SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftar yanlış teşhis koyuyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30169)

kaptann58 21.09.2010 13:15

Cevap: Taraftar yanlış teşhis koyuyor!

KEİTA VE ERMAN DEVAMLI 11 DE ÇIKMALI HOCA OYUNU OKUYAMIYOR YERİNDE HAMLELER YAPAMIYOR ERMANI OYUNA GEÇ SOKTU ŞU İBRAHİMDE NE BULUYOR HOCA ANLAMIYORUM SON GOLDE RAKİBE İLERDE BASKI YAPSA O TOP BELKİDE GOL OLMAYACAKTI ALDIĞI TPOU KALEYE DEĞİLDE KORNER KÖŞESİNE GİDİP 1 DAKİKA GEÇİRSEYDİ YİNE GOL YEMEYECEKTİK BUNLAR TECRÜBEDİR KULAKLARINA KÜPE OLSUN

kaptann58 21.09.2010 13:16

[QUOTE=Ensar;653817]TV 58 de Konusmalara benzemez orda cikip dogrulari konusmuyorsunuz ancak burda Dogruyu gören taraftari susturmaya calisiyorsunuz.Dogru siz Spor yazarisiniz Cok bilenlerdensiniz ama hicde bir dogru giden bir seyi söylemediniz ben devamli izliyorum burda bos bos konusmayin bildiklerinizi kendinize saklayin yada bir spor yazari iseniz yanlislari söyleyin yönetim ve Hoca görsün ve duysun burda kime hikaye anlatiyorsunuz bu oyunu sizde anlatiyorsunuz iyi bir sonuc olmadigini ama bunlari TV 58 de yada bizzat Yönetimle ve Hocayla konusun onlara en yakin sizlersiniz Dedimya Cok bilen spor yazarlarisiniz burda taraftari Aptal yada Futboldan anlamiyor gibi bir ön yargiyla yargiliyorsunuz isde sizin gibiler dogru elestiri yapmazlarsa Takimin yeri belli Ligin Dibi iyilik yapacaksaniz Gördügünüz Bütün hatalari yazacaksiniz sizin göreviniz bu ve yazacaginiz her dogru bir yanlisi götürecek bunu sizde biliyorsunuz size Tesekkür ediyorum bana böyle bir elestiri hakki verdiginiz icin saygilar . Takimla ilgili Yapacaginiz Elestiriler Takimin Yukari cikmasina katkida bulunacak gücüne güc katacak bunlari sizden Taraftar olarak bekliyoruz TV58 kapilarini bunun icin aciyor orda görmek ve duymak istiyoruz[/QUOTE]
KATILIYORUM ARKADAŞIMA DOBRA DOBRA YAZMIŞ

Respect58 21.09.2010 14:08

[B]Ya kardeşim takım 5 maçta 5 puan toplamıs kim yanlış teşhis koyuyor ortada.Siz bunları geçin de yönetime sorun bakalım neden yedek kulübesinde bir tane bile oyuna [U]olumlu[/U] etki yapacak adam yok.Onu yazın.Bizde helal olsun diyelim.[/B]

01011984 21.09.2010 14:08

[QUOTE=kaptann58;653827]KEİTA VE ERMAN DEVAMLI 11 DE ÇIKMALI HOCA OYUNU OKUYAMIYOR YERİNDE HAMLELER YAPAMIYOR ERMANI OYUNA GEÇ SOKTU ŞU İBRAHİMDE NE BULUYOR HOCA ANLAMIYORUM SON GOLDE RAKİBE İLERDE BASKI YAPSA O TOP BELKİDE GOL OLMAYACAKTI ALDIĞI TPOU KALEYE DEĞİLDE KORNER KÖŞESİNE GİDİP 1 DAKİKA GEÇİRSEYDİ YİNE GOL YEMEYECEKTİK BUNLAR TECRÜBEDİR KULAKLARINA KÜPE OLSUN[/QUOTE]

