SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İY Denizli Maçına Gidiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24536)

izmirliyigido 03.04.2009 09:39

Cevap: İY Denizli Maçına Gidiyoruz

Turan sizin ekipte davul-zrna ayarlayacak kimse yok mu? Olsa çok iyi olacak.

AYK.

izmirliyigido 03.04.2009 09:47

[QUOTE=izmirligardaş58;498031]bu kadar olur ya morallerim sıfır olduu hay ben bu açıköğretim kurumunun heee canım sıkıldı şimdi kaldıki tvden bile izlemem zor olacak ogün yalçın abi valla üzüldüm şimdiden yaa[/QUOTE]

Fatih'cim sensiz tadı olmayacak inan ki. Neyse sen derslerini ver, inşallah seneye daha iyi organizasyonlarda beraber oluruz.

[B]Mustafa[/B]'cım ([B]myway[/B]) Denizli'ye davetlimsin birkez daha hatırlatayım. Gelmeni bekliyoruz.

AYK

izmirliyiğido35 03.04.2009 10:00

haberleri okudukça sınava girmekle girmemek arasında kalıyorum yavv...
ah aöf ah yaktın bizi yaktın gidecek arkadaşlar çok şanslı inşallah şampiyonluk maçına...

GokhanTurna 03.04.2009 10:59

[QUOTE=TURANDOGAN58;498606]üşüyoruz koca reis yazılı pankart yaptırdık.6*1 metre boyutunda.üzerinde merhumun resmide var.maç cumartesi olduğu için belimiz büküldü.şansızlığın bu kadarı olmaz valla.[/QUOTE]

Turan abi pankart yaptırdığınız için teşekkürler. 4 tane pankart oldu herhlade bildigim kadarıyla.

2 Muhsin Yazıoğlu pankartı
1 İzmirli Yiğidolar Pankartı
1 tanede önceden vardı :D

2 tanede bayrak yapıldı bildiğim kadarıyla

süpriz gerçekleşcek mi bilmiyorum inşallah olur

basayev58 03.04.2009 12:11

[QUOTE=GokhanTurna;498627]Turan abi pankart yaptırdığınız için teşekkürler. 4 tane pankart oldu herhlade bildigim kadarıyla.

2 Muhsin Yazıoğlu pankartı
1 İzmirli Yiğidolar Pankartı
1 tanede önceden vardı :D

2 tanede bayrak yapıldı bildiğim kadarıyla

süpriz gerçekleşcek mi bilmiyorum inşallah olur[/QUOTE]

Bizde "Üşüyoruz Reis" pankartı yaptırıyoruz.Eğer daha yapmadılarsa sloganı değiştirebiliriz.Çünkü aynı pankarttan iki tane olması anlamsız olur.Bu konuda acilen,güzel bir yazı bulmalıyız.
"Sensizlik acı,zulüm..."
"Ölürse Ten ölür,Canlar ölesi değil"
"Sevdası Sivas olan yiğit adam,unutmayacağız"

benim aklıma ilk seferde gelenler...sizlerinde fikirleri varsa hemn yazarsanız,pankartçıyı arayıp yazıyı değiştirebiliriz.

GuVeN 03.04.2009 12:32

artık taraftarlar kendılerınden bıras ödün verip bu macı ne olursa olsun gelmelı dıye dusunuyorum zaruri bahanelerı olmadıkca. bu takımı haketmedıgımız bi gercek..layık olmak ıcın elımızden gelenın en ıyısını yapmalıyız. ege bolgesınde yakını olan tum hemsırelerımız ıster yiğido-izmirle isterlerse kendı ımkanlarıyla bu maca gelıp takımımızı yalnız bırakmasınlar lutfen. buradakı arkadaslardan rıcam ege bolgesınde yasayan akrabalarını macla ılgılı bılgılendırır ve maca gıtme konusunda tesvık ederse sevınırım..

GokhanTurna 03.04.2009 13:02

[QUOTE=basayev58;498636]Bizde "Üşüyoruz Reis" pankartı yaptırıyoruz.Eğer daha yapmadılarsa sloganı değiştirebiliriz.Çünkü aynı pankarttan iki tane olması anlamsız olur.Bu konuda acilen,güzel bir yazı bulmalıyız.
"Sensizlik acı,zulüm..."

benim aklıma ilk seferde gelenler...sizlerinde fikirleri varsa hemn yazarsanız,pankartçıyı arayıp yazıyı değiştirebiliriz.[/QUOTE]

Bozkurtlar dağlarda ölürler yazabilir. yalçın abiyi arayıp sor bence yada kafana gelen ilk güzel şey neyse onu yazdır

izmirliyigido 03.04.2009 13:54

[QUOTE=basayev58;498636]Bizde "Üşüyoruz Reis" pankartı yaptırıyoruz.Eğer daha yapmadılarsa sloganı değiştirebiliriz.Çünkü aynı pankarttan iki tane olması anlamsız olur.Bu konuda acilen,güzel bir yazı bulmalıyız.
"Sensizlik acı,zulüm..."

benim aklıma ilk seferde gelenler...sizlerinde fikirleri varsa hemn yazarsanız,pankartçıyı arayıp yazıyı değiştirebiliriz.[/QUOTE]

"Sevdası Sivas olan yiğit adam,unutmayacağız" bence bu güzel...

AYK

basayev58 03.04.2009 14:08

[QUOTE=izmirliyigido;498675]"Sevdası Sivas olan yiğit adam,unutmayacağız" bence bu güzel...

AYK[/QUOTE]

5 dk. ile pankartçıya yetiştik...

Pankartımız;

"SEVDASI SİVAS OLAN YİGİT ADAM,UNUTMAYACAĞIZ!!!"

olarak değiştirilmiştir.

GuVeN 03.04.2009 15:49

[B][COLOR="Red"]DENİZLİ YOLCUSU KALMASINN[/COLOR][/B]
GELECEKLER YALÇIN ABİYE ULAŞSIN..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:47.