|  | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! [QUOTE=farangıl;299336]ehuhe saolasn bilgiler içinn :)[/QUOTE] rica ederim söz konusu eğitimse gerisi teferruaattır :D | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! :D:D:D:DD:.................... | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! [B]evet bende dün gazete de okudum tatil olduğunu öğrenciler dersten uzak kalıyorlar gördün mü talihsizliği :D[/B] | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! [QUOTE=yigidomustafa58;299351][B]evet bende dün gazete de okudum tatil olduğunu öğrenciler dersten uzak kalıyorlar gördün mü talihsizliği :D[/B][/QUOTE] dün mü ? bugün akşam karar verildi yani öle olması lazım | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! arkadaşalr duymayan kalmasın  boş yere okula gidip gelmeyin yani sivastakiler için diorum tüm türkiye değil :D | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! Sivas'ın SOĞUK rekoru -23 derceymiş (yıl 1975) Bu sene rekorların efendisi Sivas bu konuda da rekor kırdı.. Yeni rekorumuz -34 derece... (kaynak: haber7.com) | 
| 
 -->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! [B]Kar yağmasından dolayı tatilleri gördük ama ayaz yüzünden ilk defa... Milli Eğitim ne güzel hemen tatil ama dersane devam :([/B] | 
| 
 --->: Öğrencilere Duyurulurrrr !!!! okul olmadanda canım sıkılıyor yaa :D | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |