SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36982)

34yigido34 22.09.2013 22:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=atabey58;877846]ulen şu rızayı ikider bir burda yazanları anlamıyorum rıza dan kurtulduk hala mı rıza gitsin nerde hocalık yapıyorsa yapsım yeterki burda yapmasın. ama kendisine başarılar diliyorum başarılı olmasını da isterim geçen yıl onun yüzünden futboldan soğuduk ya[/QUOTE]

yönetim yüzünden futboldan sogumuş olmayasın

ROMANTİK KATİL 23.09.2013 00:13

Maca Kayseriden kalkıp geldik. Sonuna kadar destek verdik. Ama olmadı oyunu kendi lehimize ceviremedik. Forvet sıkıntımızı gecen yıldan bu zamana kadar söylüyoruz. Kasımpasa macında ofonsif oynayan oyuncuların hiç birinden forvet olmaz bunu bir kez daha gördük. Eger böyle giderse sıkıntı cekmeye devam ederiz. Bir an önce yeni gelen forvet elemanlarının eksiklerini kapatıp form tutmaları lazım. İnsallah Elazıg macını alırız.

existence 23.09.2013 09:13

Takım güzel oynuyor bence. Birkaç aksaklıklar var. Ligi belki ilk sıralarda bitiremeyebiliriz ama 10-11. haftalardan sonra takımın ancak oturacağını tahmin ediyorum. Seyirciyede teşekkür etmek lazım. Lig başladı başlayalı takımı güzel destekliyorlar.

punisher58 23.09.2013 13:00

maça kasımpasa korkak başladı onlara cesareti kalecimiz daha başlarda yaptıgı iki ciddi hatayla verdi bence

Respect58 23.09.2013 13:40

[B]Carlos takım mesafesine fena takmış durumda.Kaleci hariç en sondaki adamla en uçtaki adamın arasındaki mesafenin aynı kalmasını ve böylece daha seri paslaşmayı sağlamak istiyor.En uçtaki adam rakip kaleye yaklaştıkça defansta mesafeyi korumak adına ileri çıkıyor ve savunma evlere şenlik bir hal alıyor.Aslında Carlos'un aklındaki;takım olarak ileri çıkmak ve takım olarak geriye gelmek var ama bizim takım bunu gerçekleştiremiyor.Ayağa oynamak istemesi gerçekten güzel ama bununla birlikte farklı varyasyonlarda gerçekleştirmek zorunda Carlos.

Oyun anlayışının dışında oyuncu eksiğimiz de var malesef.Bir kalecimiz yok Borjan ile Korcan'ı toplasan bir kaleci etmiyorlar.Önlibero da ikili mücadeleye giremeyen,ruh gibi sahada dolaşan Adem var.75. dakikada beni oyundan alın diye kenara işaret veriyor.Yine aynı şekilde ayakta duramayan savunma oyuncusunun bile yapmayacağı kadar pas hatası yapan çelimsiz sözde maestromuz Mehdi var.O bölgede oynayan oyuncunun fark yaratması gerekir,yaratıcı olması gerekir bizimkisi al gülüm ver gülüm başka birşey yok.Bu maçta forvetimizde yoktu ancak en azından oynatabileceğimiz 2 tane iyi oyuncumuz var.[/B]

namso58 23.09.2013 13:44

daha önceden de söyledim. kadir den ön libero olmaz dedim...ümit kurt gibi çelimsiz bir adamdan defans olmaz dedim. hatta erciyesten ragıbı ve 1461 den abdulkadir i önermiştim teknikleri iyi bilekleri sağlam arkadaşlar. bir erciyesten sofyan hani yi önermiştim..rengifo yu alacağına keşke adam gibi bir libero alsalardı. bir de sağlam teknik bir defans mesela can arat geri dönebilir sivasa.

Serdar63972 23.09.2013 15:26

Rıza rıza diye meleyenlere Rizespor taraftarı olmayı tavsiye ediyorum...

tasde5858 23.09.2013 15:29

bu maç böyle olmamalıydı kardeşlerim yazıklar olsun kaleci aynı, defans aynı, forvetsiz bir takım niye alındı bu forvetteki futbolcular yazıkya her sene küme düşmeye oynamak bizim kaderimizmi yeter artık bu nedir

Ferhat06 23.09.2013 16:51

[QUOTE=Respect58;877912][B]Carlos takım mesafesine fena takmış durumda.Kaleci hariç en sondaki adamla en uçtaki adamın arasındaki mesafenin aynı kalmasını ve böylece daha seri paslaşmayı sağlamak istiyor.En uçtaki adam rakip kaleye yaklaştıkça defansta mesafeyi korumak adına ileri çıkıyor ve savunma evlere şenlik bir hal alıyor.Aslında Carlos'un aklındaki;takım olarak ileri çıkmak ve takım olarak geriye gelmek var ama bizim takım bunu gerçekleştiremiyor.Ayağa oynamak istemesi gerçekten güzel ama bununla birlikte farklı varyasyonlarda gerçekleştirmek zorunda Carlos.

Oyun anlayışının dışında oyuncu eksiğimiz de var malesef.Bir kalecimiz yok Borjan ile Korcan'ı toplasan bir kaleci etmiyorlar.Önlibero da ikili mücadeleye giremeyen,ruh gibi sahada dolaşan Adem var.75. dakikada beni oyundan alın diye kenara işaret veriyor.Yine aynı şekilde ayakta duramayan savunma oyuncusunun bile yapmayacağı kadar pas hatası yapan çelimsiz sözde maestromuz Mehdi var.O bölgede oynayan oyuncunun fark yaratması gerekir,yaratıcı olması gerekir bizimkisi al gülüm ver gülüm başka birşey yok.Bu maçta forvetimizde yoktu ancak en azından oynatabileceğimiz 2 tane iyi oyuncumuz var.[/B][/QUOTE]

'Takım mesafesi' işin içyüzünü anlamamızı kolaylaştırıyor.Yoksa orta yuvarlakta 2 stoperimizin ikisi birden ne arıyordu ,olacak iş değil.Viduezin attığı golden bahsediyorum.

58fatihcan 23.09.2013 17:40

Bütün suçu futbolcularda bulmamak lazım. RC ağırlığını koyarsa bu oyuncular kafaya çok rahat oynar. Misal olarak milli takımda f.terimi gösterebiliriz. Zira oyuncular aynıydı. Hemen hemen taktik de...

Çevremde benim sivaslı olamayan bütün arkadaşlarım ve sivassporlu olmayan bütün akrabalarım sivassporun futbolundan çok memnunlar. Hepsi takdir ediyor. Bu takımda ışık var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:25.