![]() |
Cevap: Eskişehir maçıyla seri başlayacak
Hadi şu Büloyu yenelim. Hamsileri kaçırdık inşallah Büloya yenilmeyiz. Hatta şöyle 3-5 atsak varya herşeyi unutturur :D :D
|
inşallah şu maçı alırızda başkanımızında dediği gibi çıkışımız olur
amacımız puan almak olmalı yoksa bursa trabzon maçındaki gibi hüsran oluriyi oynuyorsun 80ninci dakikadan sonra 1 puanı kurtaramıyorsun topçularda artık kendine bir çekidüzen vermeleri lazım |
Ben galibiyeti çok uzak görmüyorum. Her maç için bahane var ama unutmayalım ki defans hatası minimuma inince yenmeyeceğimiz takım kalmaz.
Bursa TS de bunları gördük. Yeterki şanssızlıklar peşimizi bıraksın. Şu ölü toprağını bi üzerimizden atabilsek. Herşey farklı olacak. |
Sizlere guveniyoruz basakanim.. Insallah artik bizim yuzlerimizi guldureceksinizz..
|
Takıma inanmıyanlara söylüyorum ozaman bırakın düşsün de bu kadar ağır hakret etmeyin, herkes iyi niyetli olarak hırsla çalışıyor, bu hırs bazen hata yaptırıyor, kimse kötü niyetli değil önemli olan bu elbet çalışı Allah görür ve şans bizede güler, sonuna kadar destek
|
[B]Yanlış hatılamıyorsam başkan en son konuştuğunda Kasımpaşa maçının sonucu ne olursa olsun Karabük maçında tribünleri doldurun demişti.Galip geleceğimizi biliyor gibiydi.Şimdide serinin başlayacağını söylüyor ben inanıyorum başlayacak serimiz...[/B]
|
benim encok karsı cıktım oyuncuları farklı kurvarlarda denemek eger hayretin bizim defansın ortasında oynayan oyuncu olursa biz her zaman gol yerizve trabzon bursa macı eger cuma günü de hayretin aynı yerde oynarsa bülent bunu cok iyi degerlendirir mehmet yıldız enaroma ikisi aynı tip oyuncu bunlardan biri onyar biri bekler hic bir katkısı yok biz ortasahayı kalabalık tutup tek forvet mehmet yıldız oynamalıyız kahraman olmaya yeni seyler denemeye gerek yok sivas iki senedir deneme yapıyor taraftar olrak bıktık aynı dakkada gol yiyoruz küme düsersek millet bize güler
|
inşallah bu macı yeneriz'de 3 puanı alıp cıkısa geceriz.
|
İnşallah değerli başkanım,sana inanıyor ve güvöeniyoruz. Başkanım sizden ricamız birde şu taraftardan sorumlu yönetici (!) faruk taşseten'i taraftara karşı biraz daha saygılı olmaya yönlendirirseniz çok iyi olur,inanın adam bize tepeden bakıyor. Sen bizimle konuşurken onun gibi yapmıyorsun. Sanki takımın ve kulübün sahibi o.
bu Sivasspor Eskişehir'i YE-NE- CEK GÖRECEKSİNİZ.... |
[QUOTE=Örükcülü;693777]Önce kendileri inanıyor mu acaba böyle olacağına? Ben inanmıyorum da.
Bülent Uygun bu maçı almak için, kendini ispat etmek için, intikam için herşeyi yapacaktır. Biz değil seri başlatmak fark yiyip rezil olmayalım da, serisinden vazgeçtik. Hem zaten biz seriye başladık. Mağlubiyetler serisi devam ediyor. Son 5 maçta sadece 1 puan.. Bundan daha iyi serimi olur? Pehhhh !.[/QUOTE] Arkadaşım Sayın Bülent Uygun neyin intikamını alacak neyin ispatını yapacak bana açıklarmısın... Tutturmuşsunuz bu lafı gidiyorsunuz. Eskişehir Şampiyonluğamı gidiyor yoksa bizim konumumuzdamı. Yapmayın böyle yorumlar. Görende diyecekki iş savaş var. Sayın Bülent Uygunu sizlerin çoğunun sevmediği gibi bende sevmiyorum, sevmeyede mecbur değilim ama olmuyor böyle intikam mintikam... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |