|  | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! [QUOTE=alico58_58;483591]arkadaşlar madem oylamaya sundunuz bende fikrimi sölemek isterim beyaz model bence en güzel olanı albenisi çok ayrıca tribünlerde daha hoş duruyor biliyorsunuz ki bizim kaşkollerimiz kırmızı olduğu içinde baya bi uyum sağlar.[/QUOTE] renk olarak çok güzel ama beyazda çabuk kirlenir... | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! yalçın abi aklımdayken söylüyümde , listede benim beden L yazıyo ama ben XL giyiyorum abi... | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! Yalçın Abicim öldürmüşsün sen beni ya XXL beden mi olur bana sana zahmet L yapar mısın benim bedeni...:) | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! Benim fiyat alacağım yerin sahibini aradım yurtdışındaydı yarın gelecekmiş pazar günü görüşelim dedi. Pazar günü modeli yollayacağım pazartesi görüşürüz abi fiyat konusunda... Saygılar... | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! [QUOTE=anilolcay;484121]Yalçın Abicim öldürmüşsün sen beni ya XXL beden mi olur bana sana zahmet L yapar mısın benim bedeni...:)[/QUOTE] Uzun zamandır sesin çıkmayınca dikkatini çeksin diye yazdım Anıl'cım !.... AYK | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! [B]Benim fikrim 7 nolu model  beyaz üstüne kırmız  daha güzel BAŞARILAR[/B] | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! Model 3 gayet güzel.. Ücretlendirme nasıl arkadaşlar, kime nasıl vereceğiz? | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"][B]Hepsi birbirinden güzel ama model 7 bi başka hoşuma gitti nedense.[/B][/COLOR][/FONT] | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! [QUOTE=etelin;485865]Model 3 gayet güzel.. Ücretlendirme nasıl arkadaşlar, kime nasıl vereceğiz?[/QUOTE] [B]Kardeş fiyat belli değil ama 15-25 arasında bişi olur. Pazar günü toplantımız var o zaman belli olcak[/B] | 
| 
 Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz! Arkadaşlar benim aldığım fiyatı 3 gün önce Yalçın Abi'ye söyledim ama siteye yazmamış.... Heralde haftasonu toplantıda söyleyecektir... 1. Kalite Penye kumaşa, Sweet Shirt kumaşına, ancak renkler tam tersi olabiliyor yani Beyaz üzeri kırmızı şeritli 35 TL civarında... Daha fazlada | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18. |