SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Olimpiyat Stadına Akıyoruz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21909)

HaSiVasLıM58 06.12.2008 11:26

Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

Gelenlerin ayağına sağlık zaten İstanbul da oturup işi gücü müsait olmayanlar harici gelmeyen Sivas lılara gerçekten tek bir sözüm var ''Helalllllll olsun ''Sizlere Helalllllllll Bravooooooooo ayakta alkışlıyorum sizleri ..

FurkaN 06.12.2008 11:32

[B]Bu iş için hafta içi devamlı upraşan derneklerle görüşen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. [url]www.sivasspor.com[/url] ve İstanbul'daki dernekler bu maç için görevlerini yerine getirmiştir artık söz Sivaslılar da... Bugüne kadar stada ulaşımı bahane edenler artık öyle bir bahaneniz de kalmadı. O stadın dolmaması için hiçbir sebep yoktur. İnşaallah taraftarımızla birlikte oradan 3 puanla ayrılıp çifte bayram yaşarız.[/B]

üçyıldız58 06.12.2008 11:55

istanbulda yaşayıp kalpleri sivas için sivasspor için atan hemşerilerimden ALLAH razı olsun.
olimpiyata taraftarlarımızı götürecek otobüsleri ayarlayan derneklere vede maddi manevi desteklerini esirgemeyen kardeşlerime şükranlarımı sunarım
bir haftadır yapılan planları programları görünce içimden biz geliyoruz TÜRKİYE diyorum.
biz birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz bunu birkez daha anladım.

karyola 06.12.2008 12:00

bu maç skordan çok istanbul'ûn en büyüğü kim onu gösterecek.olimpiyat stadyumunu doldurmak gövde gösterisi yapmak bize yakışır.

cilgin1966 06.12.2008 13:19

istanbul ve çevre illerdeki yigidolar biz sivas tan gelemiyoruz bari takımımzı yalnız bırakmayalım olimpiyat stadını dolduralım lüfen kimin tarftarı çok görsünler

emreOKOCHA 06.12.2008 13:29

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
biletimi aldım yalnız bırakmak yok

halil_58_yigido 06.12.2008 14:08

Cevap: -->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...

evet arkadaşlar herkez hemşerilerimize duyursun ist olupta maça çeşitli nedenlerlegelmeyen sivaslıyım demesin şimdi destek zamanı bu fırsat bidaha ele geçmez

bumerang 06.12.2008 14:12

bende iki bilet aldım biletiksten birazdan maltepeden teslim alacağım.avcılardaki kuzenimle geleceğiz inş. sanırım yarın maltepede otobüslerdeyoğunluk olur ben kendim gideceğim olimpiyata acaba avcılar tarafından stada belediye otobüsü veya minibüs olacak mı yarın bilgisi olan var mı arkadaşlar..

pover58 06.12.2008 14:44

emek veren masddi ve manevi destek saglayan tüm dernek ,şahıs ve yetkililere teşekkür eder saygılar sunarım.

RECEP_YÜKSEL 06.12.2008 16:03

[COLOR="Red"][B]Evet arkadaşlar yarına ne kaldı

sizlerden tek ricam ne olur yarın E-6 Konvoy olalım

stada öyle bi gidelimki biz burdayız diye
lim hareket saatleri belli

E-6 da Avrupa yakasında esenlere gitmeden

orda müsait olan bir yerde toplanalım katılmak isteyenler

lütfen buraya yazsın[/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]HAYDE SİVASLI HAYDE SİVASSPORLU

BAHNE YOK MAZRETE YOK

İSTANBULDA OLDUĞUMUZU DOST DÜŞMANA GÖSTERME GÜNÜ BU GÜN