![]() |
Cevap: Bülent Uygun Sivas'ta yaptırdığı camiyi gez
bu hafta onu biraz olsun affetim ama icimde biraz kirginligim var ;)
bizim takimi bozdu gitti 2 senedir dusme potasindan izaklasamadik bucayi yerlebir edip birakip kacti bunlar cok cirkin hareketler buca senin yuzunden dustu ama beterin beteri var yilmaz vural 2 takim birden dusurdu yilmaz vuralin teknik direktor hayati bitti bence dile kolay 25 yilda 20 takim |
BÜLENT BAŞKAN .....................................:D
|
[QUOTE=babayavuz;712432]ya beyler bülente hocanın sivasa ve sivasspora yaptıklarını ne çabuk unuttunuz eğer sivasspor bu gün halen süperligde ise bu bülent hocanmın sayesindedir eğer bülent hoca olmasa idi sivasspor bu sezonu dahi göremezdi sonra bülent hocanın sivasa ve sivasspora vede özellikle sivasın tanımıtımına yaptığı katkı asla inkar edilemez şimdi sizler kalkmış adamı yerden yere vuruyorsunuz bu sivaslılara ve yiğidolara asla yakışmıyor[/QUOTE]
kardeşim çok haklısın sivasa herşeyi verdi bülent hoca. bülent hocaya kızanlara söylüyorum iyi okuyun 2 sene şampiyonluğa oynattı 2 sene düşmeye oynadık 1 i bülent hocaylaydı ne var sivasa yaşattığı büyük başarıları görürken gururlandınızda düşmeye oynayınca neden kızıyorsunuz sivas için çok büyük bir isim inşaallah sivasın teknik patronu olarak görmeyi cani gönülden istiyorum. bülent hocaya kızanlar takdir ettiniz düşmeye oynuyunca arkasından küfretmeyiniz önce kendimize bakalım çünkü bu takıma bülent hoca deyil bizler stadyumda küfür ederek takıma ceza yağdırarak en büyük kötülüğü yaptık BÜLENT HOCAM HERZAMAN ARKANDAYIZ SEN SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN MÜKEMMEL BİR İNSANSIN.... |
büloyu severim rıza hocamızdan sonra gelmesi gereken tek isimdir
|
İşte Bülent Uygun farkı. Adam bir tek Sivasspor ile gündemde değil, yaptıklarıyla, yardımlarıyla, Sivas'a sağladığı katkılarla, halkla iç içe olmasıyla da çok seçkindi. Yaptıklarını inkar etmeyin. Sivas onun zamanında Sivas, Sivasspor onun zamanında Sivasspor oldu. Hakkını yemeyin. Keşke şimdi ki teknik direktörümüzde onun yaptığının %50'sini yapsa. Avrupalara giden takımımız, şimdi küme düşmemek için mücadele etti.
Onun takımı boşaltmasıyla hiç alakası yok. O boşalttıysa yönetimde yeni futbolcularla doldurdu. Sen helva yapmasını bilmiyorsan un kötü demeyeceksin. Unun iyisini aldın yine yapamıyorsun. Helal olsun BÜLENT UYGUN, herşey için teşekkürler !.. AYK |
[QUOTE=babayavuz;712432]ya beyler bülente hocanın sivasa ve sivasspora yaptıklarını ne çabuk unuttunuz eğer sivasspor bu gün halen süperligde ise bu bülent hocanmın sayesindedir eğer bülent hoca olmasa idi sivasspor bu sezonu dahi göremezdi sonra bülent hocanın sivasa ve sivasspora vede özellikle sivasın tanımıtımına yaptığı katkı asla inkar edilemez şimdi sizler kalkmış adamı yerden yere vuruyorsunuz bu sivaslılara ve yiğidolara asla yakışmıyor[/QUOTE]
Sivasspor da olmasa Bülent diye bir hoca yoktu. |
Kim ne derse desin ben bülent hocayı oldum olası severim takımın başına herkesin düşer bu takım dediği cok zor bi dönemde geçti ve bize hayal bile edemeyeceğimiz başarılar yaşattı..yolun acık olsun bülent başgaaann:) :)
|
[B]yiğidi öldür hakkını teslim et diye bir söz var. şimdi kalkıp bülent hocanın yaptıklarını ve başarısını söylemezsek tabi ki olmaz. ha bunun yanında büyük hataları da olmadı mı? oldu tabi ki... bunları da söylüyoruz ve biliyoruz zaten. çok kızsak ve kırılsak da sonuçta bizi 3-4 gömlek yukarıalra taşıyan hoca bülent hoca oldu ama biraz da onu bülent hoca yapan Sivasspor oldu... kin dolu olmak yerine daha sakin bakalım derim ben...[/B]
|
arkadaşlar iyi şeylerdüşünün iyi hüsnü zan dabulunun ki iyiolsun herkesin hesabını allah bilir allah hakımızda herşeyin hayırlısını versin
|
Kim ne derse desin onun yaptıklarını Mourinho gelse yapamaz..Allah Yolunu Acık Etsin..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |