![]() |
--->: İST YİĞİDO GENÇLİK BAYAN GRUBU..!!
ya gülo kardeşim işin zor valla grup kurmak istediğin bayanlar daha bir mesaj bile yazmamışlar allah kolaylık versin........
|
-->: İST YİĞİDO GENÇLİK BAYAN GRUBU..!!
Hayirli ugurlu olsun. Insallah basarili olurlar.
Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=titizyiğido;377760]ya gülo kardeşim işin zor valla grup kurmak istediğin bayanlar daha bir mesaj bile yazmamışlar allah kolaylık versin........[/QUOTE]
Bizim ilk hedefimiz onların dikkatini buraya cekmek.Biraz Zor Olucak Ben yapacağımıza inanıyorum.İnşallah istediğimizi Yapabiliriz.!!! |
HEYYY BENDE VARIM HER ZAMAN HER ŞEKİLDE HER YERDE SİVASIM VE SİVASSPORUM İÇİN VARIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
GÜLO BU İŞTE BENDEN İSTEDİĞİN BİŞİ OLURSA MUTLAKA SÖLE YARDIMIM DOKUNURSA NE MUTLU BANA
|
[B]SAol Canım suanda TEk istediğim şey bütüN GençLerin bu Sese kulak vermesi..!![/B]
|
slm arkadaşlşar ist bayan kardeşlerimizin ilgisinden ve alakasından dolayı tşlk yigido gençlik olarak bu yolda daima yanınızdayız allahın izniyle 7den 70 büyüyecegizve büyümeyede devam ediyoruz hepinize tşkl allahaa emanet olun reis 25 slm yigido gençlik kolay gelsin
|
[B]hayırlısı olsun bayan yiğiDoLaR...[/B]
|
[QUOTE=zarali_sansar;377720][B]yeniçeri angels'ları unutmiyalım ;)[/B][/QUOTE]
ONLAR ÖLMEZ UNUTULMAZ . YENİÇERİ RUHU HERYERDE...;);) |
hanım arkadaşların içlerindeki bu sivas ve sivasspor sevgisi beni çok mutlu ediyor...umarım muvaffak olursunuz hanımlar...kolaylıklar diliyorum...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31. |