![]() |
--->: SİVAS'A ŞOK HABER
geçen sene trabzon-bjk maçında nerdeydiniz:mad:
gücünüz Anadolu takımlarına yetiyor kulubümüzün böyle bir hata yapacağını zannetmiyorum inşallah hakkımızı yemezler [email]tff@tff.org[/email] mail atalım haydi yiğidolar... |
böyle haksız işler yaparsa federasyon gelişmez Türk futbolu...
ondan sonra portodan 3 yersin arsenalden kaç yersin o kadarını bilmem!!! |
Anadolu takımlarının başarılarını İstanbul eziklerinin çekemediğini yenimi anladınız.Trabzonspor taraftarıyım ben açık konuşayım İstanbul takımları başarılı olacağına Sivasspor olsun yıllardır Anadolu takımlarını çekemedikleri aşikar tamam kabul ediyoruz Sivas geçen yıl iyi işler çıkardı,başarılı oldu.Yıllardır bize karşı yapılan haksızlıkları görmezden gelenler başına geldiğinden ancak anlarlar bu olayları.Diyoruzki Anadolu kulüpleri olarak birleşelim İstanbul saltanatına son verelim.
|
Kim olursa olsun maçlar sahada bitsin. Fakat bir konu unutuluyor. Ne yazık ki TRABZONSPOR bir tek SİVAS maçında değil, birçok maçta sahaya müdahele ediyordu. Bu TRABZONSPOR'un miladı oldu.Bu sene futbol oynamaya başladı. SİVAS ne yazıkki sahipsiz.
|
derler ıstedıklerını yaparlar bız sessız kaldıkca daha cok hakkımızı yerler.
|
MÜBAREK GÜN AĞZIMIZI BOZDURACAKLAR.BU KADAR DERİN ARAŞTIRMACISINIZ DA TS-BJK MAÇINDA NİYE BU KADAR İNCELENMEDİ.:mad::mad:SİVASSPOR NEDE OLSA VURUN ORTA SAHADAN PENALTI KARARI ALAN BİR TAKIMIZ VARIN SİZ DÜŞÜNÜN:confused:
|
tamam hadı olay cıkarılım tepki gosterelım bu strele bırde fenerbahce taraftarın*ı dovelım ne derler baska bı takım olsa sınırleni hakım olamayan tarftarlar holıganlar bıleme ne takımlı taraftarlr medya ustune orter bız yapsak ne olur yobazlar oluruz onun ıcın susmaya mecburuz
|
-->: SİVAS'A ŞOK HABER
[B]silerlerse silsinler,biz bu oyun bu inançla,bursayı sekize,konyayı 10 a,istanbulu bilmem kaça yine katlarız..vesselam!!![/B]
|
[QUOTE=yyucepur;415937]Yönetimin kulis oluşturup Ankara'da karargah kurması lazım.Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yaparız.[/QUOTE]
aynen katılıyorum............................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |