![]() |
--->: ZİRVENİN ADI SİVASSPOR
paflar avrupa kupalarina katiliyormu arkadasarlar? yani paf sampiyonlar ligi yada paf uefa kupasi falan varmi ?
|
-->: --->: ZİRVENİN ADI SİVASSPOR
ORTA OKUL VE LISE DEN ARKADASIM OLAN AHAT HOCA YI BASARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM HELAL OLSUN AHAT HOCA(MUHTARIN OGLU) BASARILARININ DEVAMINI BEKLIYORUZ SIVAS HALKI SENINLE VE SENIN OGRENCILERINLE GURUR DUYUYOR YAKISIR ZIRVE SIVAS`IMA
3 BUYUK SALTANATI BITTI ARTIK TURKIYE SIVASI YIGIDOLARI KONUSUYOR TEK BUYUK SIVASSPOR |
hadi avrupa kupalari var diyelim bu cocuklara maddi destek nasil olacak, hepsi birer aslan parcasi helal olsun size!!!
|
-->: ZİRVENİN ADI SİVASSPOR
[B]TESADUFEN LiDER OLMUSLARDIR :))) A TAKIM TESADUFEN GELDiYA BURALARA :)))) A TAKIM PAF TAKIM FARKETMiYOR HER YERDE LiDER SiVASSPOR....! [/B]
|
PAFLARIN AVRUPA KUPASI FALAN YOK ..SADECE A TAKIM NERDEYSE PAF DA ORDA OYNUYOR LİG MAÇLARINDA YANİ..BAŞKA ALANDA OYNAMIYORLAR..
|
[B][QUOTE=nazimgulturk;322521]PAFLARIN AVRUPA KUPASI FALAN YOK ..SADECE A TAKIM NERDEYSE PAF DA ORDA OYNUYOR LİG MAÇLARINDA YANİ..BAŞKA ALANDA OYNAMIYORLAR..[/QUOTE]
Yanlış Bilginiz İçin Teşekkürler:rolleyes: Nazım Abi Eğer Türkiyede Hangi Takım Şampiyon Olursa Türkiyeyi Dışardaki Ülkelerde Temsil Etmektedir. Yani 1.Olan Gruplara Kalıp Diğer Büyük Takımların Altyapı Takımlarıyla Eşleşmektedirler.. En Son Böyle Biliyordum:D;) İnşallah Yanlış Bilgi Vermedim:rolleyes:[/B] |
-->: ZİRVENİN ADI SİVASSPOR
Helal olsun. Insallah iki takimimiz sezon sonunda zirvede olacaktir
|
helal olsun be cok güzel bir tablo!
|
Tebriker vallah paf takimina nede olsa abilerini örnek almislar bir bakiyorsun abileri lider, birde bakiyorsun kücukler lider. insallah sonuna kadar böye giderler. gelecek senenin takimi burda iste seneyede ligin dumanin atariz.
|
sivassporun geleceği parlak,paf takımdan gelecek oyuncularla ilerleyen yıllarda sivasspor 5.büyük olma yolunda emin adılarla ilerleyecektir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:05. |