SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anadolu Bütünleşmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24345)

oNuR 16.03.2009 22:39

Cevap: Anadolu Bütünleşmesi

[B]Sivas'a gelebilecek olan Ankaragüclü kardeslerimize simdiden hayırlı yolculuklar..ilk yarıdaki maçta Sivas'a gelirken sıkıntı yasadıklarını biliyorum.İnşallah sağ sağlim gelip dönerler..[/B]

badboysefaa 16.03.2009 23:38

kendini birşey sanan anadolu klüplerine(aslında bitanede neyse)örnek olsunlar taraftarlık nasıl olurmuş görsünler teşekkürler ankaragücü inşallah ligde kalırsınız

Alişan 17.03.2009 13:38

[QUOTE=SivasSpor.Com;491580][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ankr_trf.jpg[/IMG]

Ligin ilk yarısında oynanan ve 3-0 galibiyetimizle sonuçlanan maç boyunca Sivasspor ve Anadolu lehine tezahuratta bulunan Ankaragücü taraftarı... , bu hafta oynadığımız maç sonrasında da takımımızı yanlarına çağırarak “ Bu sene Şampiyon Anadoludan” tezahuratını hep bir ağızdan yaptılar.

Süper Ligin örnek taraftar gruplarından birine sahip Ankaragücü taraftarına her iki maçta göstermiş oldukları samimi destekten dolayı teşekkür eder, bu örnek davranışın Anadolu takımları arasında yayılmasını temenni ederiz. Türk futbolunun köklü takımı Ankaragücü’ne Süper Lig’de başarılar dileriz.

[B]Sivasspor Taraftarları Adına;[/B]

[B][I]SivasSpor.Com [/I][/B][/QUOTE]

Sahada bende izledim güzel bir birliktelik ve taraftarlık var ankaragücünde umarım bu sezonu kazasız belasız atlatık süperligde kalırlar. İnşallah birgün sivas seyirciside böyle taraftar gurubu olur ve takımını temsil eder.

merkez_emre 17.03.2009 15:28

ınsallah gelırsınız beraberce mac ızlerız omuz omuza

1910 18.03.2009 14:56

ankaradan bütün sivaslı kardeşlerime topraklarıma selamlar ben ankarada yaşayan ankaragücü taraftarıyım aslen sivaslıyım sivasın şampiyon olması ankaragücü şampiyon olmuş gibi beni mutlu edecektir sivası bu yerlerde görüyorumya inanılmaz mutlu oluyorum ankarada göğsüm kabarıyor yıllardan beri gecekondu tribünündeyim biilirsiniz bursa bizim kardeş takımımız onlar adına her maçta bağırırız ankaradaki maçta olanlarda bilir o maçtada bağırdık dicem şuki uzun zamandır bursa hariç tribünlerimizin bağırdığı tek takım sivasspordur gecen seneki maçta bu maçta sivasa geldimiz zamanki maçta hep sivasa bağırdık destekledik ve bu beni daha çok mutlu etti burda teşekkürü tribünlerime bir borç bilirim özellikle tribünümüzün önde gelenlerine inşallah bu sene sivas şampiyon herzaman yanınızdayız

YiğidoGençlik 20.03.2009 11:43

[QUOTE=1910;493229]ankaradan bütün sivaslı kardeşlerime topraklarıma selamlar ben ankarada yaşayan ankaragücü taraftarıyım aslen sivaslıyım sivasın şampiyon olması ankaragücü şampiyon olmuş gibi beni mutlu edecektir sivası bu yerlerde görüyorumya inanılmaz mutlu oluyorum ankarada göğsüm kabarıyor yıllardan beri gecekondu tribünündeyim biilirsiniz bursa bizim kardeş takımımız onlar adına her maçta bağırırız ankaradaki maçta olanlarda bilir o maçtada bağırdık dicem şuki uzun zamandır bursa hariç tribünlerimizin bağırdığı tek takım sivasspordur gecen seneki maçta bu maçta sivasa geldimiz zamanki maçta hep sivasa bağırdık destekledik ve bu beni daha çok mutlu etti burda teşekkürü tribünlerime bir borç bilirim özellikle tribünümüzün önde gelenlerine inşallah bu sene sivas şampiyon herzaman yanınızdayız[/QUOTE]

[B]Bizde Ankara'da bu maçta Ankaragücü lehine tezahuratlar yaptık artık Ankaragücü bizim kardeşimizdir..[/B]

ÇAĞLAR GİYİM 20.03.2009 12:11

ANKARAGUCU HER ZAMAN YANINNIZDAYIZ SİZ BU DURUMDA BİLE BİZE KUCAK AÇTINIZYA HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ İNŞALLAH LİGDE KALIRSINIZ

ankaragücü1910 21.03.2009 08:58

EZİKTAŞ ÇARŞI GRUBUNA KIRIKKLADE MİSAFİRPERVERLİK TARAFIMIZDAN GÖSTERİLMİŞ OLUP AKŞAMKİ MAÇTA SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ.

ready 21.03.2009 09:36

[QUOTE=ankaragücü1910;494433]EZİKTAŞ ÇARŞI GRUBUNA KIRIKKLADE MİSAFİRPERVERLİK TARAFIMIZDAN GÖSTERİLMİŞ OLUP AKŞAMKİ MAÇTA SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ.[/QUOTE]

iadeyi ziyaret yapılmış çarşıya:D:D:D

güçlü1910 21.03.2009 17:42

Kırıkkale'de büyük olay !!!
Bugün sabah saatlerinde Ankara'dan Kayseriye deplasmana giden Ankaragucu taraftarları aynı saatlerde Sivasa gıden Besıktaslı taraftarlarla yolda karsılastı.Otobusten inen Ankaragucu taraftarları Beşiktaşlı taraftarları tasıyan otobuslerı taslamaya ve taraftarları otobusten ındırmeye calıstı.Besıktas taraftarından karsılık gelmeyınce kendı otobuslerınden doner bıcaklarını ve sopalarını cıkaran Ankaragucluler asagı ınen 15 Beşiktaş taraftarını agır yaraladı.Cıkan olaylarda 20'den fazla Beşiktaş taraftarı yaralandı.Ve Beşiktaslı taraftarları tasıyan otobus devrıldı.Bu olaylar uzerıne Kırıkkale Emnıyetı ıkı takım taraftarlarınıda hareket ettırmedı ve karakola goturdu.1 otobus Ankaragucu taraftarı ve 2 otobus Besıktas taraftarı Kırıkkkalede halen bekletılıyor.Ankaraguclulerın 14:30 da serbest bırakıldığı Besıktas taraftarının halen gozaltında oldugu ve mac saatıne yakın bır saatte bırakılıcagı gelen bılgıler arasında.Kırıkkale emnıyetı olaylarda Besıktas taraftarlarını yaralayan 8 Ankaragucluyu su anda gozaltına aldık ve mahkemeye sevkedecegız dıgerlerını ıse serbest bıraktık seklınde acıklama yaptı.

Bu ıkı takım taraftarları arasında cıkan ılk olay degıl.2006 yılında Ankaragucu taraftarları Besıktasın Carsı grubunun maclardan once takıldıgı Kazan ısımlı bırahanesınıde basmıstı.
2007 yılında Ankarada oynanan macta ıse cıkan olaylar nedenıyla 600 Ankaragucu taraftarı gozaltına alınmıs 50'den fazla Besıktas taraftarıda yaralanmıstı.

kaynak: DHA ve İHA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12.