![]() |
Cevap: Toraman Sivas'ta
[B][I]Arkadaşlar kaptan olmanın bazı prosedürleri vardır, birdefa kulübün bonservisli futbolcusu olmayan kıralık futbolcuya kaptanlık verilmez, kaptanlık oyuncu arkadaşları ile iyi anlaşan, ahlaklı ve o kulüpteki kıdemli oyuncuya verilir, Ibrahim Toraman Sivasspor'un kıralık oyuncusu, bu kulübe çok emeği geçmiş kıdemli futbolcular dururken, neden ona kaptanlık verilsin.[/I][/B]
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;916326][B][I]Arkadaşlar kaptan olmanın bazı prosedürleri vardır, birdefa kulübün bonservisli futbolcusu olmayan kıralık futbolcuya kaptanlık verilmez, kaptanlık oyuncu arkadaşları ile iyi anlaşan, ahlaklı ve o kulüpteki kıdemli oyuncuya verilir, Ibrahim Toraman Sivasspor'un kıralık oyuncusu, bu kulübe çok emeği geçmiş kıdemli futbolcular dururken, neden ona kaptanlık verilsin.[/I][/B][/QUOTE]
Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakis acisi mevcut. Bu iki kisi artik Sivasspor bünyesi altinda bundan sonraki mücadelelerini vereceklerdir.Biraz daha ILIMAN yaklasilsa birsey kaybedermiyiz acaba sayin arkadasim?. I.Toraman´in kaptan olamiyacagi gayet asikar.Onun kaptan olmasi takim icerisindeki dengeleri bozarki ,üstelik bunu kimsede istemez.En basta Carlos uygun görmez. Kaptanlik hususundan ziyade biraz beklenilse her iki futbolcuya toleranz taninsa hic birsey kaybetmeyiz görüsündeyim.Belkide bu isin sonunda taraftar olarak biz kazancli cikacagiz.Belkide beklentilerimiz bosa cikacak. Sartlar geregi beklemek ve görmek gibi bir zorunlulugumuz var.Tünelin sonunu görebilmek icin biraz zamana ve SABIRA ihtiyacimiz oldugunu saniyorum... Saglicakla kal... |
çok yazık oldu bu adamın burada işi yok zaten futbol olarak tam bir balon ve karakter olarakta iyi biri degil bizim takım hurdalara çok önem veriyor futbol hissiyat yada hemşehricilikle oynanan bir oyun degil bu kazmadan ne umup aldılar anlamadım .zaten birinden (hayrettin) zor kurtulmuşken hemen birini daha başımıza bela ettik inşallah anlaşamazda bu cenaze bize kalmaz
|
[B]ÇOK ÖZÜR diliyerek sormak istiyorum,ahlaktan ,karakterden dem vuran,i.toramanın ahlaksız ve karaktersiz olduğunu idda eden sayın üyelerden biraz daha açmalarını rica ediyorum,kendilerinin ahlak ve karakter kriterleri nelerdir?i. toraman türk toplumunca ahlaksızlık sayılaN,karaktersizlik sayılan ne gibi hareketi olmuştur ?bilen gören varsa bizde bilgilenelim,güzellik göreceli kavramdır ,birilerinin beğenmediğine ben güzel derim,benim güzel gördüğüme başkası çirkin der ,bun lar olur,ancak futbolun içinde olduğu müddetçe,başarılı grafik çizmiş,bjk gibi takımda kadronun değişmez oyuncusu olmuş,kapatanı olmuş bir oyuncuyu kazmalıkla itham etmek, nekadar iyi ahlaka ve karaktere sığarki?bi çift sözde hayrettin için ,hayrettine laf atan kardeşe söylemek istiyorum,sivasspor meteliğe kurşun attığı zamanlarda,devletten yada sivaslı geçinenlerin 1 tl yardım yapmadığı zamanlarda,sivaslıların bırakın insan muamelesi ,hayvan kadar değer görmediği zamanlarda,gittiği deplasmanlarda taş yağmuruna tutulduğu ,küfredildiği zamanlarda,takım deplasman masraflarının anca belediye bütçesinden karşılandığı zamanlarda ,bu takıma 15 yaşında girip 15 yıl başarıyla sol bekliğini yapmış ,kaptanlığını yapmış biridir,1 maç kötü oynadı diye trübünlerin o şekilde küfretmesi ,benim gözümde sadece nankörlüktür,VEFA bizim sivaslı geçinen, ordan burdan bu şehre göç etmiş aslı sivaslı olmayanlar için ,terkedilmiş BİR SEMT adı olabilir ,benim için değil ,böyle sivasa emeği geçmiş oyunculara haketmediği eleştiriler yapılınca bana ağır geliyor,ayıp denen bişey var ,oturun biraz sivasspor tarihine bakın :mad:[/b]
|
[QUOTE=sivasliavizeci;916333]çok yazık oldu bu adamın burada işi yok zaten futbol olarak tam bir balon ve karakter olarakta iyi biri degil bizim takım hurdalara çok önem veriyor futbol hissiyat yada hemşehricilikle oynanan bir oyun degil bu kazmadan ne umup aldılar anlamadım .zaten birinden (hayrettin) zor kurtulmuşken hemen birini daha başımıza bela ettik inşallah anlaşamazda bu cenaze bize kalmaz[/QUOTE]
artık eleştirinin de bir dozajı olması gerektiğine inanıyorum. hayrettin bu takıma her şeyini vermiş bir oyuncuydu. süper lige yükselirken, şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız sezonlarda hep dişe-diş mücadelesi ile bu takıma emeği çok olan ÖZ SİVASLI bir oyuncuydu. jübilesine yakın oynadığı birkaç maçta yaptığı birkaç kritik hata hayrettin'in bütün futbolculuk hayatına yansıtılamaz. onun SİVAS ve SİVASSPOR için verdiği emeğin % kaçını biz verebildik veya verebiliriz acaba? |
İbrahim sivasa geliyorsa bence çarketmiştir.profösyonel düşünmeli sivassporun işçisi gibi bakmalıyız işimize gelmezse kapiyı göstermesi kolay...
|
Toraman çok iyi transferdir.
Hayrettin'in de hakkı ödenemez. Kısa ve net. :) |
güzel transfer kim ne derse desim
|
Profesyonel olarak düşününce çok yerinde bir transfer. Hem yerli, hem de as kadroda oynayabilecek düzeyde bir yedek. Ümit Kurt' un performansını artıracaktır.
|
bence harika bir transfer oldu. tabi antramana çıksın tam olarak garanti olsun
birde baroni( başka sağlam ileriye dönük ön libero ) ve bir kaleci gelirse harika olur takım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21. |