![]() |
Cevap: Süper Lige Çıkacak Son Takım
her ne kadar kasımpaşaya her seferinde 4 atsakta karşıyakanın çıkmasını istiyorum taraftarı olmayan takım süper lige yakışmaz
|
Karşıyakadan hiç ümidim yok sevmemde daha doğrusu İzmirin %80i sevmez Karşıyakayı. Ama inşallah çıkarlarda [B]Sivassporumuzu[/B] İzmirde destekleme fırsatı buluruz.
|
[B]benim gönlüm boluspordan yanaydı ama olmadı
2 yıldır son maçlarda eleniyorlar karşıyaka veya kasımpaşa çokta farketmez açıkçası....[/B] |
keşke bu finalde altay olsaydın ne yapalım sadece karşıyaka kaf-kaf-kaf-si-si-si-ka-si-ka-si-ka-si-kaf
|
[QUOTE=GokhanTurna;518773]Karşıyakadan hiç ümidim yok sevmemde daha doğrusu İzmirin %80i sevmez Karşıyakayı. Ama inşallah çıkarlarda [B]Sivassporumuzu[/B] İzmirde destekleme fırsatı buluruz.[/QUOTE]
ark.bende karşıyakayı sevmiyorum hep maçlarda kavga çıkarıyorlar keşke altay büyülk şanlı altay çıksaydı diyorum.ama süper ligde 1 tane izmir takımı olması lazım Forza ALTAYDIN |
[B]Kasımpaşa .[/B]
|
istanbulda 4 tane takım var zaten 5.cısıne ne gerek var kı? ınsallah karsıyaka cıkar super lıge..lıge tad gelsın,lig farklı sehırlere yayılsın.. ayrıca taraftarı kalıtelı olan bı takım olarak her sekılde super lıg karsıyakaya yakısır.. cırkeflık karsılastırması yapmak gerekırsede karsıyaka zaten kasımpasanın yanından bıle gecemez..
izmirde yaşayan biri olarak karşıyaka diyorum.. başka bişeyde demıyorum.. ligdende inşallah ist.beledıye duser.. |
Karşıyakanında çok ateşli taraftarı var en sönük taraftar süper ligde sivasspor kalıyor maalesef
|
[B]Karşıyaka cıkar insallah .[/B]
|
İstanbulda yaşıyanların Kasımpaşayı istemeleri çok tuhaf gerçekten Sivasspor zaten İstanbula 4 kere gidiyor neden İzmirdeki taraftarlarımız açısından hiç düşünmüyorsunuz.
Kasımpaşaya gelince belediye takımları gibi hiç bi farkları yok. Lige renk veya tat getiren bi takım değil |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:53. |