![]() |
-->: STY 5.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=aslansivasli;194812]off ya iicene düşmüşüm yaa. :) bu arada saol Güner abi ne çabuk hazırladn :)[/QUOTE]
Göz degdi sana herhalde :D.bu günlerde gecer bu günlerde gecer, pes etme :D |
[QUOTE=TracyMcGrady58;194827]Göz degdi sana herhalde :D.bu günlerde gecer bu günlerde gecer, pes etme :D[/QUOTE]
yok pes etmicem. tam gaz ileri :) bencede ya göz degdii.senin olmasın:) şaka şaka. nese önümzdeki maçara bakıcaz artık :D |
[QUOTE=aslansivasli;194831]yok pes etmicem. tam gaz ileri :) bencede ya göz degdii.senin olmasın:) şaka şaka. nese önümzdeki maçara bakıcaz artık :D[/QUOTE]
Valla ben birsey yapmadim :D. ama sana gelecek haftalarda bol sanslar ;) |
[COLOR="Red"]14. cavres__ss 136[/COLOR] geliyorum emin adımlar ile
|
--->: STY 5.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
bu hafta costum beni artik kimse durduramaz benim bir önerim olacakti sezon sonunda 58. olan kardesede bi özel hediye versek ne güzel olurdu herkes ilk 3e girmeye calismazdi alttada biraz heycan olurdu
|
-->: --->: STY 5.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=gabbalismus;194842]bu hafta costum beni artik kimse durduramaz benim bir önerim olacakti sezon sonunda 58. olan kardesede bi özel hediye versek ne güzel olurdu herkes ilk 3e girmeye calismazdi alttada biraz heycan olurdu[/QUOTE]
bende aynı öneriyi getirecektim, çok hoş olur cidden :) güner hocam eline sağlık.. |
14. aykut-akay 33
iyi puan almisiz ya 40. aykut-akay 117 yükselisteyim bekle beni birincilik geliyorum :D |
bi düşüşdür aldı başını gidiyor...
|
bukadar bir berbat mac skoru tahmin etmemistim.sivas spordan galatasaray,fenerbahce,besiktas,genclerbirligi,sakarya,beni mahvettiler mafff,birtanesi bile kazanamadi,,saglik olsunn..6 ci hafta kimsee tutamazzzzzzzz benii,,moralim cok bozukk.ELLERINE SAGLIK GUNER KARDES;ALLAH KOLAYLIK VERSIN..
|
68. myway 100
çok rezil bi durumdayım alah kurtarsın puanı düz yapmışım tam:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:37. |