![]() |
--->: Zaferspor
hic mi zafersporlu yok burda.en son mesaj 1 ay önce yazilmis. onuda yine ben yazdim.kulup dagildi bari burda bulusalim
|
ben bople bir takımın olduğunu yenı duydum yaa var mı geröektende
|
[QUOTE=muraji;357217]hic mi zafersporlu yok burda.en son mesaj 1 ay önce yazilmis. onuda yine ben yazdim.kulup dagildi bari burda bulusalim[/QUOTE]
Zafer Sporlu biri olarak bu takımın dağılmasına çok üzüldüm.eski Zafersporluların sesini duymak çok güzel ben Zafer Sporun ilk oyuncularındanım.6-7 yıl bu kulüpte top oynadım.dağıldığına çok üzüldüm.eski Zafer Sporluların mesajlarını heyecanla bekliyorum.... |
valla 1 kez antrenmanına çıkmışlığım var zaferspor'da
|
[QUOTE=swoden;267380]Amatör ancak profosyonelce işleyen bir çark dönüyordu. İbrahim Toramanlar, Adem Dursunlar bu kulüplerin bünyelerinden çıkmıştır. Ben 93'te minik takım seçmeleriyle katılmıştım. O maçta gol yemeyip seçmeleri direkt kazanmıştım. 2 sene minik takım 1 senede yıldız takımda kalecilik yapmıştım. Yıldız takımdayken lisansımda çıkmıştı. Tam kendimizi Sivasspor'a gösterecekken İstanbul'a göç ettik. İstanbul'da Çeliktepespor'da oynayıp sonrada eğitime önem verdik. Çok küçük yaşta olmama rağmen hala o günleri çok özlerim. Buradanda eski takım arkadaşlarımı bulma ümidini taşıdım ama hakikaten kulüp dağılmış. Minik takımı o yılda Mesut Hoca yıldız takımıda Cumhur Hoca çalıştırıyordu.[/QUOTE]
SELAM ARKADAŞIM BENİMDE 3 TANE OGLUM VAR HALEN ÇELİKTEPEDE OYNUYORLAR SİZ İSTANBULDA NEREDESİNİZ SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM HANGİ SENELERDE ÇELİKTEPEDE OYNADINIZ MSN ADRESİMİ VERİYORUM EKLERSENİZ GÖRÜŞÜRÜZ İYİ GÜNLER SAYGILARIMLA MURAT SARI [email]sarilartekstil58@hotmail.com[/email] |
BENDE SİVASSPORDA SÜPER GENÇ TAKIMINDA OYNUYARUM ARKADAŞIM
|
evet arkadaşlar zaferspor kulübü mensubu olmak gerçekten sivasta bir ayrıcalıktı.Zafersporlu sporcuların başka bir bağları vardır,bu spor kulübünden ötedir.Kulüp halen çalışmalarına devam ediyor.Aldığım haberler bu yönde.Bende istanbula geldikten sonra doğrusu takip edemedim.Selamlar.
|
[QUOTE=eyuphulagu;345762]Zaferspor sivasta altyapının mimarlarındandır.Çok sayıda genci sivas futboluna kazandırmıştır.1977 de kurulmuştur.bu takımın altyapısından yetişmiş biri olarak zafersporla ilgili bir konu açıldığı için çok mutlu oldum.umarım zaferspor eski günlerine geri döner.Zaferspora başarılar diliyorum.[/QUOTE]
kac yilinda oynadin zafersporda |
[QUOTE=muraji;371385]kac yilinda oynadin zafersporda[/QUOTE]
SEVGİLİ KARDEŞİM,Zaferspor 1977'de kurulmuş bir takımdır.Ben bu takıma 1978 de katıldım.O zaman 12 yaşındaydım şimdi kaç yaşında olduğumu artık tahmin edersin.ZAFERSPOR da 1983'e kadar oynadım.minik,yıldız ve genç takımlarda oynadım.o zamanlarda şimdşki gibi 12-14,14-16 yaş maçları oynanmıyordu.ben sizler gibi yıldız ve minik maçlarını hakemli oynayamadık.biz mahalle takımlarıyla maç yapıyorduk.genç takıma geçince de takımı bıraktım. |
Zafer Spor Sonunda Dağıldı arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama malesef dağıldı adım Gökhan Karaoğlu Zafer Sporda Hala LisansLıyım ama futbol adına herşey bitti zafer sporda Nurettin Tanrıverdi (Bşk.) VoLeyboL takımıyLa ılgılenıyo artık..Cumhur abinin klupten ayrılıp ıstanbula gıtmesıyle zafer sporun ve zafer sporluların futbol hayatları bıtti...:(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |