![]() |
BEN DEMISDIM
ben daha erciyes macinda demisdim.Kayserililer sivasi sevmez;biz onlar icin her zaman dusman kalicagiz diye.burda herkez su anda kayseriyi kotuleyenler dahil!Ben sehitlerimiz var dedigimde onlar eskidendi gecti denildi.Peki bu macda da insanlar olseydi ne olacakdi?koca bir hicccccc.cunku kayseri her zaman bizden ekonomik ve siyasi olarak guclu,kayserililer her zaman birlikde.biz ise gecmisi unutmaya calisiyoruz.Su an yurt disindayim.Allah nasip ederse kayseri macina sivas a gelmek istiyorum
|
halal sana sivasspor
golleri pisi pisine yedik zaten uyuz oldum hakem de hep bizim oyunculara yüklendi bu kartlar önümüzdeki haftalarda bizi sıkıntıya sokabilir
|
[QUOTE=ElbeyLi58][IMG]http://www.ntvmsnbc.com/news/214369.jpg[/IMG][/QUOTE]
arkadaşım orası kayseri değil sivassporluların tribünü asıl size yakışması |
NEYSE LİGİN İKİCİ YARISINDA KAYSERİSPORU ORDAN ALDIĞI GALİBİYETLE ALKIŞLAR ARSINDA UĞURLARSINIZ
|
SİVASIMIZ BU TÜR MAÇLARDA OLAĞAN ÜSTÜ OYNUYOR YİNE ÖYLE OYNADI
YETKİLİLERDEN İSTEĞİMİZ ORTAM GERİLMESİN SONUÇTA SAVAŞMIYORUZ SPOR YAPILIYOR KAYSERİ VE SİVAS KARDEŞ KENTLERDİR VE HEP ÖYLE KALACAKTIR. |
evet kayseri biz yiğidoları ilk yarıdan beri
on kişi olmamıza rağmen yenemedi.sivassporumuz mükemmel bir oyun sergiledi.ölümüne sivas |
Sivas güzel oynadi gibi sözlerle kendimizi kandirmayalim! Gol atip kale önünde gol yememek icin mücadele vermek güzel oynamak mi oluyor? Sivas golu erken buluyor ama devamini getiremiyor cünki ofansif oyun sistemi kurgusundan kurtulamadi kurtulacagini da sanmiyorum. Petkovic gibi süper lig deneyimine sahip kaliteli bir kalecinin topa hakimiyeti saglayip ardindan rakip futbolcuya tekme atmasini cok sacma buluyor ve kiniyorum. Böyle bir önemli macta kimsenin takimimizi eksik koymaya hakki yok! Vuralim kiralimlarla bir yere gelemeyiz gecmisi silip gelecege emin adimlarla ilerliyelim.
|
isterse yedi ceddi gelseydi bizi o gün kimse yenemezdi
|
kayseri sivasin gucunu gordu 10 kisi kalmamiza ragmen fizik ustunlugumuz ve zekamizla onlari saskina cevirdik
|
[QUOTE=efsane007]NEYSE LİGİN İKİCİ YARISINDA KAYSERİSPORU ORDAN ALDIĞI GALİBİYETLE ALKIŞLAR ARSINDA UĞURLARSINIZ[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Senin bu lafına kargalar bile güler hamsi kavağa çıkınca kayseriye kendi evimizde yeniliriz.Senin niye bundan keyif aldığınıda anlayamadık.Cismini tanıtta rengini bilelim. [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |