![]() |
--->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
[QUOTE=Hayri Abi;367414]kadro bozulmaz üstüne trasnfer yapılırsa uefada en az çeyrek final oynarız[/QUOTE]
hayri abi, krkic gibi bir gençle finale kadar gidebiliriz. |
[QUOTE=Plexus;367428]hayri abi, krkic gibi bir gençle finale kadar gidebiliriz.[/QUOTE]
krkıc iyi futbolcu diyolar ama bilmiyorum o kadar takip etmiyorum ben almanyada yaşıyorum burda genç yetenek çok burdan alsınlar |
[QUOTE=Hayri Abi;367434]krkıc iyi futbolcu diyolar ama bilmiyorum o kadar takip etmiyorum ben almanyada yaşıyorum burda genç yetenek çok burdan alsınlar[/QUOTE]
abi sen isimleri yaz, yönetime mail-fax olarak gönderelim. bülent hoca da beğenirse alınabilir bildiğin isimler var mı? |
[QUOTE=Plexus;367435]abi sen isimleri yaz, yönetime mail-fax olarak gönderelim. bülent hoca da beğenirse alınabilir
bildiğin isimler var mı?[/QUOTE] benim takip ettiğim zafer yelen var bir çok maçına gittim yine bilal var forvet bu iki isim çok iş yapar |
[QUOTE=kaysevas;364398]DERİM Kİ GEÇEN SENE KOMŞUNUZ OLARAK BİZ GİTTİK İNTERTOTAYA GELDİK UEFA YA. BİLİYORSUNUZ. RAKİPLERİNİZ SİZE BIRAKIN RAKİP OLMAYI YANINIZDAN GECEMEZ. BEN BÜTÜN KALBİMLE SİVASIN UEFAYA GELECEĞİNİ VE KAYSERİSPORUMUZLA BİRLİKTE AVRUPA' YI YENİDEN FETHEDECEĞİMİZE EMİNİM. [B]YAŞASIN KAYSEVAS KARDEŞLİĞİ[/B][/QUOTE]
Kayseriye uefada başarılar, ayrıca seneye şampiyonluk yarışında yanımızda görmek isteriz. [B][COLOR="Red"]KAHPE BİZANS, ŞAMPİYON SİVAS[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslitaner58;364327]uefa sitesinde sivas bjk ayni puandalar ama sivas ucuncu o sitede[/QUOTE]
onuda deıstırmısleR uefa bızım federasyona uymus yok boyle rezıllık arkadas yaa gecmıs olsun hepımıze ama ınter totoda dumanını attıracazzzzzzz |
sivas kayserı kardestırrrr ıkı komsu avrupayı tıtreteceZ kaysevas a katılıyorummmmmmmmmmmmm
|
inşallah iyi transferler yaparak intertotoda başarılı oluruz.
|
inşallah biz intertotoda 2 tur atlayıp uefaya gideriz bjkde avucunu yalar
|
[B][COLOR="Blue"]BU TAKIMLARI TANIYORMUYUZ.
BİR BİLGİ VARSA BİZİMLE PAYLAŞIN...[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50. |