![]() |
--->: SİVASSPOR:0 Ç.RİZE:0
sahanın azizligine ugradık saha temız olsaydı sıvas alırdı macı fakat mehmet yıldız macta cok sınırlıydı bıraz sakın olması gerekırdı
|
-->: SİVASSPOR:0 Ç.RİZE:0
[B]bu maç için söylenecekj çok şey var...yemek yiyeyim foto analiz geliyor :)[/B]
|
[QUOTE=yigiter187;325276][B]bu maç için söylenecekj çok şey var...yemek yiyeyim foto analiz geliyor :)[/B][/QUOTE]
çabuk abi millet sabırsızlanıyor |
kafayı yedım yaa helekı son dk da bızım topcuya carpıpta cıkan top varya orada bıttım ama hayırlısı dıyelım
|
beraberlik hic iyi olmadi.
1. Sivas yenseydi hem 3 puan alacakti 2. Besiktasin yine önüne gececekti 3. Kayseriyle yine arasi 6 puan da kalacakti 4. Sivasspor yenseydi Fenerle ayni Puan da olacakti, cünkü fener bursaya yenilmisti. Ama simdi ne oldu hem Kayseri bize yaklasti, hem Besiktas önümüzde kaldi, hem feneri yakalayamadik. Eger galibiyeleayrilsaydik cok iyi olurdu, bu saydigim 4 noktalar d cok iyi gelirdi biz. Cok üzüldüm hic beklemiyordum. Artik önümüze bakmamiz lazim |
arkadaslar sıwassspor sampıyonluga oynamıyor uefaya gıdıp sahasını awrupa standartlarına uygun hale getırmeye calısıyor.Ama boyle de dewam ederse uefaya bıle gıdemez ama.gercekler acıdır:(
|
ve maç 0-0 yuh be 1 gol dahi yok nasıl şampiyon olacaksın...UEFA bile hayal gibi ancak belki inter toto.... olmasa daha iyi...
|
Anladigim kadariyla evinde oynadigi FB macindaki seyirci baskisindan kurtulamamis unutun bunlari bugunku macida geriye takilip kalirsak bir adim bile ilerleyemeyiz.GECMISI UNUTUN UNUTUN UNUTUNNNNNNNNNNNN
|
yazik oldu uc puani alamadik olsun yinede yenilmedik ya en onemlisi o
|
BEN NE SİVASSPORU NEDE FUTBOLCULARIN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |