SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

alperenler61 19.04.2009 12:21

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=efulim61;505061]İstanbul takımları bu Sivas-Trabzon çekişmesinden keyif alıyorlardır.
Lütfen diyorum ama bazı Trabzonsporluları da Bazı Sivassporlularıda ikna etmek mümkün olmayacaktır.
Benim 2 haftadaki en büyük beklentim ve arzum Sivasspor 2 hafta daha lider kalsın. Ama Trabzonsporumda 3. hafta liderliği Sivasspordan devralsın.
Ama becerip şampiyon olamayacaksak Sivassporun şampiyonluğuna sebep olmayalım istiyorum.
Bu sene biz çok para harcadık. Ben hayatımda ilkkez Trabzonspor için bilet dışında destek oldum. Samsunda yaşıyorum; Kombine aldım, bu yıl yaklaşık olarak 750 TL harcadım.
o yüzden önce Can sonra Sivas :)
Saygılarımla...[/QUOTE]

750 tl harcama yapmasan destek olmayacakmıydın? :D

denizcim61 19.04.2009 12:30

Mrb arkadaşlar.

Bu maç umarım iki anadolu takımına yakışır şekilde tamamlanır.Sonuç umurumda değil.

61Trabzonspor 19.04.2009 12:40

Çok zor maç olacak. Hem saha da, hem saha dışında atmosferi yüksek ve gergin bir maç olacak. Tahminim Trabzonsporumuzun maçı kazanacağı yönünde. Gönlümden geçen de bu. Şampiyon olmak için yada en azından 2. olmak için yenmekten başka çaremiz yok. Sivasın kendi sahasında yenilmezliği var. İnşallah yenip bu namağlubiyetini bozacaz.
Maç günü orda olacağız inşallah. Sivaslılıların bizlere karşı misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğine inanıyorum. Bize nasıl davranılırsa bizde sizlere bilmukabil şekilde misliyle davranacaz. İyiyse iyi, kötüyse kötü. Umarım iyi karşılarsınız ve bizlere küfür etmezsiniz, otobüsümüzü taşlamazsınız, bizlerle kavgaya girmezsiniz. Biz sadece maç izleyeme geliyoruz. Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz. Bir yanağımıza vurunca diğer yanağımızı da çevirip vurun demeyiz. Bizler deplasman tayfasıyız.
Önceki tatsızlıkları bir kenara bırakırsak son zamanlarda Sivasspor yönetiminin bizlere karşı 2 ayıbı oldu.
1. ayıp: Her ne hikmetse bizim maçta %5 lik kota uygulamasına geçtiniz. Eğer bizim tribünde yer bulamazsak sizlerin tribüne girip truva yapacaz orası ayrı :)
2.ayıp: Diğer takımlara geceliği en fazla 120 ytl olan otel odalarının Trabzonspora 375 ytl olması. Hemde tüm otalerin anlaşıp aynı fiyat vermesi. Bu yüzden Trabzonsporumuz Tokatta kalacak ve maç günü otobüsle gelecek.
Bu 2 ayıp sizlere yeter.. Diğer yanlışlarınızı saymaya gerek bile yok..

efulim61 19.04.2009 12:41

[QUOTE=denizcim61;505065]Mrb arkadaşlar.

Bu maç umarım iki anadolu takımına yakışır şekilde tamamlanır.Sonuç umurumda değil.[/QUOTE]
Önceki Hemşehrime !
Ben Trabzonsporumu Şampiyon oldu veya olacak diye tutmuyorum.
Olsa da olmasa da destek tam destek.
Maçın sonucu kesinlikle önemli, kazanmalıyız.
İlle de galibiyet istiyorum. Beraberlikte 2 puan verseler yine de razı değilim.

caynina 19.04.2009 12:42

sivasspor kendi sahasında oynadığından dolayı maç 2-1 sivas alır

alperenler61 19.04.2009 12:43

[QUOTE=61Trabzonspor;505070]Çok zor maç olacak. Hem saha da, hem saha dışında atmosferi yüksek ve gergin bir maç olacak. Tahminim Trabzonsporumuzun maçı kazanacağı yönünde. Gönlümden geçen de bu. Şampiyon olmak için yada en azından 2. olmak için yenmekten başka çaremiz yok. Sivasın kendi sahasında yenilmezliği var. İnşallah yenip bu namağlubiyetini bozacaz.
Maç günü orda olacağız inşallah. Sivaslılıların bizlere karşı misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğine inanıyorum. Bize nasıl davranılırsa bizde sizlere bilmukabil şekilde misliyle davranacaz. İyiyse iyi, kötüyse kötü. Umarım iyi karşılarsınız ve bizlere küfür etmezsiniz, otobüsümüzü taşlamazsınız, bizlerle kavgaya girmezsiniz. Biz sadece maç izleyeme geliyoruz. Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz. Bir yanağımıza vurunca diğer yanağımızı da çevirip vurun demeyiz. Bizler deplasman tayfasıyız.
Önceki tatsızlıkları bir kenara bırakırsak son zamanlarda Sivasspor yönetiminin bizlere karşı 2 ayıbı oldu.
1. ayıp: Her ne hikmetse bizim maçta %5 lik kota uygulamasına geçtiniz. Eğer bizim tribünde yer bulamazsak sizlerin tribüne girip truva yapacaz orası ayrı :)
2.ayıp: Diğer takımlara geceliği en fazla 120 ytl olan otel odalarının Trabzonspora 375 ytl olması. Hemde tüm otalerin anlaşıp aynı fiyat vermesi. Bu yüzden Trabzonsporumuz Tokatta kalacak ve maç günü otobüsle gelecek.
Bu 2 ayıp sizlere yeter.. Diğer yanlışlarınızı saymaya gerek bile yok..[/QUOTE]

Birinci takımımız sivasta kalacak takımın ne kadar takip ettiğinden şüphe duymaya başladım ikinci ortamı germeye gerek yok

alperenler61 19.04.2009 12:46

Trabzonspor, gerçek 'final maçından' zaferle çıkmak için tek vücut oldu
G.Birliği engelini kayıpsız geçen Trabzonspor'da şimdi gözler belki de kendisi için 'sezonun finali' önemini taşıyan Sivasspor mücadelesine çevrildi.
Lider Sivas'ı devirerek şampiyonluk yarışında yeniden iddiasını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer'de bu hayati maç için taraftarlar Sivas'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Sivas'ın kontejan uygulamasına karşın gerek Trabzon'dan gerekse İstanbul ve Ankara'dan büyük bir taraftar kitlesinin maç için şehre gitmeyi planladığı belirtildi.

Trabzonspor yönetimi de iki il arasında sıkıntı yaşanmaması nedeniyle Tokat'ta kamp yapma fikrinden vazgeçerek, Sivas'ta dev maça hazırlanmaya karar verdi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, otel fiyatlarına değil, Sivas'ta kendilerine karşı takınılan tavır nedeniyle Tokat seçeneğini gündeme aldıklarını belirterek, “Ancak iki dost ili maç öncesi gerginleştirmemek için bu karardan vazgeçtik. Sivas'ta kalmaya karar verdik” dedi.

Kaynak: Karadeniz Gazetesi

oNuR 19.04.2009 12:50

[QUOTE=61Trabzonspor;505070]Çok zor maç olacak. Hem saha da, hem saha dışında atmosferi yüksek ve gergin bir maç olacak. Tahminim Trabzonsporumuzun maçı kazanacağı yönünde. Gönlümden geçen de bu. Şampiyon olmak için yada en azından 2. olmak için yenmekten başka çaremiz yok. Sivasın kendi sahasında yenilmezliği var. İnşallah yenip bu namağlubiyetini bozacaz.
Bu 2 ayıp sizlere yeter.. Diğer yanlışlarınızı saymaya gerek bile yok..[/QUOTE]

[B]1-) Sivas taraftarı topluca küfür etmez!Ederse hakeme eder.
2-)Sivas taraftarı holigan değildir,misafir takım taraftarına taş atmaz!onlar taş atsa bile Sivaslı ekmek atar!
3-)Sivaslı kendisine yapılanları unutmaz,ne iyi ne kötü![/B]

winner58 19.04.2009 12:55

güzel ve doştca bir maç olsun tabiki sivasım kazansın

61Trabzonspor 19.04.2009 12:57

[QUOTE=alperenler61;505073]Birinci takımımız sivasta kalacak takımın ne kadar takip ettiğinden şüphe duymaya başladım ikinci ortamı germeye gerek yok[/QUOTE]
Takımın Sivasta kalması bu ayıbı ortadan kaldırmaz. Fiyat gene gecelik 120 yerine 375 ytl değil mi? Trabzon büyüklük yapıp yüksek fiyatı ödeyip Sivasta kalarak ortamı yumuşatmak istemiştir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:32.