SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   MERKEZ TAYFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10471)

1967_DERNEK_NAİL 01.03.2007 01:05

--->: MERKEZ TAYFA

[QUOTE=merkez_tayfa;195631]:) fazla söze gerek yok yazılan kelimeler cümleler ortada neyin ne demek istediğine siz karar verin....[/QUOTE]

bah canım kardeşim bn buyazına hiç bişi demiyorum senin dedin gibi fazla söze gerkyok bende diyorumki herkezin sepet koluna herkez yoluna

YaGmUr_58 01.03.2007 02:18

[QUOTE=1967_DERNEK_NAİL;195740]bah canım kardeşim bn buyazına hiç bişi demiyorum senin dedin gibi fazla söze gerkyok bende diyorumki herkezin sepet koluna herkez yoluna[/QUOTE]

haklısın abi... o zaman kımın ne oldugu ortaya cıkıyor...1967.....

Yigido58_NL 01.03.2007 02:27

Serhan gardasim hakli.artik trubunlerde birlik olmanin zamani geldide geciyor bile.Ben Serhan gardasimi yillar oncesinden tanirim,Sivassporumuz 3.ligdeyken birlikte destek veriyorduk takimimiza,ozamanlar daha cok baglilik daha cok birlik beraberlik vardi.Ben 5 yildir yurtdisinda olmanin derin uzuntusunu yasiyorum.yillar boyu destek oldugum takimimin maclarini ozetlerden izleyerek yetiniyorum,yalniz ben degil yurtdisinda yasayan bircok Sivassporlu.
Artik tek cati altinda toplanip tek ses olarak takimimiza destek verilse cok daha iyi olmazmi?Her kafadan bir ses cikacagina,butun stadyumdan ayni ses yukselse harika olur.Hem rakip futbolcu uzerinde baski kurulmus olur,hem kendi futbolcularimiz taraftardan destek alir,boylece daha iyi sonuclara imza atariz.
Insallah stad disinda olmasada stad icinde mac esnasinda tek yurek tek ses olup SIVASSPORUMUZA gereken destegi verirsiniz.
Ayrica burada kim buyuk kim kucuk,kim sozsahibi kim degil polemiklerine girmenin hic geregi yok,sitemizi yalnizca Sivassporlular degil diger takimlarinda taraftarlari ziyaret ediyor,onlari lafsahibi etmeyede gerek yok
atalarimizdan dedigi gibi [B][COLOR="Black"]KOL KIRILIR,YEN ICINDE KALIR[/COLOR][/B]

zaralım 58 01.03.2007 06:24

MERKEZ TAYFA YI BÖYLE BİR ORGANİZASYONDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.KEŞKE BENDE SİVASTA OLSAYDIMDA BERABER TEZAHÜRAT YAPARDIK

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAKTAN GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

mesut_koçak_58 01.03.2007 08:15

::::::BASARILAR DILIYORUM MERKEZ TAYFA YA:::::::::::::

1967_CLUB_MESUT 01.03.2007 09:06

iNŞALLAH TRİBÜNDEKİ BİRLİKTELİK TÜM HIZIYLA DEVAM EDER.

serhankaburcuk 01.03.2007 09:09

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Sevgili Emreciğim;
Benim anlatmak istediklerimi aslında sende iyi biliyorsun.Bizim amacımız grupların üstü stadyum içerisinde bir birliktelik.Yoksa ben kimsenin grubu adına konuşma yapmam ve yapamamda.Bu hafta biz bu işe baş koyduk ve başarılıda olduk.Bundan sonrada neden olmasın.Hem ortada savunulacak bir durumda yok.Sataşma yok savunulacak bir durumda yok.Artık bu polemiklere son verelim önemli olan tribünümüzün başarısı önemli olan Sivassporun başarısı.Biz zaten birleşme falan var demedik.Sadece tribünde bir oluşum var dedik.Yoksa Merkez Tayfa ayrı Çılgınlar58 Ayrı 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ayrıdır.Benim anlatmak istediğim ve önayak olmak istediğim mevzu ise Tribünde birlikteliktir.

Bu hafta Sakaryada renk ayrımı yapmaksızın insanlar birararaya gelebiliyorsa biz aynı renklere gönül vermiş insanlar aynı tribünde destek vermeyelim.Lütfen artık bu polemikleri bırakalım ve artık destek veremeye devam edelim.

TÜM SİVASSPORLULARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA....[/COLOR][/FONT][/B]

cıncık1967 01.03.2007 09:38

-->: MERKEZ TAYFA

[B]biz zaten sivassporumuza sonsuza kadar destek vereceğiz şuanda 400 kişilik bi lokomatife sahibiz ve gittikçe daha güçleneceğiz abilerimizden aldığımız bayrağı haklı davamızı sonuna kadar savunacağız son noktayı koyuyorum buraya [/B]

BekirBayrak 01.03.2007 10:31

ins böle devam edersiniz
takım taraftar ruhunu sahadaki futbolcular üzerinde etkileri olur ins

1967_CLUB_MESUT 01.03.2007 11:37

--->: -->: MERKEZ TAYFA

[QUOTE=cıncık1967;195789][B]biz zaten sivassporumuza sonsuza kadar destek vereceğiz şuanda 400 kişilik bi lokomatife sahibiz ve gittikçe daha güçleneceğiz abilerimizden aldığımız bayrağı haklı davamızı sonuna kadar savunacağız son noktayı koyuyorum buraya [/B][/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkOrange"]vay be 400 kişilik gruplari varmis biz neden göremedik simdiye kadar daha gecen hafta daha maclara gelmeyecegiz diyenler sizler değilmisniz sanal ortamda cevap yazmak kolay biz cevapi tribünde verrriz kardesim!abilerinle sana basarilar dilerim boyle olacaksa herkes yoluna son noktayi koy bakalim ne olacaksa abilerin sana destek versinler bu kafayla taraftar olarak hicbire gelemezsiniz!!!!herset sivasspor icicn ama sivasta bunu gerceklestirmek yok biz 4 yıllık dernegi siliyoruz da siz 2 gunluk tayfayi silememiyorsunuz sanki sadece merkez tayfa vardi macta sadece onlar bagirdi 1967 derneği hic yoktu burda son noktayi ancak 1967 derneği koyar kardesim bunuda unutma!!![/COLOR][/B][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34.