim başımızdaki abiler bize her zaman sahip çıkarlar(melih abi,veysel reis,ahmet başkan,selçuk reis vb)dün tribünde bağıran tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum

yigido_furkan 26.02.2007 16:17

dün gercekten kale arkasında cok iyi bir destek vardı butun gruplar iç ice gelerek daha iyi bi destek oldu inş. diger maçlardada bu destek sürer ve destek veren sayısı her maçta artar

merkez_emre 26.02.2007 17:23

[QUOTE=serhankaburcuk;194965][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"].

bu bolum dısında her taraf olmuş..
tamam abi senın geçmişini de bılıyoruz yaşça da hepımızınden buyuksun ama büyük olman bizim grubumuz adına konuşma yapacağın anlamına gelmez...Merkez tayfa grubu da hiç bir grubun himayesi altına girmez !

saygılarımla

melih1 26.02.2007 17:44

merkez tayfa grubunun elemanları yenıçerı grubunun devamı arkadaşlara başarılar...

yukarda biri sivasspor trıbunu ile ilgili benı arasın demiş sen kımsınde senı arıyacağız onu bıldırmemışsın..

tribun liderimi yoksa tribunlerın tek sorumlusumu

buna bir açıklık getirelim...diğer gruplar size baglanmayı kabul ettıde senı mı lıder seçtı yoksa sen kafana goremı yazdın??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55.