SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 5-4 Elazığspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34664)

58_SEMİH_58 11.08.2012 00:54

Cevap: Sivasspor 5-4 Elazığspor

[B]Abdullah Yiğit muhtemelen okumuştur buradaki yorumları.Belki de pazartesi günü yazısında bir internet sitesinde şöyle böyle yazmışlar diyerek başlar köşesinde ki yazıya bunları. :rolleyes:[/B]

akkara58 11.08.2012 01:02

[QUOTE=58_SEMİH_58;800197][B]Abdullah Yiğit muhtemelen okumuştur buradaki yorumları.Belki de pazartesi günü yazısında bir internet sitesinde şöyle böyle yazmışlar diyerek başlar köşesinde ki yazıya bunları. :rolleyes:[/B][/QUOTE]

eğer okuyorsa tek istirhamım var bildiğini iddia ettiği tek işi yapsın usda sporla uğraşsın siyaset yazıs yazmaya çalışıp ilginçlikler yapmaya kalkışmasın cümlelerini kontrol etsin anlatım bozukluklarını artık yapmasın imlaya uygun yazsın gazeteye bi redaktör tutsun KENDİNİ YENİLESİN NEREDEYSE TÜM YAZILARINDA AYNI KONULARI İŞLEYİP AYNI CÜMLELERİ KURUYOR ELEŞTİRİRKEN ÇÖZÜM ÖNERİSİNDE DE BULUNSUN birazda Sivas medyasına sallasın !!!

PETKOVİC 11.08.2012 02:39

İyi ya en azından moral olmuştur takıma

cakkoooo58 11.08.2012 02:58

maçın özetini veren bi link yokmu arkadaşlar

Casanova Rasit 11.08.2012 03:05

[FONT="Garamond"][SIZE="7"]Final maci hangi Kanalda?[/SIZE][/FONT]

favori58 11.08.2012 03:29

Cevap: Sivasspor 5-4 Elazığspor (pen)

[QUOTE=Kizilirmak58;800144]o abdullah yiğit bi daha eleştiemeisn büyük sivas tarfatrını bundan böyle ..eleştirlekn bidaha düşünsün sivasa medyası olarak ne yaptılar acaba gördük elazığ medyasını iişte böle sevdirilir[/QUOTE]

Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 35'e geldim. Sivasspor'u 20 yıldır seyrederim. Az çok taraftar nasıl olur bilirim. Demekki,ya senin gözlerinde problem var,yada Aptullah yiğit'e kastın.
Sen dalgamı geçiyorsun. Yazdıkların şaka gibi.Sivassporun arkasında taraftar olmadığı (yeterince) cümle alem biliyor,hatta geçen sezon teknik direktörümüz ve futbolcularımız bile eleştirdi. ne büyük taraftardan bahsediyorsun,keşke taraftarımız büyük olsa.
Ayrıca TSYD kupasının yayınıyla A.Yiğit'in ne alakası var. boş boş şeyler yazıyorsun,eğer harbiden sivas taraftarı olsan benim iki defa gündüz Sivas kanallarını arar eleştirini söylersin,ama senin işin provokötürlükten başka bir şey değil.bu sitede senin gibi bir kaç kişinin herhalde Aptullah yiğite kuyruk acısı var. Şahsi konuları buraya yazıp insanların kafasını karıştırmayın

B.DUMANLI 11.08.2012 06:13

[QUOTE=Salim58;800152][B][I]Yarın kupayı alıp Sivasa yollamak için Başkette'ki yiğidolar olarak tam kadro staddayız..[/I][/B][/QUOTE]

Bu kupa herkesin malumu oldugu gibi önemi olmayan hazirlik maclari niteliginde bir organizasyon.Önemli olan takimimiz gelecek icin ümit veriyormu.Bu biz taraftarlar icin cok önemli.Mesela Doga´nin takima katkisinin olmayisi alinan duyumlardan yavas ,yavas belirginlesiyor.O halde bu oyuncu yarari olmadigi halde takimda neden tutulur?Takima ekstradan bir külfiyet .Aslinda Doga gibi takim icin bir kac tane fuzuli ise yaramayan ilk 18´e bile giremiyecek kalitede oyuncularimiz var.Sivasspor kambur gibi bunlari sirtindami tasiyacak.Ya akillarini baslarina alirlar,yada ara transferde sutlanirlar. Bu kadar basit.

58MUAMMER58 11.08.2012 06:18

[b]maçı izlemek nasip olmadı kardeşim izlemiş netten borjanı beğenmiş zaten çoğukişi kötü kaleci olduğunu söylemiyor takım vasat oynamış neticede antrenman maçı havasında doğanın biraz çalışması lazım formayı kapması için:mad: maç yayını için tvlere eleştiri var ben ALLAH bildiği gibi yapsın bunları diyorum:mad: abdullah yiğite eleştiriler var ben anlıyamıyorum abartmış gibi olmayım 35 yıldır sivasspor taraftarıyım gol duasına çıktıkları zamanı bilirim hangi gazetenin spor sayfasında sivassporla ilgili haber varsa altında ya abdullah yiğitin ya yücel önalın adı vardı buda onun ne kadar sivassporlu olduğunun belgesidir ayrıca taraftarlarımızı eleştirirken haksız değil milletinde taraftarı var öyle fark varki kıyaslanmıyoruz bile yerel tvlerin sivasspor umrunda bile değil o kanallarda benim umrumda değil :mad: bu maçlar hazırlık maçı niteliğinde ne yenilgiye çok üzülmek nede galibiyete çok sevinmek lazım 10 güne kadar takım rayına oturur keşke imkan olsada iyi bir stoper ve önliberoya ernst gibi bi adam alınsaydı iyi olurdu [/b]

B.DUMANLI 11.08.2012 06:51

Duyumlar Borjan´in iyi mac cikardigi yönünde .Ozaman iyi olan birinci kaleci olmali en azindan bu netlesmeli.Borjan´in kalede olmasi ,kaleci hakkimizi yabancidan yana kullandigimiz icin 5 yabanci daha sahaya sürebilecegimiz anlamina geliyor buda bizim icin dezevantaj.Her nekadar bu olay dezevantaj görünsede ,kalede tecrübeli birinin olmasi defans oyuncularinada güven verir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52.