![]() |
Cevap: En Beğendiğiniz Derbi Maçımız Sizce Hangisi
KAYSERİ MAÇI ÇOKTA SORUN OLMAZ OLMAMALIDA KAYSERİ BİZİM HEM KOMŞUMUZ HEM DOST ŞEHRİMİZ. ZAMANINDA OLAN OLMUŞ UNUTMALIYIZ.ŞİMDİ TRABZON MAÇI DAHA HEYECAN VERİYOR ,DAHA İDDALI OLUYOR.TABİKİ TS SS MAÇLARI DAHA GÜZEL.
|
[FONT="Comic Sans MS"]Sivas Kayseri Maçı Daha İyiydi Bence....[/FONT]
|
Anketimiz: En Beğendiğiniz Derbi Maçımız Sizce Hangisidir?
Sivasspor - Trabzonspor 28 48,28% Sivasspor - Kayserispor 30 51,72% Katılımcı sayısı: 58. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
BENCE SİVASSPOR-TRABZON MAÇI.ŞUANA KADAR BİZE BİR ÜSTÜNLÜK SAGLAYAMADILAR.TRABZONSPOR ANADOLUNUN TARİH AÇISINDAN EN İYİ KULÜBLERİNDEN BİRİ.BÖYLE BİR TAKIMI YENMEK BANA BÜYÜK BİR KEYİF VERİYOR.....
|
bence her ikiside güzel ama ben Sivasspor-Kayserispor yaptım:D
|
[B][QUOTE]A) Sivasspor - Kayserispor
[/QUOTE] [CODE]Kayserispor: 1967 olayları ile birlikte oluşan küskünlük devam etmektedir.Son zamanlarda unutuldu densede unutmayan insanlar da vardır.Fazla sorun olmadı son zamanlarda ama unutmayın ki, oynanacak olan maç(maçlar) ANADOLU DERBİSİ.[/CODE] Her zaman üst seviyede geçen maçların en başında gelir;)[/B] |
Cevap: En Beğendiğiniz Anadolu Derbi maçımız hangi
SİVASSPOR-kayseri maçı bencede
en azından aynı şehrin olmasa bile aynı toprağın takımları,yani bir anlamda derbi!!! eski olaylardan dolayı kırgınlığımız olsa da yine de kayseri her zaman en sevdiğim derbidir...:) |
[B]konumu itibariyle kayseri diyorum ben.[/B]
|
trabzonu yenmek daha çok zevk veriyor.
|
trabzon tabiki severim iyi uşaklardır .. milliyetçi şehir taraftarıda ii destek veriyor örnek alınması gereken bi anadolu takımı ..bence
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06. |