mantiga bakarmisin, o sut gol olsaydi ne olacakti peki, ozaman ne diyecektiniz, sadece bir kisine yükleniyorsunuz, gecen sezonu unutuyorsunuz, adam sakat oldugu halde, fazla mac oynamadigi halde her girdiginde gol atiyordu, sen adami her macta son 3-5 dakka oyuna sok ondan sonrada birseyler bekle o yetmemis gibi bide adamda suc bulun, ben ibrahim sahinin futbol tarzini begeniyorum, mehmet yildiz tarzinda ama hoca yararlanmasini bilmiyor, hacettepede oynadigi zamanlarda nasil bir kalitede oldugunu herkes gördü, mesut bey bu adami son dakkalarda degilde, ilk baslarda oyuna soksa, eminimki gol ve gollerle ayrilacak sahadan!!!!!! suarez'ede sans verilmeli kesinlikle!!!! artik su mehmeti takimdan bir kac hafta kes mesut bey, birak adami, yorgun kosamiyor artik dinlendir su adami yeter!!! artik manisaya karsida tek forvet MEHMETle cikarsak vahh halimize!!!!

Respect58 21.09.2010 14:13

[QUOTE=Ensar;653817]TV 58 de Konusmalara benzemez orda cikip dogrulari konusmuyorsunuz ancak burda Dogruyu gören taraftari susturmaya calisiyorsunuz.Dogru siz Spor yazarisiniz Cok bilenlerdensiniz ama hicde bir dogru giden bir seyi söylemediniz ben devamli izliyorum burda bos bos konusmayin bildiklerinizi kendinize saklayin yada bir spor yazari iseniz yanlislari söyleyin yönetim ve Hoca görsün ve duysun burda kime hikaye anlatiyorsunuz bu oyunu sizde anlatiyorsunuz iyi bir sonuc olmadigini ama bunlari TV 58 de yada bizzat Yönetimle ve Hocayla konusun onlara en yakin sizlersiniz Dedimya Cok bilen spor yazarlarisiniz burda taraftari Aptal yada Futboldan anlamiyor gibi bir ön yargiyla yargiliyorsunuz isde sizin gibiler dogru elestiri yapmazlarsa Takimin yeri belli Ligin Dibi iyilik yapacaksaniz Gördügünüz Bütün hatalari yazacaksiniz sizin göreviniz bu ve yazacaginiz her dogru bir yanlisi götürecek bunu sizde biliyorsunuz size Tesekkür ediyorum bana böyle bir elestiri hakki verdiginiz icin saygilar . Takimla ilgili Yapacaginiz Elestiriler Takimin Yukari cikmasina katkida bulunacak gücüne güc katacak bunlari sizden Taraftar olarak bekliyoruz TV58 kapilarini bunun icin aciyor orda görmek ve duymak istiyoruz[/QUOTE]

Tebrikler!!! Gerçektende çok doğru.Medya yanlış yapanların arkasından giderse kimse ne yapıyorsunuz demezse işin sonu amatöre kadar gider.

DoomsDay58 21.09.2010 14:19

Ben herzaman takımın yanındayım ve kötü oynadığımızı düşünmüyorum sadece Mehmet tek forvetli sistem de fazla etkili olamıyor tek sorunumuz bu onun dışında takımımız harika rahatlıkla ilk 10 içerisinde bulunabilicek bir takımız sadece şu oyun sisteminin değiştirilmesi lazım buda Mesut hocaya düşüyor bu sorunu aşsak önümüzde başka bir sorun kalmayacak

