![]() |
-->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETE
[QUOTE=GeliyoruzTS;294630]ya tamam sivaslısınız sivassporlusunuzda ey gardaş size 1 veya 2 numarayı yedirmezler.. 5hafta sürmez ilk2den inersiniz yazın bir kenara.. 5hafta sonra tekrar gelcem[/QUOTE]
buyuk konuşma burada kasımpaşa taraftarı geldi çok buyuk konuştu 4 tane attık sende buyuk konuşuyon takımımız bu lafları sana yedirecek |
--->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
Fenerbahçeden Can ARAT takıma çok faydalı olur gelirse....
|
[COLOR="DarkRed"][B]UEFA BİZİ KESMEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ TAM BİZE GÖRE....İYİ BİR KADROMUZ WAR....NİYE OLMASIN[/B][/COLOR]
|
-->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
UEFA ya gitmek için orta sahaya takviye yapılırsa yeterli olur
|
[QUOTE=sivassoldier;295393]aslinda oyuncuya gerek yok! bülent hoca ve bu kadro yeter ve artar avrupaya gitmek icin.[/QUOTE]
ben yine de 10 numara şart diorum |
futbolcularımız teknik heyetimiz yöneticilerimiz ve taraftarımız 1. sezondaki gibi birlik ve beraberlik içinde olurlarsa kadro yeterli transfere gerek yok uefa da iyi yerlere gelebilirriz. uefa da bizi tecrübesizlik etkiler.
|
Arkadaşlar haberlere göre trabzonspor ceyhun ve calaleddinin sözleşmelerini feshetmiş..Sivassporumuzun ceyhun gibi bir süper yeteneğe ihtiyacı var.Bence hemen ceyhunla temasa geçilmeli...
|
SİVASSPOR YÖNETİMİNİN DİKKATİNE
Buradan yönetime seslenmek istiyorum..Trabzonspor Klubü Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak'la sözleşmelerini feshetmiştir..Bu iki oyuncunun da takımımıza faydalı olabileceğini düşünüyorum...Bence bir an önce irtibata geçilmeli.. |
[QUOTE=GeliyoruzTS;294630]ya tamam sivaslısınız sivassporlusunuzda ey gardaş size 1 veya 2 numarayı yedirmezler.. 5hafta sürmez ilk2den inersiniz yazın bir kenara.. 5hafta sonra tekrar gelcem[/QUOTE]
GÖRDÜK SİZİDE................ZORUNUZDAN KOLTUKLARI KIRDINIZ |
[b] Ne UEFA'sı beyler ŞAMPİYONLAR LİGİ:D:)[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:14. |