![]() |
--->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası
[QUOTE=desertstrom;364486]ne öldürmesi hemşerim?
yorum yaparken bari biraz insaf. ne öldürmesi? sahada güvenlik sağlandı.. hatta tribünlerin boşaltılması bile teklif edildi. ama maçı kazanamayacağı için mecnun otyakmaz ve bülent uygun maçı bu mecraya sokmayı uygun buldu. bunun ne ölümle ne kalımla alakası yok. biraz da bilgilendirme yapalım. cehaletin alemi yok. merkez hakem kurulunun olayla hiçbir alakası yok. bu kadar ezbere yorum yapmayalım. 2-3 tane kurumun adını ezbere yazıp burada cümle içinde kullanma. kararı bozan tahkim kuruludur. MHK nın öyle bir yetkisi yok. gelelim önümüzdeki seneye. hep beraber izleyeceğiz.:) bunun önümüzdeki senesi de var tabi. aman düşmeyin de.[/QUOTE] cahillik yapan sensin bizmi dedik taraftariniz sahaya girsin bizim oyunculara saldırsın sizin acınız devam ediyor anlıyoruz siz kendi seyircinize hata bulun |
yazdıklarında sonuna kadar haklısın kardeş.ben burdan fb sk ne bişi sölemek istiyorum fenerbahce sk kına yaksın SİVASSPORUMUZU
4. etmeyi başardı.sizlere bi sorum var:''AYNI DURUMDA FENERBAHCE SK OLSAYDI VE BİZ BELİRLESEYDİK FB NİN UEFA YA GİDİP GİDEMİYECEĞİNİ BİZ NE YAPARDIK FB GİBİ YENİLİR MİYDİK,YOKSA FB UEFAYA GİTSİN DİYE RAKİBİMİZİ YENER MİYDİK?'' sadece kafama takıldığı için bu soruyu sizlere sormak istedim... |
herkes kendini düşünüyor olsun biz sindire sindire gidelim buna da şükür bu sene inter toto seneye uefa ondan sanraki sene şampiyonlar ligi
vardır bunda da bi hayır boşuna dememişler hızlı giden atın b... seyrek düşermiş diye başarılar sivasım başarılar hocam başarılar başkanım başarılar futbolcularımız başarılar sivasım bize bu onuru yaşattığın için |
[QUOTE=58 memo;364498]cahillik yapan sensin
bizmi dedik sizin hamsiler sahaya girsin bizim oyunculara saldırsın sizin acınız devam ediyor anlıyoruz siz kendi seyircinize hata bulun[/QUOTE] cümlelerimin içinde sahaya girenlerin savunulduğu kelime dahi yok. bulamazsın. sahaya girenler cezalarını çekerler. bunu fırsat bilip her türlü tahriki yapıp sahada kaybedenler, mücadeleyi saha dışında sürdürme kararı aldılar. bunun da bir bedeli var. vicdani bir bedeli. hak etmediğini almak için fırsat kollayıp, sahaya girenleri bahane etmeye kalkmayacaksın. delikanlı gibi maçı bitirip, koyacaksan tepkini koyacaksın. hem şark kurnazlığı ile maçı saha dışında kazanacaksın, hem de bunun hakkın olduğunu iddia edeceksin. bu arada mhk nın kararı bozduğundan bahsedip bi de cehaletten bahsetme. |
gecen hafta gs macında bizim arkamızdaydı,tüm fb camiası
bizi çok sevdiklerindenmiydi dersiniz? bizim baskanda aziz efendiyi yerinde ziyaret ederek güven tazelemişti!!! ama ne oldu,o arkamızdaki fener! bizi harbiden arkamızdan vurdu yazıklar olsun,hala bu istanbul takımlarından medet uman herkesi de kınıyorum!!! |
[QUOTE=desertstrom;364527]cümlelerimin içinde sahaya girenlerin savunulduğu kelime dahi yok. bulamazsın. sahaya girenler cezalarını çekerler.
bunu fırsat bilip her türlü tahriki yapıp sahada kaybedenler, mücadeleyi saha dışında sürdürme kararı aldılar. bunun da bir bedeli var. vicdani bir bedeli. hak etmediğini almak için fırsat kollayıp, sahaya girenleri bahane etmeye kalkmayacaksın. delikanlı gibi maçı bitirip, koyacaksan tepkini koyacaksın. hem şark kurnazlığı ile maçı saha dışında kazanacaksın, hem de bunun hakkın olduğunu iddia edeceksin. bu arada mhk nın kararı bozduğundan bahsedip bi de cehaletten bahsetme.[/QUOTE] sahaya yüzlerce kişi girmiş saha karışmış ve hakem bu maç oynanmaz diyor hakemin oynatmadığı maçı mı oynayacağız akıl var- mantık var ayrıca benzer olaylarda dünyanın her yerinde aynı karar alınıyor yani olayları çıkartan takım ceza alıyor |
ALLAH GALATASARAY, FENERBAHCE, BESIKTAS, TRABZONSPOR VE MANISASPORUN BELASINI VERSIN, DIYECEK BASKA BISEY DAHA VERSA EKLEYIN......................................
|
[QUOTE=58 memo;364553]sahaya yüzlerce kişi girmiş saha karışmış
ve hakem bu maç oynanmaz diyor hakemin oynatmadığı maçı mı oynayacağız akıl var- mantık var ayrıca benzer olaylarda dünyanın her yerinde aynı karar alınıyor yani olayları çıkartan takım ceza alıyor[/QUOTE] güvenliğimiz yok deyip sahadan çekilirsen hakem maçı oynatayım demez elbet. maç boyu tekme tokat, dirsek.. gözümün önünde bin türlü tahriki sahada yaparken hiç evrensel hukuktan, dünyadaki adaletten haberdar görünmüyordu topçularınız. madem adaletten bahsedeceksin, cinayette dahi "ağır tahrik" in ne denli ceza indirimine sebebiyet verdiğini bi araştır. ama benim için tahrik dahi sahaya giren kuş beyinliler için bahane olamaz. ama bunların hiçbiri m. yıldızın maç sonunda alenen yalan söyleyip, "boynumu döndüremiyorum" vs. gibi yalanlar söyleyip, ajitasyon yapma bahanesi, sahadan kaçma sebebi de değildir. sahaya girenler en suçludur. ajitasyon yapanlar da suçludur. sahaya girmeyi engelleyemeyen de suçludur. ama bunu fırsat bilip er meydanından kaçan da suçludur. biz kabahatimizin bedelini ödedik. siz yeni ödemeye başladınız. dediğin gibi bunun önümüzdeki senesi de var. |
[QUOTE=desertstrom;364579]güvenliğimiz yok deyip sahadan çekilirsen hakem maçı oynatayım demez elbet.
maç boyu tekme tokat, dirsek.. gözümün önünde bin türlü tahriki sahada yaparken hiç evrensel hukuktan, dünyadaki adaletten haberdar görünmüyordu topçularınız. madem adaletten bahsedeceksin, cinayette dahi "ağır tahrik" in ne denli ceza indirimine sebebiyet verdiğini bi araştır. ama benim için tahrik dahi sahaya giren kuş beyinliler için bahane olamaz. ama bunların hiçbiri m. yıldızın maç sonunda alenen yalan söyleyip, "boynumu döndüremiyorum" vs. gibi yalanlar söyleyip, ajitasyon yapma bahanesi, sahadan kaçma sebebi de değildir. sahaya girenler en suçludur. ajitasyon yapanlar da suçludur. sahaya girmeyi engelleyemeyen de suçludur. ama bunu fırsat bilip er meydanından kaçan da suçludur. biz kabahatimizin bedelini ödedik. siz yeni ödemeye başladınız. dediğin gibi bunun önümüzdeki senesi de var.[/QUOTE] bu seneki Sivastaki maçta tatsızlık olmadı önümüzdeki seneside var derken ne demek istedin? |
[QUOTE=58 memo;364599]bu seneki Sivastaki maçta tatsızlık olmadı
önümüzdeki seneside var derken ne demek istedin?[/QUOTE] ben tekme tokat bedel ödemekten bahsetmiyorum. ne elde ettiysen o şekilde ödersin. bugün ödemeye başladınız bedeli. seneye daha ağır ödeyeceksiniz. bu mesajı al bir kenara yaz. öyle dayak kötek değil. bunlarla bedel ödenmez. bunu deneyen kendine de zarar verir. hiç bu yollara gerek yok. tatsızlık olmayacak. şuna da emin olun. biz sivas uefaya gitmesin diye feneri yenmedik. ama ilahi adalet bu galibiyetin diyetini size ödetti. ama borcunuz daha bitmedi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10. |