SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rıza Hoca resmen Sivasspor'umuzda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30467)

halilim5858 23.10.2010 14:41

Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi

riza hocam hemserimiz canimizdan kanimizdan bir parca birakin cikarsak onunla cikisa gecelim düseceksekte onunla yigitce düselim hayirli ugurlu olsun simdi destek zamani simdi sivasspor zamani

sivaslihakan 23.10.2010 14:42

simdi görün sivassporu saha kalkacagiz riza hocayla

eyupk 23.10.2010 14:45

ŞANLI TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİN, SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN. HOŞ GELDİN RIZA HOCAM MEMLEKETİNİN TAKIMINA, BİZLERİ COŞTUR HOCAM.*

:cool: 23.10.2010 14:48

Rıza hoca hayırlı uğurlu olsun.

Biraz tereddütlerim olsa da kendisine gönülden başarılar diliyorum.

berduh 23.10.2010 14:51

[B][COLOR="blue"]yiğidoya bir yiğido yakışırdı. hoş geldin gardaşımız, hoş geldin hemşerimiz, hoş geldin hocam.

memleketine ve takımına sahip çık. başarılı ol ve sana da söz edenleri rezil et. ibb maçında dolduralım stadı ve hemşomuza hoş geldin diyelim.[/COLOR][/B]

Yiğiter 23.10.2010 15:02

Rıza Hoca ESES'te başarısız değildi sadece futbolcular onu yollamak istedi.Hayırlı olsun!

omer58 23.10.2010 15:02

[SIZE="4"]Görülen köy klavuz istemez anlaşılan takımın başına rıza çalımbay geçecek. Benim de bir takım kuşkularım var daha iyi biri olabilirmiydi diye ama olan oldu artık bu saatten sora bunları tartışmak yersiz takımımıza koşulsuz destek vermeliyiz inanmalıyız başka alternatif kalmadı zaten inş takım adına faydalı olur ve çıkışa geçeriz aksini düşünmek bile korkunç [/SIZE]

kangal06 23.10.2010 15:04

hayırlı uğurlu olsun hocam takıma bir ruh kazandıracağına inanıyorum umarım harcanmaz veya kendini harcamaz efsanemiz olur

analizzz 23.10.2010 15:12

Hayırlı Olsun.. Umarım Herşey Bizim Adımıza Güzel Olur..:)

emin kara 23.10.2010 15:21

[QUOTE=sebasteia;662839]üstdüzey derken rijkaard'ı getirelim mi? nasıl? iyi olur değil mi? ondan üst düzeyi bulunmaz herhalde! adam koskoca barcelona'yı çalıştırdı. yoksa şampiyon ispanya'nın hocaları aragones veya del bosque'yi mi getirsek! bu üst düzey(!) isimler sana bir şeyler hatırlatıyordur umarım!!!!!

notumu vereyim: saçma bir yorum daha!!!!!![/QUOTE]

sen anlama zorlugu olan birisisin sana üst düzeyi açıklamayı düşünmüyorum çünkü seni muhatab olarak görmüyorum yazıma cevapda vermeni istemiyorum saçma sensin senin gibi düşünmekmi zorundayım bukadar seviyesizleşmenin bir nedeni varmı gercek derdin sivassporsa yazı yazarken biraz düşünmeni tavsiye ederim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25.