ayna26 21.09.2010 14:31

Bir spor yazarı "Taraftar yanlış teşhis koyuyor" başlıklı yazısında bazı şeylere değinirken taraftarın olaya vakıf olduğunu görmezlikten gelmemeli, orada taraftarın gördüklerinden yazarın gördükleri ile örtüşenleri savunmuş olmasının yanında bu yazara sormalı ki: neden taraftarın bu çok sesliliğini güzel bir sunum ile yazıya dökmüyorsunuz?
Taraftarın teşhisi önemli olmalı, belki sizler kadar futbol bilgileri olmadığı söylense de iyi bir gözlemci oldukları aşikardır.O yüzden taraftarın sesine kulak vermek gerek.T.Direktör illa ki oyun sistemini taraftarın isteklerine göre belirlesin denilmiyor, neden hep aynı onbirle ve aynı yedeklerle sahaya çıkılıyor ,18 kişilik kadroya alınmayan, adları unutulmaya yüz tutmuş futbolcuları nedne vitrine çıkaramıyor?onun açıklamasını istiyor.
E.Şehir maçında 1-0 lık skordan sonra M.Yıldızın hemen yanına forvete bir oyuncu alınsaydı bak o zaman fark nasıl geliyordu, ama ne oldu, E.Şehirin oyuncu değişimleri sonrasında biz bitime 10-15 dakika kala oyuncu değiştirdik, sonrası malum.
Son söz olarak Sivas basınında yazarlığa soyunan ya da yazarlık yapan kişilerin şunu unutmaması gerek ki Sivas taraftarı futbol cahili değil, aksine futbolun içinde ve gündemi hep takip etmekte.Sivas basınında profosyonel anlamda objektif bir bakışla spor yazarlığı yapan çıkmadığı için bizler de ancak eldekilerle idare etmeye kalkıyoruz, onlar da bilindik yazılar ve yorumlar yapıyor sırf o günü ya da haftayı boş geçmemek, köşelerini dolu göstermek için, yanılıyormuyum yoksa....

suçatı58 21.09.2010 14:40

Hocam herşeyde haklısınızda (maçıda malesef izleyemedim ) son saniyelerde gol yenirmi ya. Hemde kendi evinde. Birileri oyuncuları uyarmalı son düdükde çalmadan maç bitmeeeeeeeeeeez.

risale69 21.09.2010 17:39

bu takım iyi bir takım. daha da iyi olacak. yeterki tarafatar takıma ve futbolculara sahip çıksın.şampiyonluğa oynadıkları senelerde takıma yeteri kadar destek vermediniz.bari şimdi destek olun. yönetimin teknik heyet ve futbolcuların kıymetini bilin. bu takım sizin gibi taraftarlara rağmen süper ligde oynuyor.
hiçbir olumlu katkınız yok takıma.takımın sivas şehri ve sivaslılar için önemini idrak edemediniz hala. idrak edeceğinizi de sanmıyorum.sivasspor takımı malesef sivasa birkaç gömlek büyük geldi.

emre41 21.09.2010 17:51

Bi insan gazetede köşe yazarı ise imla ve noktalma kurallarını bilecek arkadaş bu nedir; sanki ilkokulu henüz terketmiş. Bu tenkidimiz dursun burada belki kendileri burayı okur ve Türkçe'nin gramerini öğrenmeye gayret eder ya da gazteden rica eder editör azcıcık "edit" eder yazılarını.

Sivasspor'a gelince; Keita ve Diallo bile mecburen ilk on birde ise bu hocanın her şeyi ezbere yaptığının işaretidir. Suarez denen adam ise ancak Mehmet Yıldız ve onun vekili İbrahim ŞAhin'in sakatlanması ile yeşil sahaları görebilir bence.

Kendimizi kandırmayalım kadro kalitesi açısından ligin en kötü 3 takımından biriyiz. Bazı arkadaşlar çift forvet demiş biz de birbirini tamamlayan 2 tane forvet mi var ki çift forvet oynayacağız. Son sıradaki takımla kendi evimizde oynuyoruz ve 1 farklı skora yatmaya çalışıyoruz. Hocanın vizyonun darlığından haberdardık bu maç vesilesiyle de korkaklığını da müşahade ettik.

Azcık cesur ve farklı biri olsa 18'e almadığı yabancılara şans verir. Taider'i oynatmayı göze almıyor adam. 60 da Zita çıkar Kavuk girer. Şaka bibi;ama kötü şaka...

Abdullah bey ne zaman bir maçta 3 gol atacağız, hazırlık maçı dahil, onu söyleyin lütfen bize. 3 gol mü; yahu ben de amma şakacıyım bugün!!!!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52.