![]() |
--->: YİĞİDO´DAN DEV HAREKAT.
tabiki böyle kendini kanıtlamış futbolcularla
ilgilenmek güzel inşallah gelir böyle futbolcular .... |
[B]Dinamo Bükres’in orta saha oyuncusu Paulo Batista Nsimba
yilin futbolcusu secilerek gercekten iyi bir futbolcu oldugunu göstermistir umarim teklifi kabul eder ve SivasSpor`a gelir gelirsede dileriz ki en kisa zamanda takima uyum saglar önemli olan her takimda iyi oynayabilmesi [/B] |
futbolcunun adını duymuştum ama pek tanımıyorum ama transfer gerçekleşecekse sivasspora yardımı olur
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;225660][IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_ziembi2606.jpg[/IMG]
Sivasspor rotayı Romanya’ya çevirdi. Yiğidolar, Dinamo Bükreş’in orta saha oyuncusu Paulo Batista Nsimba’yı renklerine katmak için harekete geçti. Hırvat yıldız Tudor'dan olumsuz yanıt alan Sivasspor, gözünü Nsimba'ya dikti. [B]Gözler Romanya’da[/B] Yeni sezon öncesi büyük hedefler belirleyen takımlar arasında yer alan Sivasspor, transferde önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Hırvatlar’ın yıldız oyuncularından Tudor’a teklif götüren, ancak olumsuz yanıt alan Kırmızı-Beyazlılar, rotayı Romanya’ya çevirdi. Yiğidolar, Dinamo Bükreş’in orta saha oyuncusu Paulo Batista Nsimba’yı renklerine katmak için harekete geçti. [B]2005’in en iyisi![/B] Sivasspor Yönetimi, 24 yaşındaki Angolalı futbolcu için Romanya kulübüyle görüşmelere başladı. Teknik direktör Bülent Uygun’un yeni sezonda kadrosunda görmek istediği oyuncular arasında yer alan Nsimba, 2005’te ülkesinde yılın en iyi futbolcusu seçildi. Ze Kalanga lakaplı yıldız oyuncu, geçen yıl A Milli Takımımız’ın Angola ile oynadığı hazırlık maçında da forma giymişti.[/QUOTE] ARKADAŞLAR BU ADAM HİÇTE FENA Bİ FUTBOLCU DEĞİL Bİ KAÇ KEZ İZLEMİŞTİM KLEBERSON A YAKIN Bİ TARZI VAR ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN |
[B][COLOR="Indigo"]ANGOLA Milli takımını özellikle geçen yıl baya takibe almıştık. Matus diye iyi bir adamları vardı. Bu oyuncuyu hatırlayamadım. [/COLOR][/B]
|
-->: YİĞİDO´DAN DEV HAREKAT.
ya bu oyuncuyu niye almaya calisiyoruz ki musa aydini aldik sag kanata bu paulo da saga kanat oyuncusu biz sol kanatta oyuncu alak gurhanin boslugunu doldurak su sol kanat benim aklimdan cikamiyor hic ataka gelistiremiyoruz hep ortadan geliyoruz olmaz dikkat ettiyseniz sivassporun golleri hep ara paslardan geliyorr muhamette geldi ya artik ne ara paslar attarda sol ve sag kanatanda gelmeliyiz
|
artık imzayı attırırsak dev hareketi yapmış oluruz
transfer döneminde daha çok isimler duyarız hele bi imzalar atılmaya başlansında |
-->: YİĞİDO´DAN DEV HAREKAT.
renklerimize kattikda kac yil icin
|
[B]Ze Kalanga Kim??
Isim : Nsimba Paulo Baptista Kalanga Dogum Tarihi : 12.10.1983 Yasin : 23 Boyu : 1,75 Vatandasligi : [IMG]http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/6.gif[/IMG]Angola Position: Orta Saha Positiondetaylari: sag offansiv Orta saha (sag bek oluyo herhalde) Mukavelesi: 2010 a kadar Suan ki Degeri: 300.000[/B] [CENTER][B]alinirsa cok iyi bi transfer olur bencede o kadar da pahali degil böyle genc bi futbolcu icin[/B][/CENTER] |
sivas alda şunu iyi transferlerin biri bitir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28. |