SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Yorumsuz Fotoğrafı Neden Kalktı??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27836)

H_Turan 26.11.2009 23:41

Cevap: Yorumsuz Fotoğrafı Neden Kalktı???

bayada koruyan varmış toroman İyiki oynamıyor

SivAslan58 26.11.2009 23:45

Ibrahim Toraman Manchester UNITED macinda 58 formayla sahaya cikti

Cley 26.11.2009 23:47

[B]Tepki göstermek gayet normal. Ben de kızdım 58 i bırakıp başka numara tercih etmesine. Ama dediğim gibi burda ve stadyumda tepkileri ağır olanlar oluyor. İbrahimin tüm akrabaları Sivasta yaşıyor ve maçlara da gidiyorlardır. Düşünün binlerce kişi sizin de izlediğiniz maçta kendi memleketinde oğlunuza küfür ediyor.Nasıl bir duygudur...[/B]

07reis58 26.11.2009 23:48

[B]sivaslı olabilir bjklda forma giyen birisinin sivasspor.com da anasayfada resmi çok saçma nolursa olsun mantıksız geldiydi bana[/B]

tekdoktirin 26.11.2009 23:49

OZAMAN ADAM OLSUN DA ETTİRMESEYDİ DEMEKKİ HAKETMİŞ

mucahitbaba58 26.11.2009 23:53

yaaa ne taktiniz tormanin formasina birakin ne giyerse giysin bizi ilgilendirmez giyerse 58 saygi duyarim giymezse cokta umursarim
biz tekpi verdikce o kibirlenecek ne gerek var insana en aci veren sey unutuldugunu hissetmek ona bu yeter zaten biz ona tepki gosterirsek hem bize yakismaz hemde onu sevindirir sallayin gitsin derim saygilarimla sevgilerimle bizim numaramiz 58 kalbimize ve sirtimiza kazilmistir onemli olan gonulden baglanmak ben 58 gorsem icim gidiyor

Kibrisli 26.11.2009 23:53

[QUOTE=SivAslan58;584168]Ibrahim Toraman Manchester UNITED macinda 58 formayla sahaya cikti[/QUOTE]

Kaç defa anlatıcaz arkadaşım... UEFA'ya o numarayı önceden verdikleri için mecbur kaldı giymeye... Ayrıca daha kötü ki o Avrupa'da 58 Sivas'ta 20 noluyor demezler mi adama....

Cley canım bu Sivaslilar.net konusuna dönüyor senle tartıştığımızda boşver biz girmeyek ikimizde birbirimizi iyi anlıyoruz Allah'tan:) Küfür etmek herkese ayıp, hakaret yine öyle ama Çarşı bize hakaret edince daha hırslanacağına olayı yatıştırmalı.... Bir defa geçtim Sivaslılığını kaptan olarak bunu yapmalı ama adam sezonda yediği tek kırmızı kartıda nasıl bir psikoloji ile çıkıyorsa bizim maçta yiyor böyle bir mantık var mı... Yani hırsızın hiç mi suçu yok hep ev sahibi mi haksız... Çok üzüldüm oynamamasına.... Oynasa 10. dakkada kırmızı kart görecekti eminim yani... Çünkü hırslanacaktı, o fotoyu ilk gördüğümde de hemen onu dedim, bu oğlan bunu görecek aşırı hırslanacak ve 10. dakkada çift dalacak kırmızı kart penaltı ama işte olmadı:) Heralde öyle bişey olsa BJK'da onu hemen Denizlispor'a satardı hazır 20 sırtında:D yakışırdı... :)

Cley 26.11.2009 23:59

[B]Bilica, Ertugrul, Hasan Kabze ,Nizamettin gibi memleketinin numarasını sırtında taşımaktan gurur duyan futbolcuların daha fazla yetişmesini dileyelim o zaman...[/B]

Kibrisli 27.11.2009 00:02

[QUOTE=Cley;584181][B]Bilica, Ertugrul, Hasan Kabze ,Nizamettin gibi memleketinin numarasını sırtında taşımaktan gurur duyan futbolcuların daha fazla yetişmesini dileyelim o zaman...[/B][/QUOTE]

Dileyelim de onlarda bir Ertuğrul 58 giyiyor hala Bilica'yı saymazsak...:) yinede güzel bir temenni...Bu arada İyi bayramlar...

tekdoktirin 27.11.2009 00:04

ya arkadaşlarşunu saunan lara sesleniyorum bilica kadar bile olamadı eşikadarda olamadı yani allahın yabacısı kadar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30.