SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu artık son ihtarım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30592)

sindy58 10.11.2010 11:20

Cevap: Bu artık son ihtarım

[B][I]Allah gönlünüze göre versin, diyecek birşey bırakmadınız. Allah yardımcınız olsun...

Bu maratonda başarıya geçelim, sizi çok seviyorum, sizden başkası o koltuğu dolduramaz.. Sivas değil Türkiye liginde yok sizin gibi başkan sağolunuz.[/I][/B]

sindy58 10.11.2010 11:27

YÜKSEL YİĞİDO ! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR .İŞTE PAROLA BUDUR .M.K.ATATÜRK :)

ccey 10.11.2010 11:29

Başkan sana sözümüz yok ama taransfer tam bir hezimet, o zama bir menejer alalım tarnsferleri o koordine etsin, allah aşkına bir tane iyi taransfer söyleyin, bu ivanovsu averaj takımı olalım diyemi aldık

58_babacan_58 10.11.2010 11:54

[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]BAŞKANIM ARTIK ŞU PRAYA KIY,BORCUMUZ OLMASIN DİE FUTBOLCU ALMIYORUZ ,BELEŞ BABAM YAŞINDAKİ TOPÇULARI TAKIMA TOPLADINIZ,BİZRAZ PARAYA KIYIP YETENEKLİ VE GENÇ TRANSFERLER YAPMALIYIZ...[/COLOR][/CENTER][/B]

gogohan 10.11.2010 12:01

mecnun başkan yiğidoların tercümanı olup kendisinden beklenen ve yakışan açıklamalar yapmış bravo başkan her zaman yanındayız....

xadox 10.11.2010 12:01

hic bir sey icin gec degil, yeterki verilen kararlar bir an önce uygulansin, baskanimizin böyle aciklamasindan sonra tüm taraftara görev düsüyor ve sabirli bi sekilde full destek vermeliyiz. ne olursa olsun gercek yigido her zaman statda olmali. simdiden yeni futbolcu arastirmalar basina yansitmadan baslanmali, bilmiyorum bizim baskanimizin arjantinde menejerlik yapan hemserimizle arasi nasil ama onun bildigi kesin cok iyi genclerde vardir, sivassporumuzun düsmemesi icin ne gerekiyorsa yapilmalidir...

hep destek tam destek sonuna kadar

Alişan 10.11.2010 12:05

Başkanımızın konuşmasını tv den izledim ama izlediğim kadarıyla bu konuşulanlar yerinde kalmasın faaliyete geçsin tek istediğim bu

S©o®PioN58 10.11.2010 12:10

[B]Geçen yıldan ders alsaydık şimdi bu durumda olmazdık.Olan oldu artık zararın neresinden dönersen kardır.Başkanımız inşallah bizi düzlüğe çıkartır.[/B]

ekingölü 10.11.2010 12:45

başarılar diliyorum..................

Sivaslibey 10.11.2010 13:03

Helal olsun Mecnun baskana. Herseyi oldugu gibi söylemis.

Sadece bir konuda sana katilmiyorum baskanim. Biz kongre istemiyoruz. Biz seninlen devam etmek istiyoruz. Fakat yönetimdede köklü bir revizyon lazim. Fedakar insanlar derken eger Fikret ünsal'dan bahsediyorsan, biz onun fedakarliginida istemiyoruz. Yanina sana, Sivasspor'a, Sivas'a ve bize yani taraftara Sivas halkina yakisacak yöneteciler istiyoruz. Takimi iyi yönetecek, sana yardim edecek, yükünü hafifletecek birilerini al yanina.

Mecnun baskanim eger bu mesaji okuyorsan LÜTFEN yanindakilerede çeki düzen ver. Profesyonel yöneticiler isitiyoruz, senin kadar olmasalarda, isini düzgün yapacak insanlar al yanina.

Eger kongre yapacagim diyorsan o zaman listeni yenile. Kurtul artik su sirtindaki kambulardan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29.